Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12. Haftada da detaylı yaptı, iyice göstermişti, ondan sonra 2 kere daha gösterdi, doktordan doktora farkediyor belki de canımyaa benim doktor 20.haftadan sonra renkli bakarız dedi bende bişey demedim benimde 10 eylül kısmetse :)
Ay bari kime benzedigi falan belli oluyor mu? 21 22. hafta itibariyle doğdukları hallerine çok benziyorlarmış bu arada.Gösterdi her yerini renkli ile ama tamamına dikkat etmedim, hep netleştirdi burası yüzü elleri vs diye, belden yukarısı yüzü elleri olarak tek parça ultrason görüntüsü var ama
Çok iyiymiş biz devlete gittiniz icinnn pek bisy gorunmuyorBenim de Eylül 4 benim doktor arada renkli gösteriyor ve detaylı ultrason gibi bakıyor, en son pazartesi gördüm o yüzden pek merak kalmadı bende
Tarihlerimiz ayniiBenim de Eylül 4 benim doktor arada renkli gösteriyor ve detaylı ultrason gibi bakıyor, en son pazartesi gördüm o yüzden pek merak kalmadı bende
Bizim bey daha kese görüntüsünden beri bana benziyor diyorAy bari kime benzedigi falan belli oluyor mu? 21 22. hafta itibariyle doğdukları hallerine çok benziyorlarmış bu arada.
Riskli olmasam ben de devlete giderdim canım, sağlıkları yerinde olsun da geç görelimÇok iyiymiş biz devlete gittiniz icinnn pek bisy gorunmuyor
İnşaAllah sıkıntıları olmazda iyi haberlerini alırız o gün canımTarihlerimiz aynii
Pazartesi 18. Haftaydık daha bence kime benzediği belli olmuyor ama çenesi hafif sivri diye eşime göre ona benziyorAy bari kime benzedigi falan belli oluyor mu? 21 22. hafta itibariyle doğdukları hallerine çok benziyorlarmış bu arada.
Aynen canimm sağlıklı olsunda valla bende öyle düşünüyorum bak o yüzden cinsiyeti bile detayliya bıraktımRiskli olmasam ben de devlete giderdim canım, sağlıkları yerinde olsun da geç görelim
İnşaAllah sıkıntıları olmazda iyi haberlerini alırız o gün canım
Pazartesi 18. Haftaydık daha bence kime benzediği belli olmuyor ama çenesi hafif sivri diye eşime göre ona benziyor
Devlet ve özel değişiyor cnm.oglumu İstanbul'dayken özele gidiyordum özele yaptırdım.45dk fln sürdü.kizimi şimdi şehir Hastanesi'ne gidiyorum.20 25 bilemedin yarım saat sürdü.ve bu perinatoloji Dr u biraz ukala sevimsizdi.bana bsy göstermedi kendi baktı baktı sekretere söyledi o yazdı.bi ara 10dk fln ses çıkarmadı dikkatlice baktı o an bı korktum.ama olumsuz bsy söylemedi şükür.Detaylı ya giren arkadaşlar kaç dakika sürüyor acaba
Oğlumda açık belliydi kime benzediği.renkli olunca .kızım da yani şimdi görmedim bile Dr kendi baktı anca sanırım renkli değildi.Ay bari kime benzedigi falan belli oluyor mu? 21 22. hafta itibariyle doğdukları hallerine çok benziyorlarmış bu arada.
Bende devlete gidiyorum arkadaşım ama ayrıntılı ultrasonda çok detaylı baktıkları için araştırdım özelde peronataloga randevu aldım çoğu şey orda daha iyi görünüyor maddi durumun varsa iyi bir perinataloga gitmeni tavsiye ederimKizlar ben şehir Hastanesi'ne gidiyorum ya 17+5te gitmiştim ayrintiliya .şükür bsy demedi olumsuz ama burda herkes 20li haftalarda gidiyor.icim bı huzursuz oldu.ozele mı gitsem ilerki haftalarda acaba kararsız kaldım.beni perinatoloji ye randevu için gönderen Dr şehir hastanesindeki Dr du...ilçede devlete gittiigim Dr da erkene almışsın randevuyu ama şimdi bı git muane olmuş olursun ilerki haftalarda bidaha randevu verirler perinatoloji den demisti.
