Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde sol böbreğimde genişleme varmış çok ağrım oldu dün bugünde öğrendim baya üzüldüm 2 hafta sonra kontrole gidicem@zey62 merhaba bugun tekrar baktı doktor böbrek genişliğine öncekine göre küçülmüş dolgunluk gitmiş 28.haftaya kadar tamamen düzelir dedi
Valla bnm de ilk kez sağ böbrek tarafım arada çok kötü ağrıyor.dr a da sormadım.pazartesi bı sorayım bende.allah korusun yaMerhabalar arkadaşlar 25-+4teyim dün böbrek ağrısıyla şiddetli bir şekilde acile gittim baya kötüydü serum verdiler biraz rahatlama oldu eve geldim sol böbreğim ağrıyo sıcak su torbası koydum oraya bugün de doktoruma gittim böbrek büyümesi dedi takipte kalıcaz em kötü tel takıcaz dedi böyle bi şey yaşayan var mı hiç aranız da ilkkez böyle bi ağrı çekiyorum genelde 2. Yada3. Trimesterda oluyormuş
Guzelmis nerden aldın cnm?Kızlar emzik askısı almıştım dün geldi , çok beğendim
Eki Görüntüle 3484534
Bnm arkadasim bana cok severek kullandigi yoyko marka olandan verdi.Kızlar e bebekte park yataklarda indirim var ama hangisi iyi ve avantajlı alan varmi
Bana suyun biraz fazla dedi şeker yüklemesi yaptırdım bugün 2.saat değerim yüksek çıktı diyetisyene yönlendirdi.Ayrıca dahiliyeye gitmemi şeker ölçüme başlamamı istedi.Yemeklerden sonra uykum geliyordu çok ağırlık çöküyordu ben de şüphelenmiştim kendimden.Suyum daha çoğalmış doktor açlık tokluk bakacaktı riske atmayalım yükleme yapalım dedi 3saat bakacakmış var mı suyu çok olan şeker baktıran
Zor oluyor mu beklemek aç ve 3 saat kilosuda önde çıkıyor muyduBana suyun biraz fazla dedi şeker yüklemesi yaptırdım bugün 2.saat değerim yüksek çıktı diyetisyene yönlendirdi.Ayrıca dahiliyeye gitmemi şeker ölçüme başlamamı istedi.Yemeklerden sonra uykum geliyordu çok ağırlık çöküyordu ben de şüphelenmiştim kendimden.
Kızlar e bebekte park yataklarda indirim var ama hangisi iyi ve avantajlı alan varmi
Bende oğlumda yoyko anne yani park yatak almıştım.cok guzel hala kullanıyoruz.tabi oğlum genelde bnm yanıma cikiyor yataktanBnm arkadasim bana cok severek kullandigi yoyko marka olandan verdi.
Merhaba, enfeksiyon olmadıgından emin olarak sıcak su torbası koysaydınız. Enfeksiyon sıcagı sever Allah korusun. Benım de idrar yolu ve kanda enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanıyorum sağ tarafımda ciddi agrı oldu geçen gün ağlayacak kadar oldum kasıgıma doğruydu. Ben ayaklarıma sıcak su torbası koydum baya bi rahatlattı beni sonra geçti.Valla bnm de ilk kez sağ böbrek tarafım arada çok kötü ağrıyor.dr a da sormadım.pazartesi bı sorayım bende.allah korusun ya
Bende böbreğe koyduğum zaman sıcak su torbasını anında geçiyor gerçektenMerhaba, enfeksiyon olmadıgından emin olarak sıcak su torbası koysaydınız. Enfeksiyon sıcagı sever Allah korusun. Benım de idrar yolu ve kanda enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanıyorum sağ tarafımda ciddi agrı oldu geçen gün ağlayacak kadar oldum kasıgıma doğruydu. Ben ayaklarıma sıcak su torbası koydum baya bi rahatlattı beni sonra geçti.
Haftasıyla uyumluydu aslında ama birkaç gün önde çıktı ona takılmıyorum her doktor farklı ölçüyor.Ben zorlanmadım mide bulantılarım devam ettiği halde.Şekerli gazoz gibiydi içtim hemen sadece beklerken sıkıldım çok hareket etme dediler.Korktuğum gibi değilmişZor oluyor mu beklemek aç ve 3 saat kilosuda önde çıkıyor muydu
Benimde suyum fazla şeker çıkmadı kontrole gittiğim doktoruö böbrek mide vs sıkıntısız gördü ama 28. Haftada tekrar tüksek çıkarsa tekrar detaylı ultrason yaptıracağımSuyum daha çoğalmış doktor açlık tokluk bakacaktı riske atmayalım yükleme yapalım dedi 3saat bakacakmış var mı suyu çok olan şeker baktıran
Geçmiş olsun canım inşallah her şey yolundadır. Bizlere de haber verKızlar bugün peçeteye hafif kahve koyu kırmızı gibi bir leke geldi.Dışarıdaydım hızlıca acile geldim vajinal baktılar kanama yoktu.Bebek hareketleri vs vardı.Nst ye bağlayacaklarmış onu bekleyeceğim.Başına böyle bir şey gelen var mı?
Link ekliyorum farklı çeşitlerde var , kalitesini beğendim benGuzelmis nerden aldın cnm?
Canım geçmiş olsun korkma benimde böbrek büyümesi olmuştu ilk gebeligimde bol bol su iç ve sıcak tut kendini en iyi çözümü o doğumdan sonra düzeldi benimki.Merhabalar arkadaşlar 25-+4teyim dün böbrek ağrısıyla şiddetli bir şekilde acile gittim baya kötüydü serum verdiler biraz rahatlama oldu eve geldim sol böbreğim ağrıyo sıcak su torbası koydum oraya bugün de doktoruma gittim böbrek büyümesi dedi takipte kalıcaz em kötü tel takıcaz dedi böyle bi şey yaşayan var mı hiç aranız da ilkkez böyle bi ağrı çekiyorum genelde 2. Yada3. Trimesterda oluyormuş
Geçmiş olsun canım , kahve kandan bir şey olmaz diyorlar genelde. Hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlar bugün peçeteye hafif kahve koyu kırmızı gibi bir leke geldi.Dışarıdaydım hızlıca acile geldim vajinal baktılar kanama yoktu.Bebek hareketleri vs vardı.Nst ye bağlayacaklarmış onu bekleyeceğim.Başına böyle bir şey gelen var mı?
Yaaa çok sevindim tamammm sıcak tutucam vallahi okadar çok su içiyorum ki bugün den itibaren yeterki ikimizde iyi olalım diye ama su mesaja çok kalp bıraktım yüreğime su serptin çok teşekkür ederimCanım geçmiş olsun korkma benimde böbrek büyümesi olmuştu ilk gebeligimde bol bol su iç ve sıcak tut kendini en iyi çözümü o doğumdan sonra düzeldi benimki.