Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Kizlar bugün başka bı Dr a gittim.ecopirin başlayalım daha önceden 2 kaybın varmış dedi.tansiyonum 10a 4 çıktı.tansiyonu fln dengeler dedi.korktum kanamaya fln neden olur mu acaba.bi nevi aspirin yani.kan sulandırıcı.
Bir sıkıntı olmaz canım. Hata daha iyi kullanman. Gebelik haftası ilerdedikce kanın pıhtılaşmaya yatkınlığı artıyor. Bu riski ortadan kaldırır. Ben gebe kalmadan önce kullanmaya başladım . Bugüne kadar hiçbir kanamaya neden olmadi ki ayriyeten kan sulandırıcı iğne kullanmama rağmen.

Bana da bugün ecopirin 150 başladı.tansiyonum 10 a 4 çıktı.

Bugün magnorm yazdı bana cnm.
Bende 150 mg kullanıyorum. Pireklemsi riski için faydası varmış. Tansiyon geçmişim olduğundan ve ailede de var. Acıbadem de Prof. Perinatolog Murat Yayla ya gittim ben o başlanmasında fayda var dedi. Aslında muayene bulguların güzel ama son 3 ay da zorlanacaksın dedi. Tansiyonun yükselecek ödem olacak ağırlaşacaksın dedi. Alfamet başlanacak tabi tansiyon yükselirse. Şuan için iyi gidiyor. 10/6 civarı bazen 11/7 bakalım hayırlısı. Korkmuyorum ama takipteyim 😎

Kizlar bugün başka bı Dr a gittim.ecopirin başlayalım daha önceden 2 kaybın varmış dedi.tansiyonum 10a 4 çıktı.tansiyonu fln dengeler dedi.korktum kanamaya fln neden olur mu acaba.bi nevi aspirin yani.kan sulandırıcı.
Hiç kanama problemi yaşamadım. Hatta ingiltere de bütün hamilelere veriliyor dedi doktorum. Pıhtılaşma ya da tansiyon riski daha kötü. İçinizi ferah tutun.

Çok gecmiş olsun. Çıktınız mı ameliyattan nasılsınız? Ben de çarşamba olacagım nasipse, inşallah iyisinizdir
Teşekkür ederim sabah ameliyata hazırlandım ama Rahim uzunluğu 25 mm olmuş o yüzden serklaj yapılmadı serum ve ilaç veriyorlar 2-3 gün gözetim altında kalacakmışım. İkiz bebeklerde riskli olabiliyormuş o yüzden beklicez dedi

Teşekkür ederim sabah ameliyata hazırlandım ama Rahim uzunluğu 25 mm olmuş o yüzden serklaj yapılmadı serum ve ilaç veriyorlar 2-3 gün gözetim altında kalacakmışım. İkiz bebeklerde riskli olabiliyormuş o yüzden beklicez dedi
Ben çarsamba olacağım benim de ikiz 28 mm çıktı. Bakalım hayırlısı herseyın

Bir sıkıntı olmaz canım. Hata daha iyi kullanman. Gebelik haftası ilerdedikce kanın pıhtılaşmaya yatkınlığı artıyor. Bu riski ortadan kaldırır. Ben gebe kalmadan önce kullanmaya başladım . Bugüne kadar hiçbir kanamaya neden olmadi ki ayriyeten kan sulandırıcı iğne kullanmama rağmen.
Ay içim rahatladı cnm sagol..bu Dru çok ii tavsiye ediyorlr randevu bulunmuyor .gexen de buldum aldım.cok iyi ilgilendi.34e kadar kullan dedi.bakalim 25i bitirdik hayırlısıyla.

Merhabalar, çok kararsız kaldığım bir konuda fikrinizi almak istiyorum. 17+5 haftalık hamileyim. Tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım ve PGT testi ile sağlıklı bir embriyo kullanıldığı için şu ana kadar hiçbir genetik test yaptırmamıştım. Yaptığımız ilk detaylı ultrasonda her şey güzel çıktı. İki gün önceki kontrolümde doktor (perinatolog) bebeğin böbreğinde birazcık büyüme gördü (bilateral pelviektazi), diğer şeyler normal. Bu durumun genetik hastalıklarla ilişkili olabileceğini bu yüzden amniyosentez önerdi. Raporda “%1 mikrodelasyonlarla ilişkili olabileceği ve ARRAY test önerildi” yazmış.

