Belki göbek deliği hizzasına gelmiştir aöa tekmeler kasıktadır
Çoğunlukla tekmeleri assagıya atıyolar
Hmm belki evet kafası yukarıda aşağıda ayakları vardır bende onu hissediyorumdurEvet bence de öyle çünkü doktor bakarken aşagıya bakıyor baya sonra göbek deliğime takım tuttu eli de burada dedi demekki ayakları aşağıda oluyorpayedar
Bende kızımı 2018 temmuz ayında kucağıma aldım doktorum 2 doz aşıyı da önerdi yaptirman da fayda var ben öneriyorum tüm hastalarıma dedi 20+1 ilk dozu oldum 26 yada 27 haftada gelirsin 2. Dozu olursun dedi sağlık ocağı doktoruma 2. Yi olacağım mi ol dedi canımKızlar ben 2018 nisan ayında kızımı kucağıma aldım. Hamilelik sırasında tetanoz aşımıda oldum. Şimdi internette yazana göre son 10 yıl içinde olduysanız tekrar olmanıza gerek yok diyor. Ben ne yapayım bilemedim? Fikri olan doktoruna soran vs var mı acaba?
Ben de öyle düşünüyorum en son doktora gittiğimde keyfi baya yerinde bağdaş kurmuş oturuyor maşallah dedi doktorHmm belki evet kafası yukarıda aşağıda ayakları vardır bende onu hissediyorumdurben nedense yatay durur diye düşünüyorum hep
Oy kuzusu maşallahBen de öyle düşünüyorum en son doktora gittiğimde keyfi baya yerinde bağdaş kurmuş oturuyor maşallah dedi doktor
Doktorun birşey olsa söylerdi kendini telaşlandırma canımNeyse iyi olsunlar da. Sorun değil fakat ne bileyim programda da daha yukarı da gösteriyor emin olamadım
Canım normal bence benim de çok yukarıda değil. Ama eğer içine sinmiyorsa kontrole gittiğinde servikal uzunluğu kontrol etmesini isteyebilirsin doktorundanKızlar benim bebiş çok üstte değil göbek deliğinin epeyi aşağısında bu aylarda biraz daha yukarıda olması gerekmiyor mu? Nereden biliyorsun derseniz 2dir iç çamaşırı bitim noktasında gerginlik oluyor elimi koyuyorum sertlik geliyor dokunuyorum sonra çekiliyor ordan. Sanki daha yukarıda olması lazım bu haftalarda bilemedim
Aslında doktor döllenme tarihine göre doğum tarihini belirliyor. Benim döllenme tarihime göre değişiklik yapmıştı . Bu yönde düşününce Mayıs oluyorsat 22 Nisan benim fakat doğal olarak döllenme mayısta oldu. Nisanı mı mayısı mı baz alacağız öyleyse?nisan kız mayıs erkek diyor bende doktorda kız olabilir erkek olabilir dedi henüz belli değil arada mı kaldı benim çocuğummm hüü
Benim bebişin kafa aşağıda, 45° lik açı ile yan yatıyorduHmm belki evet kafası yukarıda aşağıda ayakları vardır bende onu hissediyorumdurben nedense yatay durur diye düşünüyorum hep
Valla pazartesi tekrar gideceğim kontrole bir umut bekliyorum orda da olmazsa detaylıda artıkAslında doktor döllenme tarihine göre doğum tarihini belirliyor. Benim döllenme tarihime göre değişiklik yapmıştı . Bu yönde düşününce Mayıs oluyorsenin ki cinsiyetini göstermeyecek bence
Ayy servikal uzunluk muuCanım normal bence benim de çok yukarıda değil. Ama eğer içine sinmiyorsa kontrole gittiğinde servikal uzunluğu kontrol etmesini isteyebilirsin doktorundan
Ohh hayatının en rahat dönemi yayıl bebiş yayılllBenim bebişin kafa aşağıda, 45° lik açı ile yan yatıyorduayaklar yukarıdaydı
İnşallah net gösterir de merak da bırakmaz siziValla pazartesi tekrar gideceğim kontrole bir umut bekliyorum orda da olmazsa detaylıda artık
Ayy servikal uzunluk muubiraz baktım da şimdi neyse dur şimdi aklımı onla bulandırmayım pazartesi kontrole gideceğim sorayım doktora
Valla içim de göbek atıyormuş gibi hissediyorum bendeOhh hayatının en rahat dönemi yayıl bebiş yayılll
Eder eder merak etmeValla içim de göbek atıyormuş gibi hissediyorum bendeinşallah doğunca da bu kadar rahat ettirebilirim
Ben de 20+4 ile havuçKızlar hangi meyve oldunuz bız havuç olmuşuz
Bizde sata göre 18+1 iz. Nar olmuşuzKızlar hangi meyve oldunuz bız havuç olmuşuz
Normalde ayaklar altta baş yukarda olur.son haftalarda doğum olacağı için baş aşağı gelir.zaten o zaman da karnimiz düşüyor.Hmm belki evet kafası yukarıda aşağıda ayakları vardır bende onu hissediyorumdurben nedense yatay durur diye düşünüyorum hep
Kızlar hangi meyve oldunuz bız havuç olmuşuz
Oy onların hareketiAy kızlar kızlarŞans eseri az önce oğlumun hareketini elimle hissettim. İlk kez oluyor bu çok duygulandım. Kıpırdıyordu hemen elimi koydum bir daha kıpırdadı ve resmen elimde oynadı ay sonunda ya şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?