Ama bu değere çıkana kadar kese hiç görünmedi mi ?evet artış iyiydi ama sonda biraz azalma gösterdi genede Dr pazartesiye kadar bekleyelim dedi yarın işte 48 saatte bir daha kan vericem beklenenden düşük çıkarsa kürtaj sonra dış gebelikse iğne olucam galiba kafam çok karıştı kusura bakmayın burda boyle yazdım
Mihra ,mira veyaBizde kız ismi arıyoruz
Benim oğlum iki hafta önden gidiyordu ve kiloluydu. Şeker çıkmamıştı. Doktor bana çok şekerli şeyler tüketiyor musun demişti.Böyle bir şey gördüm. Buna göre benim bebek kilosuna göre 2 hafta önde gidiyor. Ben bunu anneme söyledim. Annem de diyor ki kalkıp yürü bebek o kadar kilo almasın. Gününden evvel doğup küveze falan girmesin. Dedim ne yapayım yürüyünce ben bebek mi zayıflayacak. Bebeğin çok kilo alması benim yatmamdan olur mu? Yani ne yapayım ben yürüyünce bebek daha mı az kilo alacak? Öyleyse daha çok yürüyeyim çok da yemiyorum aslında da.
Yaa bu hep benim de aklımdaydı siz konuyu acmissinizKızlar suan hangi takviyeleri kullanıyorsunuz benim doktorum 19+0 ım suan sadece demir ve d vit kullanmamı istedi ne bileyim multivitamin omega 3 kullanmamı istemiyor kilo alırsın diyor kendimi yeterli beslenemiyor gibi hissediyorum bazı arkadaslarımız gebeliğin basından beri multivitamin omega3 kullanıyor acaba doktor mu degiştirsem ki kafam karıstı iyice sizler suan ne kullanıyorsunuz ?
Ben magnezyum ve pregnacare Plus kullanıyorum. Pregnacare içinde balık yağı da var ekstraKızlar suan hangi takviyeleri kullanıyorsunuz benim doktorum 19+0 ım suan sadece demir ve d vit kullanmamı istedi ne bileyim multivitamin omega 3 kullanmamı istemiyor kilo alırsın diyor kendimi yeterli beslenemiyor gibi hissediyorum bazı arkadaslarımız gebeliğin basından beri multivitamin omega3 kullanıyor acaba doktor mu degiştirsem ki kafam karıstı iyice sizler suan ne kullanıyorsunuz ?
Canim.benim.umarim en hayırlısı ne ise o olsundeğer çok yavaş ilerliyo o yüzden tereddutte Drlar
Canım bende şuan omega 3 takviyeli multivitamin kullanıyorum pregnom max ismi beni gayet enerjik ve zinde hissettiriyor ekstra başka takviye almıyorum 1 Ay daha bunu kullanıcam sonra doktorum degistircekmisKızlar suan hangi takviyeleri kullanıyorsunuz benim doktorum 19+0 ım suan sadece demir ve d vit kullanmamı istedi ne bileyim multivitamin omega 3 kullanmamı istemiyor kilo alırsın diyor kendimi yeterli beslenemiyor gibi hissediyorum bazı arkadaslarımız gebeliğin basından beri multivitamin omega3 kullanıyor acaba doktor mu degiştirsem ki kafam karıstı iyice sizler suan ne kullanıyorsunuz ?
Ben microbon k magnezyum, innate pronatal omega 3 içeren multivitamin kullanıyorumKızlar suan hangi takviyeleri kullanıyorsunuz benim doktorum 19+0 ım suan sadece demir ve d vit kullanmamı istedi ne bileyim multivitamin omega 3 kullanmamı istemiyor kilo alırsın diyor kendimi yeterli beslenemiyor gibi hissediyorum bazı arkadaslarımız gebeliğin basından beri multivitamin omega3 kullanıyor acaba doktor mu degiştirsem ki kafam karıstı iyice sizler suan ne kullanıyorsunuz ?