Ben de ikinci bir fikir almak için devlette kadın doğum randevusu aldım, bir hafta süreyle düşüneceğiz. Doktor çok endişelenecek bir durum değil fakat amniyosentez yapmak iyi olur dedi.

Bu konularda bilgisi olan fikir verebilecek arkadaşlar varsa çok memnun olurum. Siz olsanız ne yapardınız? Amniyosentez yapmayı kabul eder miydiniz? Bebeklerinize ve size sağlıklı günler dilerim 🌸
Merhaba ben 12.haftayı doldurduğumda fetal dna yaptırdım.Detaylı ultrasona girdiğimde (Oya Demirci) bebiş ilk yüzünü göstermedi her iki böbrekte genişleme görüldü.Doktor dedi ki eğer başka bir bulgu görmezsem normal diyeceğim.Sonrasında burun kemiğini kısa ölçtü genetik olabilir ama isterseniz amniyonsetez yaptırın dedi.Fetal dna bazı hastalıkları saptamada yetersiz dedi çok hatırlamıyorum ama mikro..bir şeylerden bahsetti.İkinci görüş almak için İbrahim Kalelioğlu’na gittim.Burun kemiğini normal ölçtü.Böbrek genişlemesi var dedi.Erkek bebeklerde çok sık görüldüğünü idrar yaptıkça genelde kendiliğinden geçtiğini söyledi.Bazen erken sünnet öneriyorlarmış.Geçmezse de operasyon gerekebilir dedi o zaman ürolojiye yönlendiririz dedi.Amniyosenteze gerek duymadı.Bu benim tecrübem karar sizin.İnşallah bebişlerimiz sağlıkla gelsin🌺

Kızlar selam. Öksürürken göğüs acımasınaen hızlı ne iyi gelir bilen var mı? Cumartesiden beri boğazlarım acıyodu düb akşam öksürük başladı bu akşamda öksürürken göğsüm acımaya başladı. Strepsils pastil kullanıyorum 2 gündür, ıhlamur içiyorum ama öksürürken göğüs acım geçmedi.

Merhaba ben 12.haftayı doldurduğumda fetal dna yaptırdım.Detaylı ultrasona girdiğimde (Oya Demirci) bebiş ilk yüzünü göstermedi her iki böbrekte genişleme görüldü.Doktor dedi ki eğer başka bir bulgu görmezsem normal diyeceğim.Sonrasında burun kemiğini kısa ölçtü genetik olabilir ama isterseniz amniyonsetez yaptırın dedi.Fetal dna bazı hastalıkları saptamada yetersiz dedi çok hatırlamıyorum ama mikro..bir şeylerden bahsetti.İkinci görüş almak için İbrahim Kalelioğlu’na gittim.Burun kemiğini normal ölçtü.Böbrek genişlemesi var dedi.Erkek bebeklerde çok sık görüldüğünü idrar yaptıkça genelde kendiliğinden geçtiğini söyledi.Bazen erken sünnet öneriyorlarmış.Geçmezse de operasyon gerekebilir dedi o zaman ürolojiye yönlendiririz dedi.Amniyosenteze gerek duymadı.Bu benim tecrübem karar sizin.İnşallah bebişlerimiz sağlıkla gelsin🌺
Cok tesekkur ederim yanitiniz icin. Benim yasadigim duruma cok benziyor. Buyuk ihtimal soyledigi sey mikrodelesyon, benim raporuma oyle yazmis doktor. Ben de hem devlette kadin dogum hem de medipol hakan apaydindan randevu aldim, ins sizinki gibi gorusler olur. Tekrar tesekkur ederim 🌸

