- 8 Aralık 2012
- 3.666
- 4.989
- 32
F ferihanasli L laviniaa111 F fehva1 kızlar bebişlerinizin cinsiyeti belli oldu mu artık , tabloyu güncelleyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bilmiyorum gerçekten öyle bir şey var mı yok mu annemin hurafeleri olma ihtimali yüksek ama korkuttu işte beniAy ben hep gece döne döne yatıyorum bir sağ bir sol, öyle birşey mümkünmü yaa yarın kontrolüm var sorsam mı doktora, benim doktor da ona uymayan bir soruysa dan diye cevap veriyor dumur oluyorum, korkuyorum soru sormaya
cinnabon sana ceza doktoruna sen sorcaksın bunu doğruluk payı var mı diye :))))Ya bilmiyorum gerçekten öyle bir şey var mı yok mu annemin hurafeleri olma ihtimali yüksek ama korkuttu işte beni
Ahaha sorayım cumartesi günü bizim doktor yaşlı prof. Kendine ters gelen bir şey sorunca bunlar halkın cahilliği diyor bakalım buna ne diyecekcinnabon sana ceza doktoruna sen sorcaksın bunu doğruluk payı var mı diye :))))
Ayyy bizimki de böyle işteAhaha sorayım cumartesi günü bizim doktor yaşlı prof. Kendine ters gelen bir şey sorunca bunlar halkın cahilliği diyor bakalım buna ne diyecek
Ben abd den 550 dolara aldım arabayı içinden puset adaptör yağmurluk ve kahve bardaklığı çıktıbende cybex eezy twist istiyorum almanyada fiyatı 359 dolarmış şuan siz ne kadar aldınız hatırlıyor musunuz birde nasıl beğendiğiniz mi :)
aboo doktor vurdu gol oldu resmen :))))Ayyy bizimki de böyle işte
neyse sen sor bari cinnaboncum
bu doktorumdan önce ilk 10 hafta başka bir doktora gidiyordum, o çok fenaydı
İdrar yolu enfeksiyonu için eltim koş doktora yoksa düşük yaparsın demişti, eşim de bunu doktora söyledi eltisi korkuttu diye
'Senin eltiyi 23 Nisan da getir de 1 saatliğine koltuğuma oturtayım' benden daha çok kaale alıyorsun demişti
hıı ben puset vs olmadan fiyat aldım ondan daha uygunBen abd den 550 dolara aldım arabayı içinden puset adaptör yağmurluk ve kahve bardaklığı çıktı
Ben bej rengini aldım rengine aşık olup aktif deneyimlemedim ama araştırmalarım sonucu bu araba yı kullananlar çok memnun diye aldım bende
Benim ilk gözlemlerim baya kaliteli malzeme mekanizma olarak zaten cybex kaliteli bi marka bayada uyguna bulmuşsunuz bence kaçırmayın
Aa sebebi bu olabilir mi gerçekten ben de çok dönüyorum ve gecen hafta ultrasonda bebek ayaklarini kafasina kadar cekmis kordon da tüm bacaklarına kollarına dolanmış öyle yatiyodu. Doktor riskli biseymis gibi demedi ama yada sebebi bu olabilir demedi.Ve ben normalde 18. Haftada bile hareketlerini çok net ve sert hissederken gecen hafta birkaç gün boyunca tek bir noktadan pıt pıt şeklinde hissettim. Sonra neyse ki çözüldü cunku simdi bir sağdan bir soldan pespese vuruşları varAy evet sağa sola dönüşler beni de zorluyor. Bir de annem sağa sola çok dönme kordon boynuna dolanır dedi korkuttu beni dönmeye de korkuyorum şimdi
Belki instagramdan biliyorsunuzdur, Burak Hazineaboo doktor vurdu gol oldu resmen :))))
Canım senin doktor Burak hocaydı dimi bnde cumartesi tatile gitcez yola çıkmadan bi kontrole gitcemde sorcaklarım var sormaya çekiniyorum wallaAyyy bizimki de böyle işte
neyse sen sor bari cinnaboncum
bu doktorumdan önce ilk 10 hafta başka bir doktora gidiyordum, o çok fenaydı
İdrar yolu enfeksiyonu için eltim koş doktora yoksa düşük yaparsın demişti, eşim de bunu doktora söyledi eltisi korkuttu diye
'Senin eltiyi 23 Nisan da getir de 1 saatliğine koltuğuma oturtayım' benden daha çok kaale alıyorsun demişti
evet severek takip ediyorum ahahah :)))Belki instagramdan biliyorsunuzdur, Burak Hazine
Yok ya değildir öyle olsa doktor söylerdi. Ama Ben soracağım genede cumartesi doktoraAa sebebi bu olabilir mi gerçekten ben de çok dönüyorum ve gecen hafta ultrasonda bebek ayaklarini kafasina kadar cekmis kordon da tüm bacaklarına kollarına dolanmış öyle yatiyodu. Doktor riskli biseymis gibi demedi ama yada sebebi bu olabilir demedi.Ve ben normalde 18. Haftada bile hareketlerini çok net ve sert hissederken gecen hafta birkaç gün boyunca tek bir noktadan pıt pıt şeklinde hissettim. Sonra neyse ki çözüldü cunku simdi bir sağdan bir soldan pespese vuruşları var
İlk 10 hafta oydu evet canım, 30. Haftadan sonrada doğum için ona gideceğim bakalım neler diyecekCanım senin doktor Burak hocaydı dimi bnde cumartesi tatile gitcez yola çıkmadan bi kontrole gitcemde sorcaklarım var sormaya çekiniyorum walla
Kurtlu gibi döne döne uyuyan ben ve doğumsa oğlumun boynuna 5 kez kordon dolanmasıAy evet sağa sola dönüşler beni de zorluyor. Bir de annem sağa sola çok dönme kordon boynuna dolanır dedi korkuttu beni dönmeye de korkuyorum şimdi
Merhaba ben 22+4 de yani bugün sonunda öğrenebildim cinsiyeti pembiş bir kalp eklersiniz bir kızım daha oluyorF ferihanasli L laviniaa111 F fehva1 kızlar bebişlerinizin cinsiyeti belli oldu mu artık , tabloyu güncelleyelim
yooo bu güne kadar 3 doktora gittim hiç biri doğumla alakalı yorum yapmadı dahaYaaaa çok güzel hadi gözün aydın canım , analar hisseder diye boşa dememişler
Bi arkadaşımda ikizlere hamile ona doktor 36. Haftaya kadar beklerim eğer gelmezlerse biz alırız demiş. Bana saçma geldi içerde duran çocuğu 36. Haftada almak , sana böyle bir şey söylediler mi ?
Yaaaa cidden miiiKurtlu gibi döne döne uyuyan ben ve doğumsa oğlumun boynuna 5 kez kordon dolanması