- 13 Haziran 2024
- 457
- 1.060
- 28
Aslında çok doğru söylediklerin ama benimde biraz riskli gebelik. Yüksek tansiyon ve insülin direnci geçmişim var. Takipteyiz. 24. Hafta da Şeker yüklemesi yapılacak bakalım nasıl olacak. Şeker riskim var. Ailede de var. Tansiyonda öyle. Ecopirin kullanıyorum 14. Haftadan beri. Tansiyon iyi gidiyor şuan için.Bence büyükleri önden almak daha mantıklı. Çünkü onların fiyatı artınca tekstilden çok daha fazla artıyor. Tabi siz daha iyi bilirsiniz. Ben 26 olacağım yarın 20. haftada neredeyse alışverişi bitirmiştim. Ben de biraz abarttım gibi tabi ama olsun. Aldığım şeyler sonradan zamlanabilir diye aldım. Özellikle taksit fırsatı varken. Şimdi taksitleri de sınırlıyorlar. Tekstile gelince ben de o kısımdan başladım. Çünkü insan bebek kıyafetlerine özeniyor. Ama özellikle yenidoğanı ve 0-3 aylık olanları az almak bebeğin doğum kilosu tahmin edilebilir olduğunda duruma göre artırmak daha makul imiş.
Bu sebeplerden son 3 ayı görmek istedim. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebişlerimizle. Oğluşum olacak kısmetse
Takvime göre şubatın 2. Haftası doğum ama benim tahminim Ocak sonlarında gelecek gibi.