Sağol hayatımAfiyet olsun bacimmvalla ben lavaboya gittim elimi yüzümü yıkadım zaten uyucan birazdan kızım gene dedimm
Evet bende de başladı aşırı acıkıyorum ve midem bulanıyor, bundan sonra kimse beni tutamaz
Sağol hayatımBende başta böyle ikna etmeye çalıştım midemdeki canavarı. Sonra baktım olmuyor. Ye kızım çocuk acıkmış derken ağzıma attığım lokmalarla buldum kendimi
Ben mutlu diye kendimi motive ediyorumAyy yalnız değilmişim bende bu miğde bulantısı ne diyodum geçen master chefte simit yapmışlardı o gün ekmek peynir zeytin falan yedim bide çok tehlikeli saatlere dikkat edin
Ay çok pahalıymış ben Cerrahpaşa devamAnadolu yakasında ben baya arastırmıstım detaylı ultrason için fiyat aldıklarımla beraber yazayım
Bu isimleri anne gruplarından aldım bi çok annenin önerdiği isimler
Melih güven 12500tl
Zeki şahinoğlu baya kişi önerdi ama ulaşamadım
Arda lembet 15 bin
Gülseren yücesoy 4400
Fiyat almadıklarım ama önerilerde olan
Özgür dündar
Tolga ergin
Resul arısoy
Cihat şen
Avrupa yakası
Atıl yüksel
Bende mamas papas ocarro var 4 yaşına kadar kullandık özellikle dışarı çıktığımızda ya da tatillerde yatak gibi çok uzun rahat bir yatak havası veriyor :)Arkadaşımın bebeği yaşıtlarından uzun boylu şu an 2 yaşında neo kullanıyorlar bi şikayeti yok hiç. Ben bebek arabasının kompakt ve kolay katlanıp açılabilen olanlarını seviyorum. Açıkçası. Mamas papas a araba alırken bende bakmıştım ama çok büyük gelmişti bana. Ya tabi bu olay tamamen tercih meselesi. Hepimiz içimize en sineni alalım
Merak etme arkadaşım tüm detaylarıyla anlatıcam
Nezamandi canimm senin detaylıMerak etme arkadaşım tüm detaylarıyla anlatıcam
Banada o hediye geldi gerçekten çok hafif, bebek arabası çantası ve alt açması ile birlikte güzel ürünler bi tık pahalı ama çok şık gerçektenSkip hop aldım ben, çok sade ve hafif
Eylül başı gitmeyi planlıyorum canımNezamandi canimm senin detaylı
İkimizin aynıymış canım benimde randevu Eylül basindaEylül başı gitmeyi planlıyorum canım
benimde eylül başı, renkli görecek olmak heyecanlandırıyor beni :)İkimizin aynıymış canım benimde randevu Eylül basinda
Aynen benide valla o resmini hemen çerçeve alıp koyacağım inşallah nasipse çok heycanli hayal gibibenimde eylül başı, renkli görecek olmak heyecanlandırıyor beni :)
İnşallah yüzlerini gösterirler benim 8 gün kaldı. Ben de çok sabırsızım.Aynen benide valla o resmini hemen çerçeve alıp koyacağım inşallah nasipse çok heycanli hayal gibi
Senin az kalmiş san sabirsizlikla senin ultrason ayrıntılarını bekliyoruz ozamanİnşallah yüzlerini gösterirler benim 8 gün kaldı. Ben de çok sabırsızım.
Benim de Eylül 4benimde eylül başı, renkli görecek olmak heyecanlandırıyor beni :)
Bu haftalarda bebeğin tamamı görünmüyor galiba de mi bir karede? Ben 3 haftadır ultrasona girmiyorum merak içindeyimBenim de Eylül 4benim doktor arada renkli gösteriyor ve detaylı ultrason gibi bakıyor, en son pazartesi gördüm o yüzden pek merak kalmadı bende
yaa benim doktor 20.haftadan sonra renkli bakarız dedi bende bişey demedim benimde 10 eylül kısmetse :)Benim de Eylül 4benim doktor arada renkli gösteriyor ve detaylı ultrason gibi bakıyor, en son pazartesi gördüm o yüzden pek merak kalmadı bende
Gösterdi her yerini renkli ile ama tamamına dikkat etmedim, hep netleştirdi burası yüzü elleri vs diye, belden yukarısı yüzü elleri olarak tek parça ultrason görüntüsü var amaBu haftalarda bebeğin tamamı görünmüyor galiba de mi bir karede? Ben 3 haftadır ultrasona girmiyorum merak içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?