Cok tesekkur ederim yanitiniz icin. Benim yasadigim duruma cok benziyor. Buyuk ihtimal soyledigi sey mikrodelesyon, benim raporuma oyle yazmis doktor. Ben de hem devlette kadin dogum hem de medipol hakan apaydindan randevu aldim, ins sizinki gibi gorusler olur. Tekrar tesekkur ederim 🌸
İnşallah🌺Kesinlikle ikinci görüş alınması gerektiğini düşünüyorum ortak karar amniyosentez olsaydı yaptıracaktım ama gerek duyulmadı🌺

Kızlar merhaba🌸 tatildi düğün dernekdi derken bayadır takip edemedim herkes sağlıkcaktadır umarım🤲🏻 Bnde zara dan çoklu zıbın seti aldım kumaş kalitesi baya güzel fiyat performans eksiği olan varsa fikir olsun🥹

Eklentiler

• IMG_9582.png
    IMG_9582.png
    167,2 KB · Görüntüleme: 121
Bir de göbek durumlarınız nasıl gidiyor ben son 10 günde aşırı şiştim karnım çok büyüdü şimdiden popomda fırladı🫣 aynaya bakıp bakıp şimdiden böyleysem son aylar nolcam diye içleniyorum🥺
Ay canımmm maşallah diyim.senin faln neyin var.bnm göbek maşallah gidio önden.gobegim kalk gidelim diyor,popom halt etme otur yerinde diyor sanki🤣🤣🤣ablam ve kardeşlerim bugün senin bulantın azalınca baya kaçırmaya başladın dediler.dr da bugün tokluk şekerin sınırda diyet yap fazla hamur işi kaçırma dedi.ama Dr maşallah bebekte çok iyi dedi bı kaç kez🤗😍❤️

Ay canımmm maşallah diyim.senin faln neyin var.bnm göbek maşallah gidio önden.gobegim kalk gidelim diyor,popom halt etme otur yerinde diyor sanki🤣🤣🤣ablam ve kardeşlerim bugün senin bulantın azalınca baya kaçırmaya başladın dediler.dr da bugün tokluk şekerin sınırda diyet yap fazla hamur işi kaçırma dedi.ama Dr maşallah bebekte çok iyi dedi bı kaç kez🤗😍❤️
Bnde tatilden önce dr kontrolüne gitmiştim birsz fazla kilo almışsın tatlıyı azalt dememiş gibi otelde üstüne 2 kilo eklemişim yetmedi bide dönüşte memlekete gidince gelsin karbonhidratlar😁 herkeste maşallah iştahında iyi açılmış diyince bide alınıp triplere girmeler😂

İyi akşamlar kızlar, ben kan sulandırıcı iğne oksapar kullanıyorum günlük, kendim cesaret edemediğim için eşim kollarıma vuruyor. Sürekli morarıyordu tam eli alıştı, şehir dışı işleri çıkınca bu ay genelde annemlerde kaldım kardeşim sağlıkçı o vuruyordu ne morluk ne şişlik tam kollarım düzeldi eve geldim eşime birşey olmuş başa döndük resmen vuramıyor. İkidir oturup acıdan ağlıyorum. Sinirlerim boşalıyor, iğneyi yavaş yavaş sokuyor çok acıyor daha ilacı vermeden acıtıyor, diyorum ya bir anda iğneyi batır ilacı yavaş ver anlamıyor ikidir de tuhaf bir şekilde şırınga takılıyor bu defa çıkarıp başka yere batırıyor iki yer birden kanıyor ki normalde kanamaz pek öyle. İğne ne kadar etkili oluyor ondan da emin olamıyorum böyle yarım yarım vurunca. Bide iğneyi sokarken acıtınca ufacık ah desem çıkarıyor duruyor başka yere tekrar batırıyor. Canım acısada tepki vermemeye çalışıyorum ki korkmasın tekrar çıkar batır yapmasın, sinirlerim boşalıyor artık tutamıyorum kendimi ağlıyorum, kollarım şiş şiş oldu yaa, bu akşam ağlayınca artık ben vurmayacağım diyor başka kimsem yok vuracak ne yapacağım

X