- 30 Mayıs 2022
- 499
- 578
Ben de aynı senin gibiyim canım ama hoşuma gidiyor yahu bu göbüşBir de göbek durumlarınız nasıl gidiyor ben son 10 günde aşırı şiştim karnım çok büyüdü şimdiden popomda fırladı aynaya bakıp bakıp şimdiden böyleysem son aylar nolcam diye içleniyorum
Sağlıklı olsunlarda veririz kiloları
Ben de ilk başta cesaret edemiyorum baktım eşim hiç beceremiyor iş başa düştü dedim ve kendim vurmaya başladım, şimdi alıştımİyi akşamlar kızlar, ben kan sulandırıcı iğne oksapar kullanıyorum günlük, kendim cesaret edemediğim için eşim kollarıma vuruyor. Sürekli morarıyordu tam eli alıştı, şehir dışı işleri çıkınca bu ay genelde annemlerde kaldım kardeşim sağlıkçı o vuruyordu ne morluk ne şişlik tam kollarım düzeldi eve geldim eşime birşey olmuş başa döndük resmen vuramıyor. İkidir oturup acıdan ağlıyorum. Sinirlerim boşalıyor, iğneyi yavaş yavaş sokuyor çok acıyor daha ilacı vermeden acıtıyor, diyorum ya bir anda iğneyi batır ilacı yavaş ver anlamıyor ikidir de tuhaf bir şekilde şırınga takılıyor bu defa çıkarıp başka yere batırıyor iki yer birden kanıyor ki normalde kanamaz pek öyle. İğne ne kadar etkili oluyor ondan da emin olamıyorum böyle yarım yarım vurunca. Bide iğneyi sokarken acıtınca ufacık ah desem çıkarıyor duruyor başka yere tekrar batırıyor. Canım acısada tepki vermemeye çalışıyorum ki korkmasın tekrar çıkar batır yapmasın, sinirlerim boşalıyor artık tutamıyorum kendimi ağlıyorum, kollarım şiş şiş oldu yaa, bu akşam ağlayınca artık ben vurmayacağım diyor başka kimsem yok vuracak ne yapacağım
Ama yinede mosmor kollarım