Hayırlı haberler al inş canım nereye gideceksinİkimizin aynıymış canım benimde randevu Eylül basinda
Canim ilk gebeligimde yasadim plesenta previa rahim agzini kapamişti 17. Haftada 25te falan geri cikti yukari cikabiliyor yapmaman gereken sey agir kaldirma iliskiye girme yeter korkma ben fıldır fıldır geziyordumSelam kizlar bugün kontrolüm vardı. Dr. Bebeğin esiginin rahim ağzına yakın dedi. Moralim bozuldu. Böyle bir durum yaşayan var mı
Kalin peluş bella masiondan almistim cok memnunum baya da büyükKızlar oğlum yaz bebesi olunca hiç sarmak için battaniye vs almadım. Sadece ince müslinle idare ettim. Şimdi ise yorgan battaniye bişey almak istiyorum kundak gibi sarmak için. Nerden alabilirim?
Az bence 7 8 10 diye git sen yetişmez kiyafet yaşlilar eskiden yoklukla büyütmüş onlara gersey gereksiz gelirKızlar kayınvalidemle konuşuyorduk neyden kaç tane alacağım diye ve üçer tane alsan yeter diyor.Az değil mi 3 tane zıbın 3 üst 3 alt mı alacağım makine başında bekleyeceğim heralde yanlış anlamış olmayı umuyorumEn iyisi aldıklarımı göstermeyim diyorum ilk bebek insan heves ediyor.Tamam çok çabuk büyüyorlar vs de çıplak mı kalsın bebem
Kuzum ütüyle anca cikar o ya bencekızlar engin tecrübelerinize dayanarak gebelik dışında bişey danışmak istiyorum şimdi biz haftasonu bebek odası için tül almıştık o tül poşette arabada baya bi akşama kadar bekledi ewe gelincede yıkamadan asmayalım dedim sular kesikti geceye kadar gelmedi bnde poşetten çıkarmayı unutmuşum ertesi güne kadar öyle bekledi yani ertesi gün tül ayarında yıkayıp 600 de sıktırdım nemli astık ama sonuç poşetteki kat izleri geçmemiş ütü de yapmak istemiyorum nasıl düzelcek bu tül tekrar daha düşük devirde sıktırsam düzelir mi başına gelen var mı ya
20 de yapilmiyor mu cok erken yapmışlarKizlar ben şehir Hastanesi'ne gidiyorum ya 17+5te gitmiştim ayrintiliya .şükür bsy demedi olumsuz ama burda herkes 20li haftalarda gidiyor.icim bı huzursuz oldu.ozele mı gitsem ilerki haftalarda acaba kararsız kaldım.beni perinatoloji ye randevu için gönderen Dr şehir hastanesindeki Dr du...ilçede devlete gittiigim Dr da erkene almışsın randevuyu ama şimdi bı git muane olmuş olursun ilerki haftalarda bidaha randevu verirler perinatoloji den demisti.
