Biraz doğum kilolarını kaybetmişler ödem atmışlar yani ama durumları stabil. Stabil de tutmaya çalışıyoruz dediler. 30. Haftaları dolana kadar net konuşamam dedi doktor. Ben bugün taburcu olacağım ama süt getirmeye devam edeceğim zaten benim götürdüğüm tek seferlik süt onlara 3 gün falan gidiyormuşRabbim size bağışlasın bebisleri. Bize de arada yazın olur mu?merak ediyoruz sizi
Canım benim inanıyorum sağlıkla kucağına alacaksın yavrunu, korkma lütfenTam aradığım. Full organik, baskısız yazısız. Baya da güzel fiyat. Acaba indirim ne kadar devam eder? 24. haftaya gelmeden bir şey almaya korkuyorum da
Ay hadi o zaman bu başlangıç olsun. İnşaallah sağlıkla giydirmek nasip olur.Canım benim inanıyorum sağlıkla kucağına alacaksın yavrunu, korkma lütfenindirim için bilmiyorum ki ne kadar sürer
Rabbim üçünüzün birlikte eve dönmesini de nasip etsin . Hamilelerin duasi makbuldür derler. Kaç kişiyiz burda. Hep dua edeceğiz. Rabbim size bağışlasın. İçinize inşirah ferahlığı nasıl etsin . AminBiraz doğum kilolarını kaybetmişler ödem atmışlar yani ama durumları stabil. Stabil de tutmaya çalışıyoruz dediler. 30. Haftaları dolana kadar net konuşamam dedi doktor. Ben bugün taburcu olacağım ama süt getirmeye devam edeceğim zaten benim götürdüğüm tek seferlik süt onlara 3 gün falan gidiyormuşo kadar heyecanlanıyorum ki göreceğim zaman, Rabbim herkesi evladıyla sağlıkla geleceği vakitte kavuştursun. Şu an bana eve gitme fikri bile hüzün veriyor
Geçmiş olsun canıminşallah her şey yolundadır. Bizlere de haber ver
Geçmiş olsun canım , kahve kandan bir şey olmaz diyorlar genelde. Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Kızlar çok teşekkür ederimTmm cnm sağol.
Şuan nasılsın cnm
Aynen bnm de aksam agriyordu baya baya su ictim ve WC hemn sık sık gittim gecti sanki.ama bnm neyden olduğunu bilmiyorum.
Kuzum çok su iç ve sık WC git.dun sen yazdiktan sonra araştırdım nette kadınlar klubunde fln.cok su ve yürüyüş demişler.ayrica sık sık idrarını bosaltman gerek ne tarafta büyüme varsa o tarafa yatma fazla.bebek başını yasladigi için şişme ve büyüme oluyormuş.bobrek işlevini yapamıyormus.dun ağrı oldu bende de baya su içtim ve sık idrara çıktım.gecti ama şuan sağ boşlukta hafif ağrı var.kahvaltidan sonra suya baslicam.
Çok çok şükür daha da iyi olacaklar emin ol canım masallah
Kızlar ben çok hastayım . Grip oldum ama böyle bit öksürük yok . Çok sert öksürüyorum karnım kasıklarım kasılıyo çok sarsılıyor karnım öksürürken. Bebeğime zarar gelecek diye korkuyorumbir şey olur mu bebeğime ?
Nasıl geçer bu öksürük ne yapabilirim
Tamam çok su içip baya yürüyüş yapıyorum dünden beri ağrım yok sanki solda büyüme var sağa yatıcam ozamanTmm cnm sağol.
Şuan nasılsın cnm
Aynen bnm de aksam agriyordu baya baya su ictim ve WC hemn sık sık gittim gecti sanki.ama bnm neyden olduğunu bilmiyorum.
