Bir sıkıntı olmaz canım. Hata daha iyi kullanman. Gebelik haftası ilerdedikce kanın pıhtılaşmaya yatkınlığı artıyor. Bu riski ortadan kaldırır. Ben gebe kalmadan önce kullanmaya başladım . Bugüne kadar hiçbir kanamaya neden olmadi ki ayriyeten kan sulandırıcı iğne kullanmama rağmen.Kizlar bugün başka bı Dr a gittim.ecopirin başlayalım daha önceden 2 kaybın varmış dedi.tansiyonum 10a 4 çıktı.tansiyonu fln dengeler dedi.korktum kanamaya fln neden olur mu acaba.bi nevi aspirin yani.kan sulandırıcı.
Bende 150 mg kullanıyorum. Pireklemsi riski için faydası varmış. Tansiyon geçmişim olduğundan ve ailede de var. Acıbadem de Prof. Perinatolog Murat Yayla ya gittim ben o başlanmasında fayda var dedi. Aslında muayene bulguların güzel ama son 3 ay da zorlanacaksın dedi. Tansiyonun yükselecek ödem olacak ağırlaşacaksın dedi. Alfamet başlanacak tabi tansiyon yükselirse. Şuan için iyi gidiyor. 10/6 civarı bazen 11/7 bakalım hayırlısı. Korkmuyorum ama takipteyimBana da bugün ecopirin 150 başladı.tansiyonum 10 a 4 çıktı.
Bugün magnorm yazdı bana cnm.
Hiç kanama problemi yaşamadım. Hatta ingiltere de bütün hamilelere veriliyor dedi doktorum. Pıhtılaşma ya da tansiyon riski daha kötü. İçinizi ferah tutun.Kizlar bugün başka bı Dr a gittim.ecopirin başlayalım daha önceden 2 kaybın varmış dedi.tansiyonum 10a 4 çıktı.tansiyonu fln dengeler dedi.korktum kanamaya fln neden olur mu acaba.bi nevi aspirin yani.kan sulandırıcı.
Teşekkür ederim sabah ameliyata hazırlandım ama Rahim uzunluğu 25 mm olmuş o yüzden serklaj yapılmadı serum ve ilaç veriyorlar 2-3 gün gözetim altında kalacakmışım. İkiz bebeklerde riskli olabiliyormuş o yüzden beklicez dediÇok gecmiş olsun. Çıktınız mı ameliyattan nasılsınız? Ben de çarşamba olacagım nasipse, inşallah iyisinizdir
Ben çarsamba olacağım benim de ikiz 28 mm çıktı. Bakalım hayırlısı herseyınTeşekkür ederim sabah ameliyata hazırlandım ama Rahim uzunluğu 25 mm olmuş o yüzden serklaj yapılmadı serum ve ilaç veriyorlar 2-3 gün gözetim altında kalacakmışım. İkiz bebeklerde riskli olabiliyormuş o yüzden beklicez dedi
Ay içim rahatladı cnm sagol..bu Dru çok ii tavsiye ediyorlr randevu bulunmuyor .gexen de buldum aldım.cok iyi ilgilendi.34e kadar kullan dedi.bakalim 25i bitirdik hayırlısıyla.Bir sıkıntı olmaz canım. Hata daha iyi kullanman. Gebelik haftası ilerdedikce kanın pıhtılaşmaya yatkınlığı artıyor. Bu riski ortadan kaldırır. Ben gebe kalmadan önce kullanmaya başladım . Bugüne kadar hiçbir kanamaya neden olmadi ki ayriyeten kan sulandırıcı iğne kullanmama rağmen.
TeşekkürlerOcean extramag iciyorum ben toz olan suya karistririp.
Teşekkür ederim canımBana magosit verdi doktor , onu kullanıyorum.
Tamam canım sağolBugün magnorm yazdı bana cnm.
Yani insülin direnci olması demek beslenmeyle düzene girebilirBozulmuş şeker ne demek ? Doktor bana gayet iyi sonuçlar dedi.
Rica ederim canım. Doktorun ilaç veriyorsa bir bildiği vardır.Ay içim rahatladı cnm sagol..bu Dru çok ii tavsiye ediyorlr randevu bulunmuyor .gexen de buldum aldım.cok iyi ilgilendi.34e kadar kullan dedi.bakalim 25i bitirdik hayırlısıyla.
