• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Avent'i hiç beğenmedim. Benim eskisi Ameda markaydı ve canavar gibiydi. Hala evde, sıfır sağma ekipmanları da var ama asıl motor bölümünü bulamadık 🥲 yıllarca verecek birisi çıksa diye sallayıp, karşıma çıkıp, kendime lazım olunca bulamamam 🤷🏻‍♀️
Bende de avent var. Şu eller serbest şarjlı pompaları merak ediyorum açıkçası kullanışlı olur başında beklemek gerekmez ama çekim gücü nasıl acaba

Geçen aşıya giderken dışarıyı ne kadar özlediğimi fark ettim, açık hava falan baya güzel 😀 dışarı çıkışım doktor ve aşı, ben de hiç çıkmadım ama yaz olsa da benim için farklı olmazdı. En azından yaza büyürler de rahatça çıkarız diye avunuyorum 😀 ama hastalık stresi daha az olurdu bu da bir
Ya işte hasta olursa korkusu hadi ben yine çıkarıcam da babası sürekli erteliyor 🙁bi çıkamadık

Ahahaha işte buna güldüm😃 periler meriler anka kuşları kaf dagının arkasına saklandı aman diyim cıkmasınlar.
Ya ses veremedim cok hasta oldum ben muhtemelen influenza. Ortancaya yegenimden bulaşmıştı bana da kızımdan o kadar perişanımki dünden beri iki maskeyle geziyorum akşamdan gece 4.30a kadar esim baktı cocuga ben emzirmeye gittim sadece salona. Artık o da uykusuzluktan yoruldu. Ben devraldım ama Aklım cıkıyor bebege grcecek diye. Üşüyorum öksürüyorum el parmagı kemiklerim bile agrıyor öyle bir halsizlik aman diyim dikkt edin kızlar kimseyle görüşmeyin biryere gtmeyin eve kimse gelmesin.
Yüce rabbime hamdolsun ki dün cocugum bize zorluk cıkarmadı kucakta mucakta hep uyudu ya cok sükür hastayız diye bize güzellik yaptı 😊 bugün nasıl gececek hiç bilmiyorum. Anneme de bulaşmış cagıramıyorum da kadını
Çok geçmiş olsun canım 🙏

Ahahaha işte buna güldüm😃 periler meriler anka kuşları kaf dagının arkasına saklandı aman diyim cıkmasınlar.
Ya ses veremedim cok hasta oldum ben muhtemelen influenza. Ortancaya yegenimden bulaşmıştı bana da kızımdan o kadar perişanımki dünden beri iki maskeyle geziyorum akşamdan gece 4.30a kadar esim baktı cocuga ben emzirmeye gittim sadece salona. Artık o da uykusuzluktan yoruldu. Ben devraldım ama Aklım cıkıyor bebege grcecek diye. Üşüyorum öksürüyorum el parmagı kemiklerim bile agrıyor öyle bir halsizlik aman diyim dikkt edin kızlar kimseyle görüşmeyin biryere gtmeyin eve kimse gelmesin.
Yüce rabbime hamdolsun ki dün cocugum bize zorluk cıkarmadı kucakta mucakta hep uyudu ya cok sükür hastayız diye bize güzellik yaptı 😊 bugün nasıl gececek hiç bilmiyorum. Anneme de bulaşmış cagıramıyorum da kadını
Ah canım hepinize geçmiş olsun 😢🫂 cidden dört bir yandan hastalık haberi geliyor maalesef.

Çok şükür minik uyumuş, sen de biraz dinlenebilmişsin. İnşallah bugün de çok rahat geçer, hepten toparlarsınız 🙏🏻 belki yavruda da bu durum kalıcıdır, güncelleme gelmiştir, kim bilir 🙏🏻🤍 kayınvaliden gelmez mi?

