- 6 Mayıs 2024
- 118
- 168
- 18
- 34
21 haftalik oldu 450 grammis hala çok miniklerOyyy maşallahuyuyor bence yavru kuş ne kadarlık oldu şimdi
Sağlık ocağında yapıyorlar galiba. Şeker yüklemesini hemogramı kesin yapıyorlar da hba1c ve Homa-IR konusunda emin değilimDoktorum bir dahaki randevuya gelmeden bu testleri yaptirirsin dedi o sırada başka bisey sorduğum için kağıda bakmadım cikinca baktim ve tam anlayamadım bu seker yüklemesi değil sanırım? Ve ben bu testleri nerde yaptirabilirim saglik ocağında mı yoksa devlette kadin doğuma mı randevu alayim? Bilen varsa cevaplarsanız sevinirim
Eki Görüntüle 3478332
Yenidoğana tulum çok kullanışlı oluyor azıcık büyüdüğünde takımlara geçmiştim benKızlar yenidoğan fermuarlı şöyle tulumlar kullanışlı olurmu sizce alt üst takım mi almak lazım yoksa
Kaldı kaldı hemde yarım saat başka drla lak lak ettikten sonra beni aldıbyle Dr lar kaldı mı yaa ben adıyaman'da yaşıyorum çok küçük bi şehir ama Dr ları ilgilidir en azından bana öyle denk geliyo
Tesekkur ederimSağlık ocağında yapıyorlar galiba. Şeker yüklemesini hemogramı kesin yapıyorlar da hba1c ve Homa-IR konusunda emin değilim
Evet şeker yüklemesi değil çok iyi yapmış bence, açlık tokluk kan şekerine asmden baktırabilirsiniz, diğerlerine Dahiliyeden randevu alıp baktırabilirsiniz, HgA1C son 3 ayda kandaki şekeri test eden bi değerDoktorum bir dahaki randevuya gelmeden bu testleri yaptirirsin dedi o sırada başka bisey sorduğum için kağıda bakmadım cikinca baktim ve tam anlayamadım bu seker yüklemesi değil sanırım? Ve ben bu testleri nerde yaptirabilirim saglik ocağında mı yoksa devlette kadin doğuma mı randevu alayim? Bilen varsa cevaplarsanız sevinirim
Eki Görüntüle 3478332
Linki açamadım bir ekran görüntüsü eklesene hangi modeli beğenmişsin? Ben bir tane balinalı bir de ejderhalı vardı onları beğendim. Fisher Price ben de beğendim ama hiç canlı görmedim iki markayı da aralarındaki farkları bilmiyorum. Bir de bebek bence bununla 6 7 ay ancak oyalanır gibi sonra emeklemeye başlayınca durur mu yerinde hiç bilmiyorum, o yüzden 3'te biri fiyatına olanı almak makulBenim gönlümde fisher price var ama arkadaşımda bundan var ve gayet güzel bende gördüm yakından. Dediğin gibi bebek baya vakit geçiriyor hemde fisher price ın 3 te 1 İ fiyattabi bak istersen bunu alırım bende büyük ihtimal
Babycim Bebek Piyanolu Oyun Halısı Müzikli https://app.hb.biz/4v4vBhY0wJus5la
3 ay demek 3 aydan sonraki giyebilir demekYenidoğana tulum çok kullanışlı oluyor azıcık büyüdüğünde takımlara geçmiştim ben
Kız Allah seniii hayırr3 ay demek 3 aydan sonraki giyebilir demek
Bizimki babycim hediye gelmişti, oğlum suyunu çıkardı ama hala kullanılırFisher Price'ın ilki. Diğerleri Babycim. Bu üçünü beğendim.
Ayy ne bilim.ben yenidoğan var 3 ay var 6 ay varKız Allah seniii hayırr3 aya kadar giyebilir demek tabii bebeğin kilosuna göre değişir ama mesela 6-9 derse max 9.aya kadar giyebilir demek aynı şekilde 3 ay diyorsa 3.aya kadar giyebilir demek ama bunlar standart değerler dediğim gibi bebeğin yapısına göre değişir
O zaman onu almak mantıklı. Zaten bizim bebek yere konur mu hiç bilmiyorum. İlk torunu ailemin. Anneme gösteriyorum, biz onu yere koymayiz ki diyorBizimki babycim hediye gelmişti, oğlum suyunu çıkardı ama hala kullanılır
O kadar haklısın ki ben de senin gibiydim. Çok zor çözdüm hala da tam çözebilmiş değilim çok fazla şeyiAyy ne bilim.ben yenidoğan var 3 ay var 6 ay varbende öyle zannettim bedenleri çözemedim hala
Offff sormaa kafam çok karışıkO kadar haklısın ki ben de senin gibiydim. Çok zor çözdüm hala da tam çözebilmiş değilim çok fazla şeyi
Şimdi yenidoğan için 3 ay yazan alsam büyük gelmezmiO kadar haklısın ki ben de senin gibiydim. Çok zor çözdüm hala da tam çözebilmiş değilim çok fazla şeyi
Hello Baby kalıpları bana küçük gelmişti. Arkadaşım ben bilemedim bebeğin erkek olduğunu öğrenir öğrenmez ne bulduysam 0-3 aylık aldım. Sen öyle yapma yenidoğan 1 tane 10'lu iki tane 5'li takımlar yetiyormuş. 0-3 ay da 5 6 takım/tulum alsan kafi. Belki bebeğin büyük bir bebek olur hızlı kilo alır ya da, elinde kalır. Ya da kızın olacak gözüne muhakkak sonradan daha güzel bir şey ilişir, biraz pay bırak sonradan alabilmek için. Herkes hediye olarak kıyafet getiriyor. Benim bebeğin 0-3 ay 10 takımı vardı şu anda bile 13 oldu hediyelerle. Arkadaşım patikli alti olanların ayağını kesmiş bebek henüz 53 günlük olmuyormuş düşün ki. 3 6 ay daha çok almak daha makul imiş fark ettim ama bir hışımla almış bulundum. İndirim takip eden ben ilk birkaç gün hiçbir şeye indirimli mi değil mi diye bile bakmadım. Buldumcuk oldumOffff sormaa kafam çok karışıke bebekte 15 iindirim var kiyafetlerde
Yenidoğan için 3 ay büyük gelir o nedenle hastane çıkışı setleri oluyor ya 10'lu 5'li şeklinde. Bana hep 1 tane 10'lu 2 tane 5'li almam önerildi.Şimdi yenidoğan için 3 ay yazan alsam büyük gelmezmi
2 tane aldım 5li de kış bebeği olcak ya yetermi ki yenidoğan çok almak gerekmez mi üstü kirlencek yaYenidoğan için 3 ay büyük gelir o nedenle hastane çıkışı setleri oluyor ya 10'lu 5'li şeklinde. Bana hep 1 tane 10'lu 2 tane 5'li almam önerildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?