Perinatalog tan aldım bn randevu özele gidicemHayırlı haberler al inş canım nereye gideceksin
Tülleri hiç utulemedim ben canım ama başka türlü açılacağını sanmıyorum ütülemek gerekir diye düşünüyorum ama gened başına gelen vardır belki bakalımkızlar engin tecrübelerinize dayanarak gebelik dışında bişey danışmak istiyorum şimdi biz haftasonu bebek odası için tül almıştık o tül poşette arabada baya bi akşama kadar bekledi ewe gelincede yıkamadan asmayalım dedim sular kesikti geceye kadar gelmedi bnde poşetten çıkarmayı unutmuşum ertesi güne kadar öyle bekledi yani ertesi gün tül ayarında yıkayıp 600 de sıktırdım nemli astık ama sonuç poşetteki kat izleri geçmemiş ütü de yapmak istemiyorum nasıl düzelcek bu tül tekrar daha düşük devirde sıktırsam düzelir mi başına gelen var mı ya
Şükür durumumuz iyi ama memlkette perinatoloji Dr u var mı ondan da emin değilim.olmadi haftaya Antalya'ya tatile gidicez .ordan özel bı perinatoloji uzmanından randevu almayı düşünüyorum.sonucta Antalya büyük bı şehir ve sayısız perinatoloji dru vardır.Bende devlete gidiyorum arkadaşım ama ayrıntılı ultrasonda çok detaylı baktıkları için araştırdım özelde peronataloga randevu aldım çoğu şey orda daha iyi görünüyor maddi durumun varsa iyi bir perinataloga gitmeni tavsiye ederim
Bnm oğlumda inanılmaz küçük küçük çıkmıştı bazıları kayboldu bazıları bı kaç tane faln kaldı .kaşıntı yapıyor evet.cok dert etme bence.Kızlar selamlar, 2-3 haftadır grubu takip edemiyordum. Bugün doktora gittik oğlumuzun pipisini net olarak gördük. 12.haftadan beri erkeğe benziyor, büyük ihtimalle erkek diyordu doktorlar artık kesinleşti. 19+4deyiz her şeyimiz şükürler olsun iyi gidiyor. 2 hafta içinde odasını yapmaya başlayacağız inşallah.
Benim sizlere bir sorum olacak, çok beyaz tenli değilim ama esmer de değilim buğday diyebiliriz. Çok fazla benim(nevüs) vardı zaten büyük renkli et benlerinden(koyu renkli) son 20 yılda 7-8 kere aldırmışımdır farklı yerlerden. Yüzden, sırttan, uyluktan vs. Yüzümden 3 kere aldırdım 2si tekrar çıktı hatta. Şimdi boyunumun etrafı açık renkli et beni ve koyu renkli normal ben ile doldu bide sıcak terliyorum kaşınıyor yara yapıyorum. Ve mevcut diğer et benlerim büyüdü. Doktora sordum gebelikte normal dedi, internette de öyle diyor gebelikte çıkar doğum sonrası geri geçer diyor. Östrojen artışına bağlı oluyormuş. Ben sorunu yaşayan oldu mu başka?
Evet 18 ile 22 arası deniyor ama ikili de yaş riskim çıktığı için göndermişti kadın doğumcu.ama diğer ilçede gittiğim de erken almışsın demişti.cuma randevu günüm ilcedekinde ona sorcam bakalım ne dicek.Canim ilk gebeligimde yasadim plesenta previa rahim agzini kapamişti 17. Haftada 25te falan geri cikti yukari cikabiliyor yapmaman gereken sey agir kaldirma iliskiye girme yeter korkma ben fıldır fıldır geziyordum
Kalin peluş bella masiondan almistim cok memnunum baya da büyük
Az bence 7 8 10 diye git sen yetişmez kiyafet yaşlilar eskiden yoklukla büyütmüş onlara gersey gereksiz gelir
Kuzum ütüyle anca cikar o ya bence
20 de yapilmiyor mu cok erken yapmışlar
Bakalım dogacak mi diyenler kimler bilmiyorum zannimca uzak akrabalardir ve bence biraz yine kadinlarin ben bilirimciliginden kaynaklanıyor. Simdiki gencleri biraz kiskaniyorlar gibi. Ben kizima hamileyken yürüyüş yapmaya calisiyordum ve inan zor yuruyordum ama gayretim oydu keyiften değil yani. Komşular beni her gun disari çıkarken gorunce gez gez bakalim cocuk olunca gezemezsin demisti biriBenim bir düşüğüm var aynısını yaşadım bana da öyle söylediler.Ama onu aştım artık dinlemiyorum korkuyla yaşanmıyor ki faydası da yok.Bir şey olacaksa her zaman olabilir kendime eziyet haline getirmeyeceğim bu süreci diye düşünüyorum