- 29 Nisan 2021
- 4.623
- 7.001
Kınamicam kınamicamDün gebe okulunda iken 30 haftalık hamile bir kadın asla hamile gibi bile gözükmüyordu. Bugün hamile iken aralıklı oruç uyguladığını öğrendim. Aşırı şaşırdım bence diyetisyen de şaşırdı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kınamicam kınamicamDün gebe okulunda iken 30 haftalık hamile bir kadın asla hamile gibi bile gözükmüyordu. Bugün hamile iken aralıklı oruç uyguladığını öğrendim. Aşırı şaşırdım bence diyetisyen de şaşırdı.
Benim kirpiklerim uzun ve kıvrık maskara kullanmamam rağmen, oğlumunda gözler aynı ben kirpiklerde kıvrıktı , kv kendi kızlarına benzetmişti ki onların hiçbirinin kirpikleri kıvrık değil ordan kardeşim de annesininde kıvrık ve uzun dedi hadi ya hiç farketmedim dedi , eşimde ayrı zamanlarda gözler kirpikler aynı annesi diyor hep iyiki bana çekmemiş diyor benim kv mort bayılıyorlar iyi görünün özellikleri kendilerine benzetmeye ahhaahİşte bunu hiç istemiyorum ya , eşime benzemez inşallah yazık kocam da sen niye bana benzemesini istemiyorsun beni beğenmiyor musun diyor diyemedim aşkım sen annene benziyorsun ve annenin çocuk bana benziyor diye böbürlenmesini istemiyorum
Hiç demi ya aman vicdansız bunlar vicdansızBenimkide göstermedi ekran ona dönüktü al bak bile demedi bende deneme amaçlo bi devlete de gideyim demiştim oysa pişman oldum 2 gün sonra kendi dr uma gittim
Hadi bunlar neyse de perinatoloji dr u nasıl vermez ne gıcıklar ya sanki kaç defa 4 boyutlu fotoğrafını alacaz
Canım naptın girebildin mi ayrintiliyaAy kızlar sabah 10.30 da detaylı randevum var çok heyecanlıyım. Ne yiyip ne içiyim bebiş kendini tamamen göstersin diye? Geçen kolunu yüzüne koymuştu inşallah yarın gösterir
Ay bu dönence çok güzel bende de oyuncakları farklı olanı var. Bana da komşu vermişti yıldızlar filan karanlıkta çok tatlı görünüyor güle güle kullan canımKızlar görümcem hediye almak istiyordu , istediğim dönence Amazon’da indirimdeydi onu aldırdım bugün geldi. Tavana yıldız falan yansıtıyor çok tatlı
Eki Görüntüle 3478182
Bu dönenceler park beşiklere uyuyor mu?Ay bu dönence çok güzel bende de oyuncakları farklı olanı var. Bana da komşu vermişti yıldızlar filan karanlıkta çok tatlı görünüyor güle güle kullan canım
Bu şekilde takiliyor ama park beşiğe uyuyor mu tam bilmiyorum canimBu dönenceler park beşiklere uyuyor mu?
Teşekkür ederimBu şekilde takiliyor ama park beşiğe uyuyor mu tam bilmiyorum canim
Teşekkür ederiz canım ozaman soranlara 5 aylık diyebilirim herhalde haftaya 6 ya gircem buna göre zaman ne çabuk geçiyor
Tüm beşiklere uyumlu diye yorum okumuştum. Bak trendyoldan böyle bir yorum var hattaBu dönenceler park beşiklere uyuyor mu?
Rica ederim ben soranlara 5,5 aylık diyorumTeşekkür ederiz canım ozaman soranlara 5 aylık diyebilirim herhalde haftaya 6 ya gircem buna göre zaman ne çabuk geçiyor
Ya ben aldım bu tarz şeyler kullanılır benceKızlar yenidoğan fermuarlı şöyle tulumlar kullanışlı olurmu sizce alt üst takım mi almak lazım yoksa
Bide bunu Akçansa 3 ay mi alsam yenidoğan mi acaba bedenleri hala çözemedim beni kınamayınYa ben aldım bu tarz şeyler kullanılır bence
byle Dr lar kaldı mı yaa ben adıyaman'da yaşıyorum çok küçük bi şehir ama Dr ları ilgilidir en azından bana öyle denk geliyoBi kere tek devlete gittim bana usg kağıdı bile vermedi, 16 haftalıktım kordon değilse pipidir dedi cinsiyet için kadındaki rahatlık ve umursamazlık beni benden aldı bi daha da gitmedim
Yaa çok tatlı , 0-3 ay var mı ?Bide bunu Akçansa 3 ay mi alsam yenidoğan mi acaba bedenleri hala çözemedim beni kınamayın
Bence hiç çabuk geçmiyor ya. Bana çok yavaş geçiyor. Bir an önce doğsun istiyorumTeşekkür ederiz canım ozaman soranlara 5 aylık diyebilirim herhalde haftaya 6 ya gircem buna göre zaman ne çabuk geçiyor
Teşekkür ederim ben de müzikli oyun halısı bakıyorum şimdi. Bir arkadaşımın bebeği 53 günlük imiş onunla epey eğleniyor ve vakit geçiyormuş.Tüm beşiklere uyumlu diye yorum okumuştum. Bak trendyoldan böyle bir yorum var hatta
Eki Görüntüle 3478310
Rica ederim ben soranlara 5,5 aylık diyorum
Benim gönlümde fisher price var ama arkadaşımda bundan var ve gayet güzel bende gördüm yakından. Dediğin gibi bebek baya vakit geçiriyor hemde fisher price ın 3 te 1 İ fiyatta bi bak istersen bunu alırım bende büyük ihtimalBence hiç çabuk geçmiyor ya. Bana çok yavaş geçiyor. Bir an önce doğsun istiyorum
Teşekkür ederim ben de müzikli oyun halısı bakıyorum şimdi. Bir arkadaşımın bebeği 53 günlük imiş onunla epey eğleniyor ve vakit geçiyormuş.
Oyyy maşallah uyuyor bence yavru kuş ne kadarlık oldu şimdiSizin bebekler tatlı tatlı poz verirken benim kızımın asık suratiyla ortama girişi biraz acikmistim acaba o yüzden mi buldu dudaklarını
Eki Görüntüle 3478323