Bebekten bebeğe farkedebilir bence bu. En güzel 1-1,5 yaştan sonra yere yakın ve 1,5 kişilik yatak. Çocuklar bir acayip korkuluk bile olsa insan korkuyorKızlar bi sorum olacak size. Şimdi ben küçük sepet beşik ve park yatak aldım. Mobilyalara bakarken bugün yatak konusunda çok arada kaldım. Montessori, büyüyen karyola ve direkt normal standart baza yatak olarak baktım. Bazalara modüler korkuluk satılıyormuş aslında. Montessoriler bana fazla hantal ve yer kaplıyor gibi geldi. Neyi tercih etsem bilemedim. Tecrübeli analar, nolur bi fikir verin. Park yatağı kullanamayacak yaşa geldiğinde hangi yatak daha mantıklı olur
Bu haftalarda bana da önce kız dediler. Kızların klitorisi de erkek pipisi gibi duruyormuş. O nedenle 16. haftadan sonra netleşir dediler.Bu da bebişin 14 haftalıkken olan ultrason görüntüsü hanımlar
Şu an 19. Haftada zaten . Görüntü 14. Haftanın görüntüsüydü. Doktora süpriz olsun cinsiyeti söylemeyin demiştik. O da söylememişti. Ultrason da erkek diye açmış görünce doktora süprizi kaçtı söyleyin dedik ilk günden beri kız dediBu haftalarda bana da önce kız dediler. Kızların klitorisi de erkek pipisi gibi duruyormuş. O nedenle 16. haftadan sonra netleşir dediler.
Doktoruma yazdım, o da korkma olabiliyor süt bezesidir dedi. İçim rahatladıCanım benim arkadaşım ikinci gebeliğinde farketti göğsünde ağrı ve bir kaç şişlik hissedince korkmuştu baya meme kanseri falan mı oldum diye :) Sonra hastaneye gidince öğrendi göğsünde birden fazla süt kisti mi süt bezesi mi ne oluşmuş. Kötü birşey değilmiş hormonal oluşuyor sanırım. 6 ayda bir kontrole gel demişlerdi. Çocuğunu doğurdu emzirdikçe azaldı. Geçmese ilerde aldırsa bile tekrarlayabiliyormuş. Çok önemli bir durum değilmiş, kafana takma geçer inşaAllah
Bence artık kız diyorsa kızdır herhalde. Çünkü benimki 14. haftada göstermedi, kıza benziyor dedi doktor, bir çıkıntı gördüm ama kızlarda da olur bu haftada dedi. 16. haftada artık cinsiyeti biliyordum bizimki ultrasonda göstermişti. Ardından fetal dna da onayladı zaten.Şu an 19. Haftada zaten . Görüntü 14. Haftanın görüntüsüydü. Doktora süpriz olsun cinsiyeti söylemeyin demiştik. O da söylememişti. Ultrason da erkek diye açmış görünce doktora süprizi kaçtı söyleyin dedik ilk günden beri kız dedi
Görsel olarak güzel ama 6.aydan sonra kullanışlı değil, park yatak almadığıma pişmanımBende ahşap beşikleri merak salmistim onlarda kullanışlı mi acaba
Ayy ben pipi görüyorum basbayağıBu da bebişin 14 haftalıkken olan ultrason görüntüsü hanımlar
Fetal dna nasıl onaylıyor? Özel bir test mi yapılıyor?Bence artık kız diyorsa kızdır herhalde. Çünkü benimki 14. haftada göstermedi, kıza benziyor dedi doktor, bir çıkıntı gördüm ama kızlarda da olur bu haftada dedi. 16. haftada artık cinsiyeti biliyordum bizimki ultrasonda göstermişti. Ardından fetal dna da onayladı zaten.
Ya herkes görüyor. Başka doktor tanıdıklar da fotoğraftan görüyor. Fakat kendi doktorum da çok tecrübeli ve başarılı birisi.. nasıl böyle oldu anlamadımAyy ben pipi görüyorum basbayağı
Fetal Dna çocukta bazı anomalilerin bulunup bulunmadığına bakan bir test. Özel kurumlar yapıyor. İşte kız mı erkek mi ona da bakıyorlar o sırada.Fetal dna nasıl onaylıyor? Özel bir test mi yapılıyor?
Belirsizlikten kafayı yemezsek iyidir
Sizden kan alıyorlar bebeğin genetik materyallerini sizin kaninizdan ayırıp genetik test yapıyorlar.Fetal dna nasıl onaylıyor? Özel bir test mi yapılıyor?
Belirsizlikten kafayı yemezsek iyidir
Benim sağ ve sol kasıgımda ara ara ağrı oluyordu şiddetli ben de bebeğin büyütmesine bağladım . Sonra aile hekimine gitmiştik kan değerlerime bakıp kan ilacıma başlamak için .Bende gidip bi idrar tahlili versem mi acaba arada akıntımda oluyor çünkü
Özel hastahane de ikili üçlü tarama testimi yaptırdım. Sonuçlarım da yazar mı? Yoksa fetal dna testi için ayrı mı yaptırmam gerekıyorSizden kan alıyorlar bebeğin genetik materyallerini sizin kaninizdan ayırıp genetik test yapıyorlar.
Fetal dna'yı cinsiyet için istiyorsanız hiç yaptırmayın ama ben emin olmak istiyorum çocuğumda Down veya benzeri bir genetik hastalık var mı derseniz o zaman yaptırın. O ayrı bir test, özel laboratuvarlar yapıyor. Zaten detaylı ultrasona girersiniz herhalde, orada cinsiyet netleşir.Özel hastahane de ikili üçlü tarama testimi yaptırdım. Sonuçlarım da yazar mı? Yoksa fetal dna testi için ayrı mı yaptırmam gerekıyor
Bana kız gibi geldiBu da bebişin 14 haftalıkken olan ultrason görüntüsü hanımlar
Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederimFetal dna'yı cinsiyet için istiyorsanız hiç yaptırmayın ama ben emin olmak istiyorum çocuğumda Down veya benzeri bir genetik hastalık var mı derseniz o zaman yaptırın. O ayrı bir test, özel laboratuvarlar yapıyor. Zaten detaylı ultrasona girersiniz herhalde, orada cinsiyet netleşir.
Ben benimkilerle kiyasladim öyle geldiAma kafamız zaten karışıkiyice karıştı
Çok teşekkür ederimBen benimkilerle kiyasladim öyle geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?