Merhaba ben 12.haftayı doldurduğumda fetal dna yaptırdım.Detaylı ultrasona girdiğimde (Oya Demirci) bebiş ilk yüzünü göstermedi her iki böbrekte genişleme görüldü.Doktor dedi ki eğer başka bir bulgu görmezsem normal diyeceğim.Sonrasında burun kemiğini kısa ölçtü genetik olabilir ama isterseniz amniyonsetez yaptırın dedi.Fetal dna bazı hastalıkları saptamada yetersiz dedi çok hatırlamıyorum ama mikro..bir şeylerden bahsetti.İkinci görüş almak için İbrahim Kalelioğlu’na gittim.Burun kemiğini normal ölçtü.Böbrek genişlemesi var dedi.Erkek bebeklerde çok sık görüldüğünü idrar yaptıkça genelde kendiliğinden geçtiğini söyledi.Bazen erken sünnet öneriyorlarmış.Geçmezse de operasyon gerekebilir dedi o zaman ürolojiye yönlendiririz dedi.Amniyosenteze gerek duymadı.Bu benim tecrübem karar sizin.İnşallah bebişlerimiz sağlıkla gelsinMerhabalar, çok kararsız kaldığım bir konuda fikrinizi almak istiyorum. 17+5 haftalık hamileyim. Tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım ve PGT testi ile sağlıklı bir embriyo kullanıldığı için şu ana kadar hiçbir genetik test yaptırmamıştım. Yaptığımız ilk detaylı ultrasonda her şey güzel çıktı. İki gün önceki kontrolümde doktor (perinatolog) bebeğin böbreğinde birazcık büyüme gördü (bilateral pelviektazi), diğer şeyler normal. Bu durumun genetik hastalıklarla ilişkili olabileceğini bu yüzden amniyosentez önerdi. Raporda “%1 mikrodelasyonlarla ilişkili olabileceği ve ARRAY test önerildi” yazmış.
Ben de ikinci bir fikir almak için devlette kadın doğum randevusu aldım, bir hafta süreyle düşüneceğiz. Doktor çok endişelenecek bir durum değil fakat amniyosentez yapmak iyi olur dedi.
Bu konularda bilgisi olan fikir verebilecek arkadaşlar varsa çok memnun olurum. Siz olsanız ne yapardınız? Amniyosentez yapmayı kabul eder miydiniz? Bebeklerinize ve size sağlıklı günler dilerim
Cok tesekkur ederim yanitiniz icin. Benim yasadigim duruma cok benziyor. Buyuk ihtimal soyledigi sey mikrodelesyon, benim raporuma oyle yazmis doktor. Ben de hem devlette kadin dogum hem de medipol hakan apaydindan randevu aldim, ins sizinki gibi gorusler olur. Tekrar tesekkur ederimMerhaba ben 12.haftayı doldurduğumda fetal dna yaptırdım.Detaylı ultrasona girdiğimde (Oya Demirci) bebiş ilk yüzünü göstermedi her iki böbrekte genişleme görüldü.Doktor dedi ki eğer başka bir bulgu görmezsem normal diyeceğim.Sonrasında burun kemiğini kısa ölçtü genetik olabilir ama isterseniz amniyonsetez yaptırın dedi.Fetal dna bazı hastalıkları saptamada yetersiz dedi çok hatırlamıyorum ama mikro..bir şeylerden bahsetti.İkinci görüş almak için İbrahim Kalelioğlu’na gittim.Burun kemiğini normal ölçtü.Böbrek genişlemesi var dedi.Erkek bebeklerde çok sık görüldüğünü idrar yaptıkça genelde kendiliğinden geçtiğini söyledi.Bazen erken sünnet öneriyorlarmış.Geçmezse de operasyon gerekebilir dedi o zaman ürolojiye yönlendiririz dedi.Amniyosenteze gerek duymadı.Bu benim tecrübem karar sizin.İnşallah bebişlerimiz sağlıkla gelsin
İnşallahCok tesekkur ederim yanitiniz icin. Benim yasadigim duruma cok benziyor. Buyuk ihtimal soyledigi sey mikrodelesyon, benim raporuma oyle yazmis doktor. Ben de hem devlette kadin dogum hem de medipol hakan apaydindan randevu aldim, ins sizinki gibi gorusler olur. Tekrar tesekkur ederim
Fıstık gibisin yahu.. kaçıncı haftadasın?Bir de göbek durumlarınız nasıl gidiyor ben son 10 günde aşırı şiştim karnım çok büyüdü şimdiden popomda fırladıaynaya bakıp bakıp şimdiden böyleysem son aylar nolcam diye içleniyorum
Ay canımmm maşallah diyim.senin faln neyin var.bnm göbek maşallah gidio önden.gobegim kalk gidelim diyor,popom halt etme otur yerinde diyor sankiBir de göbek durumlarınız nasıl gidiyor ben son 10 günde aşırı şiştim karnım çok büyüdü şimdiden popomda fırladıaynaya bakıp bakıp şimdiden böyleysem son aylar nolcam diye içleniyorum
Bnde tatilden önce dr kontrolüne gitmiştim birsz fazla kilo almışsın tatlıyı azalt dememiş gibi otelde üstüne 2 kilo eklemişim yetmedi bide dönüşte memlekete gidince gelsin karbonhidratlarAy canımmm maşallah diyim.senin faln neyin var.bnm göbek maşallah gidio önden.gobegim kalk gidelim diyor,popom halt etme otur yerinde diyor sankiablam ve kardeşlerim bugün senin bulantın azalınca baya kaçırmaya başladın dediler.dr da bugün tokluk şekerin sınırda diyet yap fazla hamur işi kaçırma dedi.ama Dr maşallah bebekte çok iyi dedi bı kaç kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?