Kuzum çok su iç ve sık WC git.dun sen yazdiktan sonra araştırdım nette kadınlar klubunde fln.cok su ve yürüyüş demişler.ayrica sık sık idrarını bosaltman gerek ne tarafta büyüme varsa o tarafa yatma fazla.bebek başını yasladigi için şişme ve büyüme oluyormuş.bobrek işlevini yapamıyormus.dun ağrı oldu bende de baya su içtim ve sık idrara çıktım.gecti ama şuan sağ boşlukta hafif ağrı var.kahvaltidan sonra suya baslicam.
Çok çok şükür daha da iyi olacaklar emin ol canım masallah
Sağlıkla kucağına alıcaksın inanıyorum herşey çok güzel olucak dualarımız sizinleBiraz doğum kilolarını kaybetmişler ödem atmışlar yani ama durumları stabil. Stabil de tutmaya çalışıyoruz dediler. 30. Haftaları dolana kadar net konuşamam dedi doktor. Ben bugün taburcu olacağım ama süt getirmeye devam edeceğim zaten benim götürdüğüm tek seferlik süt onlara 3 gün falan gidiyormuşo kadar heyecanlanıyorum ki göreceğim zaman, Rabbim herkesi evladıyla sağlıkla geleceği vakitte kavuştursun. Şu an bana eve gitme fikri bile hüzün veriyor
Bu da güzelmiş, ben diğerlerini beşli almıştım. Ama almasa miydim bilemedim. Bu arada Agula geldi mi beğendiniz mi? Bana Agula diğer yenidoğanlara göre daha büyük geldi ölçtüm hatta. Onu biraz daha uzun giyinir gibiKızlar tiny lamb organik hastane çıkışının fiyatı çok güzel ve içeriğide çok iyi, ben başka bir tane almıştım bir de bunu aldım, sade birşeyler arayanlar bakabilir
Size hak veriyorum kötü şeyler yaşadınız. Tehlikeniz belki azalsa da sürüyordur. Ama böyle düşünmeyin bence. Bir eşyayı alsanız da istemediğimiz bir sonuçta yine aynı şekilde üzüleceksiniz almasanız da. Çok zor bir durumdan ne güzel zamanlara geldiniz yeniden. İnşallah olumsuz bir durum yaşamayacaksiniz.Tam aradığım. Full organik, baskısız yazısız. Baya da güzel fiyat. Acaba indirim ne kadar devam eder? 24. haftaya gelmeden bir şey almaya korkuyorum da
İnşallah sağlıkla kucağınıza alıp birlikte eve döndüğünüz günler de gelir. Bize de duyurursunuz, hepimiz sizinle birlikte mutlu oluruz.Biraz doğum kilolarını kaybetmişler ödem atmışlar yani ama durumları stabil. Stabil de tutmaya çalışıyoruz dediler. 30. Haftaları dolana kadar net konuşamam dedi doktor. Ben bugün taburcu olacağım ama süt getirmeye devam edeceğim zaten benim götürdüğüm tek seferlik süt onlara 3 gün falan gidiyormuşo kadar heyecanlanıyorum ki göreceğim zaman, Rabbim herkesi evladıyla sağlıkla geleceği vakitte kavuştursun. Şu an bana eve gitme fikri bile hüzün veriyor
Geldi çok beğendimBu da güzelmiş, ben diğerlerini beşli almıştım. Ama almasa miydim bilemedim. Bu arada Agula geldi mi beğendiniz mi? Bana Agula diğer yenidoğanlara göre daha büyük geldi ölçtüm hatta. Onu biraz daha uzun giyinir gibi
Evet daha dün eşimle konuşuyorduk. Acilin kapısından ağlayarak çıkışın aklımdan çıkmıyor dedi. O günler bu haftaya kadar gelmek benim için inanılmaz bir hayaldi. Ama şimdi bunu yaşıyorum çok şükür. Şimdi de 27 ler 30 lar inanılmaz geliyor. İnşaallah oğlumla o haftalara da geleceğiz. Bu mesajları alıntılayıp şükrederim.Size hak veriyorum kötü şeyler yaşadınız. Tehlikeniz belki azalsa da sürüyordur. Ama böyle düşünmeyin bence. Bir eşyayı alsanız da istemediğimiz bir sonuçta yine aynı şekilde üzüleceksiniz almasanız da. Çok zor bir durumdan ne güzel zamanlara geldiniz yeniden. İnşallah olumsuz bir durum yaşamayacaksiniz.
