Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Geçmiş olsun canım 🙏🏻🌹 ben de grip oluyorum . Boğazım kıpkırmızı ve öksürük de başladı . Bol bol sıvı almaya çalışıyorum
Canım bende geçen hafta eşimden kaptım ne kadar dikkat etsemde,geçmiş olsun. Ben ılık suyun içerisine 2 yemek kaşığı bal,birazda elma sirkesi ekleyip günde 1 kere içtim,bunu sağlık ocağındaki doktor söylemişti. Ayrıca bir kasenin içerisine biraz bal,biraz pekmez,orana görede toz zencefil koyup macun kıvamına getirip yedim. Bunuda internetten araştırmıştım. Sen yinede doktoruna danış, ben bunlarla 2 güne toparladım Allah şifa versin 🙏🏻

Elinden geldiğince sırt üstü yatmamaya çalış bende farkında olmadan uyuyorum uykudan anlık uyandığımda sırt üstünde yattigimi goruyorum hemen düzeltiyorum artık yatarken küçük bir toka atletime takıyorum öyle yatıyorum olurda sırt üstü yatarsam rahatsız olupta hemen uyanayim diye yine arada sağa yatabilirsin ama sırt üstü yatmamaya özen göster cnm
Tm canim iyi fikirmis toka bende oyle yapayim😍

Canım bende geçen hafta eşimden kaptım ne kadar dikkat etsemde,geçmiş olsun. Ben ılık suyun içerisine 2 yemek kaşığı bal,birazda elma sirkesi ekleyip günde 1 kere içtim,bunu sağlık ocağındaki doktor söylemişti. Ayrıca bir kasenin içerisine biraz bal,biraz pekmez,orana görede toz zencefil koyup macun kıvamına getirip yedim. Bunuda internetten araştırmıştım. Sen yinede doktoruna danış, ben bunlarla 2 güne toparladım Allah şifa ve
Çok teşekkür ederim canım ben de denicem bunları 🙏🏻🧡bu sabah daha kötü oldum işe de gitmem gerekiyor haftasonu toparlamam lazım :KK43:

Kızlar benim doktorum 28. Haftada yaparız şeker yüklemesini dedi . Ama benim içim rahat etmedi . Şüphelendiğim bir kaç belirti var şeker için ;

Su içiyorum sürekli ama aşka kanamıyorum. Sürekli su içmek istiyorum.
Ellerim ayaklarım yanıyor akşamları .
Bebiş de neredeyse iki hafta önden gidiyor.
Sizce bu belirtiler şüpheli mi ?

Bu sabah kahvaltı etmedim yarım saat sonra açlık sonra tokluk şekerime bakıcaz arkadaşın aletiyle .

Kızlar benim doktorum 28. Haftada yaparız şeker yüklemesini dedi . Ama benim içim rahat etmedi . Şüphelendiğim bir kaç belirti var şeker için ;

Bu sabah kahvaltı etmedim yarım saat sonra açlık sonra tokluk şekerime bakıcaz arkadaşın aletiyle .
Canım sağlık ocağında yaptır şeker yüklemesini doktoruna sonucu gösterirsin ? Allah korusun şeker çıkarsa riskli oluyor galiba

Arkadaşım bende var gebelik şekeri saydıkların şüpheli gerçekten takip etmeni tavsiye ederim hatta 28. Haftayı beklemeden yaptırman sanki daha iyi olur

Kızlar selam bende dün yaptırdım şeker yüklemesini tadı öyle abartılcak bişey değil sadece aç kalmak biraz halsiz yapıyor o yüzden en erken saat kaçsa o saatte gidin benim çamaşırım çok ıslanıyordu ya su gibi ya da beyaz akıntı oluyordu doktor normal artık dedi bebek büyüdüğü için . Rutin kan idrar aldı sorun çıkmadı. Sadece kansızlığım var

Canım sağlık ocağında yaptır şeker yüklemesini doktoruna sonucu gösterirsin ? Allah korusun şeker çıkarsa riskli oluyor galiba

Buradaki sağlık ocakları yapmıyor sanırım ama bir tane büyük var oraya sorucam bir saate .
Bu arada açlık şekerim 109 çıktı normal mi acaba 🌸

Arkadaşım bende var gebelik şekeri saydıkların şüpheli gerçekten takip etmeni tavsiye ederim hatta 28. Haftayı beklemeden yaptırman sanki daha iyi olur
Evet bana da 28 çok geç geldi . Ben şüphelendim çünkü .
Bu arada açlık şekerim 109 çıktı biraz fazla gibi geldi bana :KK43:

Kızlar açlık tokluk şekerimi kendim ölçtüm .
Açlık:109
Tokluk : 150 çıktı

Nasıl sizce ?

Nasıl sizce ?
Tokluk 2. Saati de ölç canım, benim doktor ikinci saatlere çok takıldı benim ikinci saatler de 140 ın üzerinde çıkıyor, diyet yap takip et olmazsa insülin başlarız dedi
1 haftadır daha dikkatli besleniyorum düşmeye başladı çok şükür

Nasıl sizce ?
Kendi ölçümlerin böyleyse çok yüksek değil ama ideali de bu değil. Benim 10. haftamda degerlerim böyleydi. Dahiliye gördü, senin şeker yüklemeni erkene alalım sıkıntılı değerler dedi. Şeker yüklemesinde sorun çıkmadı. Sonra fark ettik ki bizdeki ölçüm aleti yanlışmış. Açlık 70-90 arası, tokluk da Max 140 olmalı demişti.

Kendi ölçümlerin böyleyse çok yüksek değil ama ideali de bu değil. Benim 10. haftamda degerlerim böyleydi. Dahiliye gördü, senin şeker yüklemeni erkene alalım sıkıntılı değerler dedi. Şeker yüklemesinde sorun çıkmadı. Sonra fark ettik ki bizdeki ölçüm aleti yanlışmış. Açlık 70-90 arası, tokluk da Max 140 olmalı demişti.
Açlık 70-110 arası
1 saatlik tokluk 185 altında
2 saatlik tokluk ise 140 altında olmalıymış sonuçlarımda ki referans aralıklarına baktım şimdi
2024-09-27.png
ekliyorum örnek olsun

Tokluk 2. Saati de ölç canım, benim doktor ikinci saatlere çok takıldı benim ikinci saatler de 140 ın üzerinde çıkıyor, diyet yap takip et olmazsa insülin başlarız dedi
1 haftadır daha dikkatli besleniyorum düşmeye başladı çok şükür
1 saat 45 dakika sonra ölçtük canım 🌸

Ben yarın tekrar saatlere dikkat ederek ölçeyim o zaman

X