- 22 Mayıs 2024
- 284
- 322
- 18
Canım bende geçen hafta eşimden kaptım ne kadar dikkat etsemde,geçmiş olsun. Ben ılık suyun içerisine 2 yemek kaşığı bal,birazda elma sirkesi ekleyip günde 1 kere içtim,bunu sağlık ocağındaki doktor söylemişti. Ayrıca bir kasenin içerisine biraz bal,biraz pekmez,orana görede toz zencefil koyup macun kıvamına getirip yedim. Bunuda internetten araştırmıştım. Sen yinede doktoruna danış, ben bunlarla 2 güne toparladım Allah şifa versinGeçmiş olsun canımben de grip oluyorum . Boğazım kıpkırmızı ve öksürük de başladı . Bol bol sıvı almaya çalışıyorum
Tm canim iyi fikirmis toka bende oyle yapayimElinden geldiğince sırt üstü yatmamaya çalış bende farkında olmadan uyuyorum uykudan anlık uyandığımda sırt üstünde yattigimi goruyorum hemen düzeltiyorum artık yatarken küçük bir toka atletime takıyorum öyle yatıyorum olurda sırt üstü yatarsam rahatsız olupta hemen uyanayim diye yine arada sağa yatabilirsin ama sırt üstü yatmamaya özen göster cnm
Çok teşekkür ederim canım ben de denicem bunlarıCanım bende geçen hafta eşimden kaptım ne kadar dikkat etsemde,geçmiş olsun. Ben ılık suyun içerisine 2 yemek kaşığı bal,birazda elma sirkesi ekleyip günde 1 kere içtim,bunu sağlık ocağındaki doktor söylemişti. Ayrıca bir kasenin içerisine biraz bal,biraz pekmez,orana görede toz zencefil koyup macun kıvamına getirip yedim. Bunuda internetten araştırmıştım. Sen yinede doktoruna danış, ben bunlarla 2 güne toparladım Allah şifa ve
Canım sağlık ocağında yaptır şeker yüklemesini doktoruna sonucu gösterirsin ? Allah korusun şeker çıkarsa riskli oluyor galibaKızlar benim doktorum 28. Haftada yaparız şeker yüklemesini dedi . Ama benim içim rahat etmedi . Şüphelendiğim bir kaç belirti var şeker için ;
Su içiyorum sürekli ama aşka kanamıyorum. Sürekli su içmek istiyorum.
Ellerim ayaklarım yanıyor akşamları .
Bebiş de neredeyse iki hafta önden gidiyor.
Sizce bu belirtiler şüpheli mi ?
Bu sabah kahvaltı etmedim yarım saat sonra açlık sonra tokluk şekerime bakıcaz arkadaşın aletiyle .
Arkadaşım bende var gebelik şekeri saydıkların şüpheli gerçekten takip etmeni tavsiye ederim hatta 28. Haftayı beklemeden yaptırman sanki daha iyi olurKızlar benim doktorum 28. Haftada yaparız şeker yüklemesini dedi . Ama benim içim rahat etmedi . Şüphelendiğim bir kaç belirti var şeker için ;
Su içiyorum sürekli ama aşka kanamıyorum. Sürekli su içmek istiyorum.
Ellerim ayaklarım yanıyor akşamları .
Bebiş de neredeyse iki hafta önden gidiyor.
Sizce bu belirtiler şüpheli mi ?
Bu sabah kahvaltı etmedim yarım saat sonra açlık sonra tokluk şekerime bakıcaz arkadaşın aletiyle .
Hayır değilKızlar şeker yuklemesine gidicem doktor aç gel dedi ama şu yasak değil dimi bı sorim dedim
Canım sağlık ocağında yaptır şeker yüklemesini doktoruna sonucu gösterirsin ? Allah korusun şeker çıkarsa riskli oluyor galiba
Evet bana da 28 çok geç geldi . Ben şüphelendim çünkü .Arkadaşım bende var gebelik şekeri saydıkların şüpheli gerçekten takip etmeni tavsiye ederim hatta 28. Haftayı beklemeden yaptırman sanki daha iyi olur
Benim açlık 86Kızlar açlık tokluk şekerimi kendim ölçtüm .
Açlık:109
Tokluk : 150 çıktı
Nasıl sizce ?
Tokluk 2. Saati de ölç canım, benim doktor ikinci saatlere çok takıldı benim ikinci saatler de 140 ın üzerinde çıkıyor, diyet yap takip et olmazsa insülin başlarız dediKızlar açlık tokluk şekerimi kendim ölçtüm .
Nasıl sizce ?
Kendi ölçümlerin böyleyse çok yüksek değil ama ideali de bu değil. Benim 10. haftamda degerlerim böyleydi. Dahiliye gördü, senin şeker yüklemeni erkene alalım sıkıntılı değerler dedi. Şeker yüklemesinde sorun çıkmadı. Sonra fark ettik ki bizdeki ölçüm aleti yanlışmış. Açlık 70-90 arası, tokluk da Max 140 olmalı demişti.Kızlar açlık tokluk şekerimi kendim ölçtüm .
Nasıl sizce ?
Açlık 70-110 arasıKendi ölçümlerin böyleyse çok yüksek değil ama ideali de bu değil. Benim 10. haftamda degerlerim böyleydi. Dahiliye gördü, senin şeker yüklemeni erkene alalım sıkıntılı değerler dedi. Şeker yüklemesinde sorun çıkmadı. Sonra fark ettik ki bizdeki ölçüm aleti yanlışmış. Açlık 70-90 arası, tokluk da Max 140 olmalı demişti.
Açlık 110 sınır.tokluk 140 sınır.Buradaki sağlık ocakları yapmıyor sanırım ama bir tane büyük var oraya sorucam bir saate .
Bu arada açlık şekerim 109 çıktı normal mi acaba
1 saat 45 dakika sonra ölçtük canımTokluk 2. Saati de ölç canım, benim doktor ikinci saatlere çok takıldı benim ikinci saatler de 140 ın üzerinde çıkıyor, diyet yap takip et olmazsa insülin başlarız dedi
1 haftadır daha dikkatli besleniyorum düşmeye başladı çok şükür
Şeker yüklemesi yapıldıktan sonra yasak 2 saat yemek içmek. Ama öncesinde su içme kimse demedi bana.Kızlar şeker yuklemesine gidicem doktor aç gel dedi ama şu yasak değil dimi bı sorim dedim
Ben yarın tekrar saatlere dikkat ederek ölçeyim o zamanKendi ölçümlerin böyleyse çok yüksek değil ama ideali de bu değil. Benim 10. haftamda degerlerim böyleydi. Dahiliye gördü, senin şeker yüklemeni erkene alalım sıkıntılı değerler dedi. Şeker yüklemesinde sorun çıkmadı. Sonra fark ettik ki bizdeki ölçüm aleti yanlışmış. Açlık 70-90 arası, tokluk da Max 140 olmalı demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?