Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Kızlar hepinize mesajlarından ötürü teşekkür ederim. Dualarınız için Allah razı olsun hepinizden. Dün bebeklerimi gördüm. Artık her sabah görebileceğim. 2 haftamız çok kritik dedi doktor. Ama nasıl hareketliler maşallah orada o ufacık halleriyle. Sürekli süt sağıyorum. Dualarınızı eksik etmeyin nolur. Hepinizi çok öpüyorum 🌺

Kızlar hepinize mesajlarından ötürü teşekkür ederim. Dualarınız için Allah razı olsun hepinizden. Dün bebeklerimi gördüm. Artık her sabah görebileceğim. 2 haftamız çok kritik dedi doktor. Ama nasıl hareketliler maşallah orada o ufacık halleriyle. Sürekli süt sağıyorum. Dualarınızı eksik etmeyin nolur. Hepinizi çok öpüyorum 🌺
Rabbim size bağışlasın canım, hep duamdasınız 🤲 maşaAllah onlara 🥰

Rabbim bebeklerini sana bağışlasın yüce rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın haberini bizlere paylaşamayı da nasip etsin dualarımızdasın

Maşallah miniklerimize 🥰🥰🧿🧿
İnşallah o hastaneden gülerek mutlulukla ayrıl canım . Rabbim güç versin hem sana hem bebişlere 🙏🏻🌹

Kızlar ben çok hastayım . Grip oldum ama böyle bit öksürük yok . Çok sert öksürüyorum karnım kasıklarım kasılıyo çok sarsılıyor karnım öksürürken. Bebeğime zarar gelecek diye korkuyorum:KK43: bir şey olur mu bebeğime ?

Nasıl geçer bu öksürük ne yapabilirim 😞

Kızlar ben çok hastayım . Grip oldum ama böyle bit öksürük yok . Çok sert öksürüyorum karnım kasıklarım kasılıyo çok sarsılıyor karnım öksürürken. Bebeğime zarar gelecek diye korkuyorum:KK43: bir şey olur mu bebeğime ?

Bişey olmaz canım bebişe. Pekmeze karabiber karıp yiyebilirsin

Merhaba, enfeksiyon olmadıgından emin olarak sıcak su torbası koysaydınız. Enfeksiyon sıcagı sever Allah korusun. Benım de idrar yolu ve kanda enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanıyorum sağ tarafımda ciddi agrı oldu geçen gün ağlayacak kadar oldum kasıgıma doğruydu. Ben ayaklarıma sıcak su torbası koydum baya bi rahatlattı beni sonra geçti.
Tmm cnm sağol.
Kızlar bugün peçeteye hafif kahve koyu kırmızı gibi bir leke geldi.Dışarıdaydım hızlıca acile geldim vajinal baktılar kanama yoktu.Bebek hareketleri vs vardı.Nst ye bağlayacaklarmış onu bekleyeceğim.Başına böyle bir şey gelen var mı?
Şuan nasılsın cnm
Canım geçmiş olsun korkma benimde böbrek büyümesi olmuştu ilk gebeligimde bol bol su iç ve sıcak tut kendini en iyi çözümü o doğumdan sonra düzeldi benimki.
Aynen bnm de aksam agriyordu baya baya su ictim ve WC hemn sık sık gittim gecti sanki.ama bnm neyden olduğunu bilmiyorum.
Yaaa çok sevindim tamammm sıcak tutucam vallahi okadar çok su içiyorum ki bugün den itibaren yeterki ikimizde iyi olalım diye ama su mesaja çok kalp bıraktım yüreğime su serptin 🥰🥰🥰🥰 çok teşekkür ederim
Kuzum çok su iç ve sık WC git.dun sen yazdiktan sonra araştırdım nette kadınlar klubunde fln.cok su ve yürüyüş demişler.ayrica sık sık idrarını bosaltman gerek ne tarafta büyüme varsa o tarafa yatma fazla.bebek başını yasladigi için şişme ve büyüme oluyormuş.bobrek işlevini yapamıyormus.dun ağrı oldu bende de baya su içtim ve sık idrara çıktım.gecti ama şuan sağ boşlukta hafif ağrı var.kahvaltidan sonra suya baslicam.
Çok çok şükür daha da iyi olacaklar emin ol canım masallah ☺️🤗💙