Canlarım benim inşaallah merak ettikleri dünyaya sıkı sıkı sarılıp sağlıklarına kavuşurlarEvet yapıldı. Yaklaşık 5 gün kaldılar o şekilde. Maksimum verim için 1 hafta lazımdı ama dünyayı merak ettiler
Hayırlı canım seninde sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah basladinmi sen alışverişeMerhabalar,
Şubat anneleri grubundayım ama sizi de sürekli takip ediyorum. Deneyimleriniz çok kıymetli
Riskli gebelik yaşayan arkadaşlara duacıyım.Erken doğum yapan arkadaşımızın da Allah yardımcısı olsun. İnşallah sağlıkla güzel haberleri de gelir.
Süreçte önde ilerlediğiniz için yaptığınız alışverişleri sıkı takip ediyorum. Bol bol paylaşır link atarsanız çok sevinirim.
Canım hiç korkma ben kovid atlamıştım hamileyken oksurmekten yatamıyordum bile oturarak uyuyordum geceleri. Çok şükür bir şey olmadı. Pekmez tereyağ limon dene, bal limon zencefil zeytinyağ karıştır bir kaşık ye. Acil şifalar diliyorumKızlar ben çok hastayım . Grip oldum ama böyle bit öksürük yok . Çok sert öksürüyorum karnım kasıklarım kasılıyo çok sarsılıyor karnım öksürürken. Bebeğime zarar gelecek diye korkuyorumbir şey olur mu bebeğime ?
Nasıl geçer bu öksürük ne yapabilirim
Allah bebeklerine sağlıklı hayırlı ömürler versin. En kısa zamanda hep birlikte evde olursunuz insallah sağlıklaEvet yapıldı. Yaklaşık 5 gün kaldılar o şekilde. Maksimum verim için 1 hafta lazımdı ama dünyayı merak ettiler
Ben henüz ufak tekstil parçaları ile başladımHayırlı canım seninde sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah basladinmi sen alışverişe
Ben 25 gircem bir iki parça bisey aldım daha park besige bide karar veremedik biraz daha bekleyelim dedikBen henüz ufak tekstil parçaları ile başladım
En çok park yatak? anne yanına beşik? ne alacağımı bilemiyorum. Ve bebek arabası puset olarak ? sayfanızdan baya okuyup not aldım ama markaları19+2 deyim şuan.
24. Haftayı bekliyorum son 3 ay da alıcam inşallah büyük parçaları.
Bence büyükleri önden almak daha mantıklı. Çünkü onların fiyatı artınca tekstilden çok daha fazla artıyor. Tabi siz daha iyi bilirsiniz. Ben 26 olacağım yarın 20. haftada neredeyse alışverişi bitirmiştim. Ben de biraz abarttım gibi tabi ama olsun. Aldığım şeyler sonradan zamlanabilir diye aldım. Özellikle taksit fırsatı varken. Şimdi taksitleri de sınırlıyorlar. Tekstile gelince ben de o kısımdan başladım. Çünkü insan bebek kıyafetlerine özeniyor. Ama özellikle yenidoğanı ve 0-3 aylık olanları az almak bebeğin doğum kilosu tahmin edilebilir olduğunda duruma göre artırmak daha makul imiş.Ben henüz ufak tekstil parçaları ile başladım
En çok park yatak? anne yanına beşik? ne alacağımı bilemiyorum. Ve bebek arabası puset olarak ? sayfanızdan baya okuyup not aldım ama markaları19+2 deyim şuan.
24. Haftayı bekliyorum son 3 ay da alıcam inşallah büyük parçaları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?