- 8 Aralık 2012
- 4.123
- 5.983
- 358
- 32
Ben panorama yaptırdım , guruptaki bazı arkadaşlar europhins e yaptırdıNipt canım, kafam da kalmadı kaç gündür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben panorama yaptırdım , guruptaki bazı arkadaşlar europhins e yaptırdıNipt canım, kafam da kalmadı kaç gündür
Bende Panorama yaptırdım, kaç günde çıktı sonucunBen panorama yaptırdım , guruptaki bazı arkadaşlar europhins e yaptırdı
10 günde çıktı. 1 temmuzda kan verdik 10 temmuzda sonucu aldıkBende Panorama yaptırdım, kaç günde çıktı sonucun
Ben cuma günü kan verdim bugün labaratuvara teslim edilecek diyor kargo firması, heyecandan ölebilirim10 günde çıktı. 1 temmuzda kan verdik 10 temmuzda sonucu aldık
Eurofins plus paketini 370 euroya yaptırdım.Pazartesi kan alındı cuma sonuç çıktıKızlar nipt testi yaptıranlar vardı aranızda hangi firmadan yaptırdınız?
Asıl mesaj gelince insan çok panikliyor nedense. Merhabalar .... Hanım yazınca sizinle iletişime geçen kişi bir an önce sonucu görmek istiyorsunuz. İnşallah iyi sonuç alıp rahatlamak nasip olur size de.Ben cuma günü kan verdim bugün labaratuvara teslim edilecek diyor kargo firması, heyecandan ölebilirim
Teşekkür ederim inşallahAsıl mesaj gelince insan çok panikliyor nedense. Merhabalar .... Hanım yazınca sizinle iletişime geçen kişi bir an önce sonucu görmek istiyorsunuz. İnşallah iyi sonuç alıp rahatlamak nasip olur size de.
Ben ilgilenen kadını sıkıltırmıştım 1 hafta geçtikten sonra ondan haber gelmesini beklememiştim. Sende ara da yaz benceBen cuma günü kan verdim bugün labaratuvara teslim edilecek diyor kargo firması, heyecandan ölebilirim
O haber geldiği zaman gece bile olsa haber veririm dedi ama hem korkuyorum hem heyecanlanıyorumBen ilgilenen kadını sıkıltırmıştım 1 hafta geçtikten sonra ondan haber gelmesini beklememiştim. Sende ara da yaz bence
Çarşamba 22 olacağızMaşallah siz kaç haftaliksiniz
Benimki de muz büyüklüğünde yazıyor bugün tam 21 haftalık. Demek ki 4 5 güne kavun mu olacak oglusum diye sevindim şimdi Çok fazla büyüyor demek ki kısa sürede.Çarşamba 22 olacağız
Hamilelik+ uygulamasını kullanıyorum orda öyle yazıyor detaylıda 500 gr cıkmıstı bundan bir hafta önce bizim kızBenimki de muz büyüklüğünde yazıyor bugün tam 21 haftalık. Demek ki 4 5 güne kavun mu olacak oglusum diye sevindim şimdi Çok fazla büyüyor demek ki kısa sürede.
İnşallah çok güzel sonuçlar alacaksın , hiç korkmaO haber geldiği zaman gece bile olsa haber veririm dedi ama hem korkuyorum hem heyecanlanıyorum
İnşallahİnşallah çok güzel sonuçlar alacaksın , hiç korkma
o normal canım sağ bacağına mi vuruyor benim de öyle oluyordu baktım biraz siyatik sinire baskıdan oluyormuş. inşallah sağlıkla alacağız kucağımızaBir kaç gündür ağrım olduğu için sordum, doluluk hissi ve belde ağrı yok çok şükür.
Kasıklarımda ağrı oluyor ve bacağıma vuruyor 8 gün sonra detaylı ultrason var, bakalım inşaAllah herşey yolundadır.
İnşaAllah hepimiz de yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız, teşekkür ederim cevabınız için
Çok geçmiş olsun arkadaşım, allah bir daha yaşatmasın. Sağlıkla kucağına alacaksın bu kez inşallahYani meraktan soruyorsan bunlar üzücü şeyler direk yazmak istemedim. doluluk hissi var mı ona dikkat et canım. aşağıda hissedersin benim 24 haftalık 22 ve 16 3 kaybım var ikisinde seklaj vardı alttan ama açılma oldu yine de hep yattım. şimdi karından serklajliyim. kasılma başlayınca durdurulamıyor malesef seninki normal büyüme ağrısı olabilir. kasılma bel ağrısıyla birden tüm karnın toplanıyor sonra geri bırakıyor
Erkek benceKızlar cinsiyet anlayan bakabilir mi
Hastaneler sıcak olur gibi geliyor bana ben kısa kol düşünüyordum ustumede sabahlık vs bişey ama daha bakmadımKızlar hastane için bu takım nasıl sizce . Ocak ayı için ince mi olur