Ben bugun babymall ve ebebek gezdim fiyatlara şok oldum takımlar tulumlar 500.600 o fiyatlara carters alırım ben bu aldıklarımın hepsine 1500 vermişim atayım canımAyy bunlara bayıldım rengarennkk ben mağaza gidince ne alsam diye dönüp duruyorum hepsi çok güzellerbunların linki varsa paylasirmisinizz çok güzeller
Hadi yaaaHic önermem bizim var kurmayacağım bile bikac ay sonra sarkmaya sallanmaya başlıyor atıyorlar kendilerini bir yerlerini vuruyorlar en güzeli park yatak
Çok teşekkür ederim, mutlaka haber vereceğimHayırlı olsun bizede haber verinneye göre erkek dediler yorum yapanlar
Bizde öğrenemedik merakla detayliya bekliyoruz sen ogreninxe yazÇok teşekkür ederim, mutlaka haber vereceğimKarnım sivri olduğu için erkek diyenler oldu. Ama karnı sivri olup kız bebeği olanlar da varmış. Bakalım merakla bekliyorum
Evet ben de sizin gibi fiyatlara baktım sonra dedim ki bu fiyatlara diğerlerini de alabilirim. Sonra diğerlerini indirimde yakalayınca e bebekten daha makul oldu. Ama e bebekten aldıklarımı da çok sevdim.Ben bugun babymall ve ebebek gezdim fiyatlara şok oldum takımlar tulumlar 500.600 o fiyatlara carters alırım ben bu aldıklarımın hepsine 1500 vermişim atayım canım
Aldığım fiyatlara düşmüşler yineAyy bunlara bayıldım rengarennkk ben mağaza gidince ne alsam diye dönüp duruyorum hepsi çok güzellerbunların linki varsa paylasirmisinizz çok güzeller
Kasım indirimlerinden de alırız birbirimizi haberdar edelimEvet ben de sizin gibi fiyatlara baktım sonra dedim ki bu fiyatlara diğerlerini de alabilirim. Sonra diğerlerini indirimde yakalayınca e bebekten daha makul oldu. Ama e bebekten aldıklarımı da çok sevdim.
Oğlumun beşiği bu görünüşleri harika bencedeHadi yaaabu beni üzer görünüşleri çok güzel duruyor oysaki
Alsancak genetik tani merkezinde yaptirdim ben fetal dna.Hanımlar özellikle İzmir’de yaşayanlar birşey soracağım nipt testi için önereceğiniz laboratuvar var mı nerelerde yaptırdınız
Bu karnı sivri olan benÇok teşekkür ederim, mutlaka haber vereceğimKarnım sivri olduğu için erkek diyenler oldu. Ama karnı sivri olup kız bebeği olanlar da varmış. Bakalım merakla bekliyorum
Evet hele tokalar bandanalar fiyonklu babet çoraplar bittimAyyy renklere bak cıvıl cıvılSağlıcakla giysin tatlı kuzun,bende cinsiyet belli olmadan ortak renklere bakıyordum şimdi pembiş pembiş süslülere bakıyorum
Ozaman bebeğin gelişimi rahmin büyümesiyle ilgili herhalde kuzum sağol17.haftada bnm de olmuştu kuzum.
Bende gidip bi idrar tahlili versem mi acaba arada akıntımda oluyor çünkü17. Haftada benim de oluyordu canım sonra yoğun enfeksiyon çıktı tek seferlik ilaç kullandım ve bol su ile 1.5 haftadır falan olmuyor şükür
Çok güzellerBunlar da benim e bebekten aldıklarım :) Şu tavşanlı olanı çok sevdim ama sökük geldi patiği iade ettim 9 ay bedenli yine alsam mı?
İnsanın aldıkça alası gelirEvet hele tokalar bandanalar fiyonklu babet çoraplar bittim
Kesin benim ogluşum olacak. İnşallah bu kadar güzel renkli alışverişe sizin de kızınız olur.Çok güzellercinsiyet kesinse alabilirsin bence yine indirime girmiş, ben paketlerini atmadım bile iade edersem diye yarın kesinlesir artık
Gecen fermuarlı tulumlar yoktu çok rahat oluyor giydirip çıkarması 125e düşmüşler bakarsanızKesin benim ogluşum olacak. İnşallah bu kadar güzel renkli alışverişe sizin de kızınız olur.
Bu da bebişin 14 haftalıkken olan ultrason görüntüsü hanımlarHanımlar benim bebişin ultrasonuna bakan herkes erkek dedi. Başka şehirde ki tanıdık doktorlar da dahil. Ama benim özel doktorum kız dedişimdi bir belirsizlik aldı başını gidiyor. Sizce ne yapmam gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?