Ben şeker yüklemesi yaptirdim ilk bebegimde bende korkuyordum cunku herkes kötülüyordu ama diyetisyenim bana dedi ki 2 dilim baklava ile ayni kaloride içecek doktorum yaptirmami önerdi cunku annem seker hastasi ve benimde insulin direnci gecmişim var doktoruma çok güveniyorum adam hacettepe ingilizce tıpı 1.lik ile bitirmiş londradan 1.likle dönmüş koskoca prof. Ben zamaninda cok doktor magduru olup 3 bebek kaybettim o yüzden ona güvenim sonsuzŞeker yuklemesine karşı olan doktorlar da gördüm youtubede o konuda ne düşünüyorsunuz
Bende ilk gebeliğimde şeker vardı bunda da başlıyor ama şeker yüklemesi yaptırmadım çocuğa neden glikoz yükleyeyim ki bi anda eve bi cihaz alıp açlık tokluk şekerlerimi kontrol ediyorum ona göre besleniyorum ama çok zor şeker hiç birinizde çıkmaz inşallahDoktorların her dediğini koşulsuz yapacak biri olarak ben de şeker yüklemesi konusunda korkutuldum. Tokluk şekeri ölçtüreceğim sağlık ocağına 5 gün sabah üst üste gidip. Ailemde ya da bende şeker geçmişi yok. Öyle bir semptomum da yok. Eğer tokluk sekerimde bir sorun çıkarsa ona göre beslenirim olur biter diye düşündüm. Kendimi böyle korkunca cahil gibi hissediyorum ama yapacak bir şey yok, korkutuldum bir kere.
Canım ölçüm dışında nasıl belirtileri oluyor şekerin ?Bende ilk gebeliğimde şeker vardı bunda da başlıyor ama şeker yüklemesi yaptırmadım çocuğa neden glikoz yükleyeyim ki bi anda eve bi cihaz alıp açlık tokluk şekerlerimi kontrol ediyorum ona göre besleniyorum ama çok zor şeker hiç birinizde çıkmaz inşallah
Ben bebeme yataş yenidogan yatagi aldim. Evde ordan oraya taşirim hem diye:)Kızlar bu ara alışveriş yapan yok mu ya
Çok iyi yapmışsın bende aldım bundan , kullanan arkadaşlarım çok memnun kaldılar hepBen bebeme yataş yenidogan yatagi aldim. Evde ordan oraya taşirim hem diye:)
Bu reflü yatağı gereklimi acabaÇok iyi yapmışsın bende aldım bundan , kullanan arkadaşlarım çok memnun kaldılar hep
Yani bu şart değil ama bebek çok rahat ediyormuş anne karnı hissiyatı veriyormuş. Ama eğer bunu almayacaksanız normal bir reflü yatağı alın mutlakaBu reflü yatağı gereklimi acaba
Bu reflu yatagi diye gecmio ama. Reflu yatagi daha eğimli olmuyo mu?Bu reflü yatağı gereklimi acaba
Reflü yatağı olarak da kullanıyorlar galiba bunu ama tam emin değilimBu reflu yatagi diye gecmio ama. Reflu yatagi daha eğimli olmuyo mu?
17:30 da benim ki canım, midem bulanıyor şimdiden heyecandanBugün ayrıntılı ultrasonu olan bir kaç kişi vardı galiba , hepinizden güzel haberler bekliyoruz
Ben de aldım da merakimdan soruyorum ne kadar süre kullanılıyor? Ya da ben Mamma ana kucağı aldım ona ne zamandan itibaren koyuyoruz ve bebekler ne kadar duruyor?Çok iyi yapmışsın bende aldım bundan , kullanan arkadaşlarım çok memnun kaldılar hep
Paketin uzerinde 0-4 ay yaziyoBen de aldım da merakimdan soruyorum ne kadar süre kullanılıyor? Ya da ben Mamma ana kucağı aldım ona ne zamandan itibaren koyuyoruz ve bebekler ne kadar duruyor?
Ayy heyecanlı bekleyiş , biraz oyalanacak bir şeyler bul kendine17:30 da benim ki canım, midem bulanıyor şimdiden heyecandaneşimin işin dolayısıyla en geç saate aldık, o saate kadar beklemek zor olacak bana
İnşaAllah hepimizinki güzel geçer
Ya biraz bebeğe bağlı bence , kullanabildiğimiz kadar kullanırızBen de aldım da merakimdan soruyorum ne kadar süre kullanılıyor? Ya da ben Mamma ana kucağı aldım ona ne zamandan itibaren koyuyoruz ve bebekler ne kadar duruyor?
Eşimi arayıp darlıyorumAyy heyecanlı bekleyiş , biraz oyalanacak bir şeyler bul kendine
İyi yapmışsın , Sıradan herkesi araEşimi arayıp darlıyorumaz sonra da annemi ararım
Merhaba canım , grupta Kraft napoli alan arkadaşlarımız oldu. Chicco one4ever , bagi neo , Kraft Kenya bunlara bakabilirsin. Bütçen biraz daha yüksekse , Doona , cybex eazy s twist , inglesina gibi markalara bakabilirsin.Merhaba kızlar ben bu gruba ilk kez yazıyorum bebek arabası almak istiyorum yardımcı olur musunuz ilk çocuğuma hamileyim bebek arabasında kararsız kaldım ilk doğduğundan itibaren kullanabileceğim bir araba almak istiyorum hiç bir fikrim yok
Bebeğin kilosuna göre değişiyor galiba arkadaşım 5 ay kullanmış biraz toplu bebektiBen de aldım da merakimdan soruyorum ne kadar süre kullanılıyor? Ya da ben Mamma ana kucağı aldım ona ne zamandan itibaren koyuyoruz ve bebekler ne kadar duruyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?