Canım pekmezle tereyağı dene istersen.tereyagini erit pekmezi de kat iç.yada pekmez karabiber limon dene.gexmis olsun😔🥴

Bende oralarda hissediyorum bence normaldir 🌸 bazen daha üstlerde de hissettiğim oluyor ama çoğunlukla işaretlediğin bölgede hissediyorum

Normal canım , büyüdüler artık bebişlerimiz 🩷

Serklaj yaptırın mutlaka , 18 mm de sizi göndermeyip direk serklaja alması lazımdı hatta. Kaç haftalık şu an ?
Yaa öylemi diyorsun 😞 23+5 olduk. Kendi doktorumu aradım pazartesi erkenden gel ben bi bakayım gerekirse ben burda yaparım dedi. O zamana kadar Endol kullan dedi

Merhaba sizin aracılığınızla herkese haber vermiş olayım. Bugün doğum yaptım. Çok şükür şu an durumları iyi duruyor. Hem oğlumu hem kızımı uzaktan görebildim. Yoğun bakıma alındılar. Eğer serklaj yaptırabiliyorsanız hiç beklemeyin. Benim daha fazla içeride tutma imkanım olmadı. Kese vajinama indi apar topar doğuma gittim. Önce normal doğum denedik. Ama kanalda sıkıntı oldu sanırım acil sezaryene alındım. Benim durumum çok şükür iyi. Lütfen bebeklerim için dua edin. Hastaneden onları sağsalim sağlıkla çıkartalım inşallah
Yaa Allah yardımcınız olsun inşaallah sağ salim kavuşup kucağınıza alırsınız. Rabbim onları korusun sağlık versin sizede sağlık versin inşaallah. Ciğer geliştirici iğne yapmışmıydı doktorunuz

Merhaba sizin aracılığınızla herkese haber vermiş olayım. Bugün doğum yaptım. Çok şükür şu an durumları iyi duruyor. Hem oğlumu hem kızımı uzaktan görebildim. Yoğun bakıma alındılar. Eğer serklaj yaptırabiliyorsanız hiç beklemeyin. Benim daha fazla içeride tutma imkanım olmadı. Kese vajinama indi apar topar doğuma gittim. Önce normal doğum denedik. Ama kanalda sıkıntı oldu sanırım acil sezaryene alındım. Benim durumum çok şükür iyi. Lütfen bebeklerim için dua edin. Hastaneden onları sağsalim sağlıkla çıkartalım inşallah
Allahım bebişlerinizi size bağışlasın 🌷🌷

Rabbim size bağışlasın bebisleri. Bize de arada yazın olur mu?merak ediyoruz sizi

Yaa Allah yardımcınız olsun inşaallah sağ salim kavuşup kucağınıza alırsınız. Rabbim onları korusun sağlık versin sizede sağlık versin inşaallah. Ciğer geliştirici iğne yapmışmıydı doktorunuz
Evet yapıldı. Yaklaşık 5 gün kaldılar o şekilde. Maksimum verim için 1 hafta lazımdı ama dünyayı merak ettiler 🥹

Kızlar tiny lamb organik hastane çıkışının fiyatı çok güzel ve içeriğide çok iyi, ben başka bir tane almıştım bir de bunu aldım, sade birşeyler arayanlar bakabilir😊

Tam aradığım. Full organik, baskısız yazısız. Baya da güzel fiyat. Acaba indirim ne kadar devam eder? 24. haftaya gelmeden bir şey almaya korkuyorum da

X