Benim doktorum iki hamileliğimde de bana multivitamin vermedi. Özellikle omega3 desteği istediğimde ceviz ye balık ye boşver vitamini demişti. Gebeliğin son haftalarında magnezyum kullandırmıştı. Suan da sadece d vit kullanıyorum. Benim fikrim her zaman kendi doktoruma tabi olmak çünkü her birimiz hamile de olsak hepimiz farklı birer vakayız ve hepimize iyi/kötü gelen şeyler de farklı olabilir.Kızlar suan hangi takviyeleri kullanıyorsunuz benim doktorum 19+0 ım suan sadece demir ve d vit kullanmamı istedi ne bileyim multivitamin omega 3 kullanmamı istemiyor kilo alırsın diyor kendimi yeterli beslenemiyor gibi hissediyorum bazı arkadaslarımız gebeliğin basından beri multivitamin omega3 kullanıyor acaba doktor mu degiştirsem ki kafam karıstı iyice sizler suan ne kullanıyorsunuz ?
Canım bende kullanmaya devam ediyorum günde 3 tane. Kanamam lekelenmem yok 3 haftadır ama doktor 8. Aya kadar devam edeceksin dedi dozu da henüz düşürmedi. Uyku yapıyor sadece bende o da hamilelikten kaynaklı da olabilir bilmiyorum. Fitil olarak kullanmıyorum akıntım az baya yani biraz kuruyum o sebeple doktor tahriş enfeksiyon vs olmasın diye ağızdan al diyorBu gün kontrole gidecektim salıya kaldı kanama alanı yok bir kez kanama oldu bilmiyorum ki bırak demedi 3ten 2ye indik
Canım iki doktora sordum bu konuyu, ikiside önerdi. Devletteki doktor iki günde bir içsen yeterli dedi, özeldeki doktorum her gün bir tane içebilirsin diyor. Bebeğin gelişimini olumlu etkiliyormuş. Kız kardeşim başka bir şehirde yaşıyor geçen yıl doğum yaptı, doktoru vermemiş kullanmamıştı, son ayına yakın tayin durumları oldu gittikleri şehirdeki doktor muayene edince sen vitamin kullanmıyor musun bebek küçük kalmış gelişimi geri. O doktorun önerisiyle başladı doğuma kadar kullandı bebek öyle gelişti biraz. Ayrıca kilo yaptığını asla düşünmüyorum ben 21. Haftadayım hala hiç kilo almadım sadece karnım büyüdü.Kızlar suan hangi takviyeleri kullanıyorsunuz benim doktorum 19+0 ım suan sadece demir ve d vit kullanmamı istedi ne bileyim multivitamin omega 3 kullanmamı istemiyor kilo alırsın diyor kendimi yeterli beslenemiyor gibi hissediyorum bazı arkadaslarımız gebeliğin basından beri multivitamin omega3 kullanıyor acaba doktor mu degiştirsem ki kafam karıstı iyice sizler suan ne kullanıyorsunuz ?
Ay bennn o kadar guzel gidiyor ki turşu acı biber hayatımda yemedigim kadar, kız mı bebişBu hamileliğimde en garip asermem yemeğin yanına taze acı biber yemem. Yiyorum sonra midem ağzıma yaniyor su saatler . Allah'ım akıl fikir versin bana yememem lazım yiyorum yinede
Kesinlikle park beşik daha uzun süreli ve güvenli benceKızlar bu arada beşik alanlar park besikmi yoksa beyaz ahşap besikmi tercih etti beyaz ahşap beşik düşünüyordum sonra park yatakmi alsam dedim fikrimiz dgisti
Güzel bi isim bence bizim cevremizde ahsen asel hira bu ara cok fazla bizde lina düşünüyoruzKızlar benimki de kesin kızsa Ahsen düşünüyordum nasıl sizceaslında oğluma hanileykende kız olursa Ahsen ismi güzel demiştik . Bu hamileliğimde de hiç araştırmadım zaten
Lina da çok güzelGüzel bi isim bence bizim cevremizde ahsen asel hira bu ara cok fazla bizde lina düşünüyoruz
Venüs kulağıma hoş geldiİsim konusu açıldı madem ben de görüşlerinizi almak isterim
Venüs
Nehir
Dolunay
Masal
Melodi
Irmak
Kulağınıza hangisi daha hoş geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?