Yok aslında olmadı , bu zamana kadar hiç aşağıda olduğu da söylenmemişti zamanla yukarı çıktığı için bir durum olmadıkça zaten pek söylenmiyor rahim büyüdükçe çıkabilir dedi doktor yukarı ama aşağıda olması da işte en ufak durumda kanamaya sebep verebiliyor çıkmazsa erken doğum riski oluyormuş çevresinde bunu yaşayan var mı acabaİnşallah iyi sonuçlar alırsınız.iliski fln olduysa belki ondan kaynaklı da olabilir.
Canım bende 18. haftalık iken kontrolde doktor plasenta rahim ağzına yakın kanama riski olabilir demişti.dikkatli olmamı söyledi. O süre zarfında hiç ayakta durmadim. Sürekli istirahat halindeydim. 20 haftalık da detaylı ultrasona girdim. Plasenta yukarı çıkmıştı.genelikle yukarı çıkıyor canım . Cikmasada dikkatli olucan sürekli istirahat et canımYok aslında olmadı , bu zamana kadar hiç aşağıda olduğu da söylenmemişti zamanla yukarı çıktığı için bir durum olmadıkça zaten pek söylenmiyor rahim büyüdükçe çıkabilir dedi doktor yukarı ama aşağıda olması da işte en ufak durumda kanamaya sebep verebiliyor çıkmazsa erken doğum riski oluyormuş çevresinde bunu yaşayan var mı acaba
İnşallah yukarı çıkar 3 gün boyunca dinleneceğim sürekli öğretmenim nasıl olacak bilmiyorum ama kendimi yormamaya söz verdim bu korku bana yettiCanım bende 18. haftalık iken kontrolde doktor plasenta rahim ağzına yakın kanama riski olabilir demişti.dikkatli olmamı söyledi. O süre zarfında hiç ayakta durmadim. Sürekli istirahat halindeydim. 20 haftalık da detaylı ultrasona girdim. Plasenta yukarı çıkmıştı.genelikle yukarı çıkıyor canım . Cikmasada dikkatli olucan sürekli istirahat et canım
Kaçıncı haftada öğrendiniz :)Kız olmasını ümit ettiğim bebemin pipisi ile ortama girişi
Ay bi daha oyle yapayim canim suyu az ictigimdenmişCnm enseye buz koymak iyi geliyor diye duymuştum.
Kiz maşallah sabirla o kadar saat beklemişsin ben hastaneyi yikar söylenir cikardimBilmiyorum canım ya, hala bekliyorum kaç ay evvel randevu aldım
Tansiyonum normal canim susuzluktanmişTansiyonunuzu olcuyormusunuz düzenli. Ensede ağrı tansiyon belirtisidir genelikle
Hello teyselerKızlar çok şükür çıktım, çok şükür bir sıkıntı yok dedi. Buda benim güzel kızımEki Görüntüle 3475384
Ay ben oglumda kebapçida yatardim sürekli et yiyorBnm kizce etçil olcak heraldeetli yemek yiyince maşallah horon tepiyor
Ay maşallah, ne güzel poz vermiş o kadar beklediğine değdiçok şükür sıkıntı da yokmuş gözünüz aydın kaç haftalıktı , boy kilo nasil
Bende söylene söylene bekledimKiz maşallah sabirla o kadar saat beklemişsin ben hastaneyi yikar söylenir cikardim
Renkli değil, doktorumuz, ekrandan fotoğraf çek istersen, vereceğim ultrason fotoğrafı siyah beyaz dedi ben ekrandan çektimAyy devlette de renkli olabiliyor demkki
Bana nie vermediler ya.
Canım hm den bisiler bakiyorumda yenidoğan 2.4 mu yoksa1.2 mi almak lazım acabaAy maşallah, ne güzel poz vermiş o kadar beklediğine değdiçok şükür sıkıntı da yokmuş gözünüz aydın kaç haftalıktı , boy kilo nasıl ?
Ben de hemen almamıştım bence beğendiklerini favorile eğer indirime gelirse bildirim geliyor ya. Ben öyle yapıyorum.Kızlar malum.cinsiyeti öğrendik artık kıyafet almaya ve alisverie başlayayım.diyorum ama nerden başlasam bilemedim hem ye baktım şuan indirim yok indiirm olan markalar varmı
Peki 2.4 mu yoksa 1.2 mi almalıyım yenidoğan 1.2 olurmuBen de hemen almamıştım bence beğendiklerini favorile eğer indirime gelirse bildirim geliyor ya. Ben öyle yapıyorum.
Hepsini beğendim favori yaptım favoriler doldu diyorBen de hemen almamıştım bence beğendiklerini favorile eğer indirime gelirse bildirim geliyor ya. Ben öyle yapıyorum.
Ben henüz H&M gidip alamadım, bedenlerini görmedim. Ben çok fazla almışım bilmeden dün öyle diyen bir yakınım oldu. Deneyimli biri cevap verse daha iyi olur. Ama benim fikrim 1 2 ay 5 tane iç zibin almak. 2 4 ay da 5 tane iç zibin almayı düşünüyorum. 0 3 ay ve yenidogan takım ve tulum hediyelerle 10 15 arası oldu. Ama bir yakınım çok olduğunu söyledi. Sizin bir de kız olacak, daha cicili bicili şeyler var. Kontrolü bırakmadan almak gerekiyor galiba.Peki 2.4 mu yoksa 1.2 mi almalıyım yenidoğan 1.2 olurmu
Favoriler doldu cümlesini ilk kez duydumHepsini beğendim favori yaptım favoriler doldu diyor
Vallaa hepsi çok guzell mis hiç bukadar detaylı bakmamıştım . mağaza yaşadığım şehirde yok malesef bende gidip bakamıyorumBen henüz H&M gidip alamadım, bedenlerini görmedim. Ben çok fazla almışım bilmeden dün öyle diyen bir yakınım oldu. Deneyimli biri cevap verse daha iyi olur. Ama benim fikrim 1 2 ay 5 tane iç zibin almak. 2 4 ay da 5 tane iç zibin almayı düşünüyorum. 0 3 ay ve yenidogan takım ve tulum hediyelerle 10 15 arası oldu. Ama bir yakınım çok olduğunu söyledi. Sizin bir de kız olacak, daha cicili bicili şeyler var. Kontrolü bırakmadan almak gerekiyor galiba.
Ay iade edersin. Benim annem gelen bir şeyi gösterdiğim zaman bebek için geldi geri gitmez diye geri göndermeme müsaade etmiyorVallaa hepsi çok guzell mis hiç bukadar detaylı bakmamıştım . mağaza yaşadığım şehirde yok malesef bende gidip bakamıyorum
Ay iade edersin. Benim annem gelen bir şeyi gösterdiğim zaman bebek için geldi geri gitmez diye geri göndermeme müsaade etmiyor
Bunu sevimli buldum ama almadım. Kundak olayına henüz tam girmedim bir tek 3 müslin aldım ben henüz.Şuandan almismiydin de canım binara grupta bunun resimleri mi görüyodum süreklivarsa resmi atarmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?