Bende de avent var. Şu eller serbest şarjlı pompaları merak ediyorum açıkçası kullanışlı olur başında beklemek gerekmez ama çekim gücü nasıl acaba
Onları merak ediyorum ama böyle deneye deneye hepsini almak da istemiyorum. Her yeri baştan arayıp evdekini bulmaya çalışacağım artık 🤷🏻‍♀️

Ya işte hasta olursa korkusu hadi ben yine çıkarıcam da babası sürekli erteliyor 🙁bi çıkamadık
Allah korusun hastaneler hep doluymuş, değmez çıkmaya bence. Balkona çıkalım 😀 geçen bi balkona çıktım, ah dedim burada ne güzel kahve içilirdi şimdi. O günler de gelecek ama biraz, çok, gerekirse daha da çok sabredeceğiz. Allahım sen bize yardım et, kolaylık ver 🙏🏻

Allah korusun hastaneler hep doluymuş, değmez çıkmaya bence. Balkona çıkalım 😀 geçen bi balkona çıktım, ah dedim burada ne güzel kahve içilirdi şimdi. O günler de gelecek ama biraz, çok, gerekirse daha da çok sabredeceğiz. Allahım sen bize yardım et, kolaylık ver 🙏🏻
Aminnn ne kadar yürekten amin dediğime inanamazsın. Benim bücür geceden beri hiç uyumadı hala uyumadı ayağımda sallıyorum şu saatte 🙁 Allahım güç kuvvet versin inşallah bizim gibi tek başına çocuk büyütmek zorunda kalanlara 🙁

Ah canım hepinize geçmiş olsun 😢🫂 cidden dört bir yandan hastalık haberi geliyor maalesef.

Çok şükür minik uyumuş, sen de biraz dinlenebilmişsin. İnşallah bugün de çok rahat geçer, hepten toparlarsınız 🙏🏻 belki yavruda da bu durum kalıcıdır, güncelleme gelmiştir, kim bilir 🙏🏻🤍 kayınvaliden gelmez mi?
Ay inşallah oyle olur 🥰Kayınvaldem 1000 km mesafede yoksa hoplaya zıplaya gelirdi🥹
Bir de az evvel bebiş cok kötü kustu ya hiç o kadar cok kustugunu görmedim hiç bir cocugumun. Fazlasını cıkarıyordu sütün bazen de. Bu sefer tüm sütü kustu sümük gibi cıktı ama süt oyle bir kıvamda. Yanında olup kusarken cocugu ters getirmesem Allah korusun boğulurdu. Niye böyle oldu bilmiyorum hasta olmuyordur inş

Az önce çocukla beraber düştüm 🙁 ona bişey olmadı yukarıda tuttum ama aklım çıktı 😔 sonra da oturdum ağladım çok yorgunum çok uykusuzum
Canım, canım 🫂 çok geçmiş olsun, çok şükür bebeğin iyi, sen de iyi misin? Allah elimizden tutsun, yardım etsin, güç kuvvet versin 🙏🏻 dua etmekten başka bir şey yapamıyorum böyle anlarda. Allah sağlıkla kolaylıkla rahata erdirsin, ferahlatsin 🙏🏻🩷

Ay inşallah oyle olur 🥰Kayınvaldem 1000 km mesafede yoksa hoplaya zıplaya gelirdi🥹
Bir de az evvel bebiş cok kötü kustu ya hiç o kadar cok kustugunu görmedim hiç bir cocugumun. Fazlasını cıkarıyordu sütün bazen de. Bu sefer tüm sütü kustu sümük gibi cıktı ama süt oyle bir kıvamda. Yanında olup kusarken cocugu ters getirmesem Allah korusun boğulurdu. Niye böyle oldu bilmiyorum hasta olmuyordur inş
Allah korusun öyle şeyler getirme aklına. Her çocuk farklı canım, sen benden iyi biliyorsun zaten. Fazla geldi demek ki maşallah 🧿 süt için değişik ürünler kullanıyorsan bize de söyle hatta 🥰 hiçbir şeyi yoktur annesi inşallah, bol emer bol dinlenir, sen de iyileşirsin, yine sarmaş dolaş olursunuz 🤍

başka bi hastalık belirtisi yoksa fazlasını kusmuştur canım. sen de bi an önce iyileşirsin inş. bu kış boyu hastalık korkusu bitmeyecek herhalde. benim de büyük öksürüp tıksırıyor bi aydır. astımı var bi de. pfff

2023 Temmuzda çikolata kisti ameliyatı oldum 1,5 cmdi kist ama ben regl olurken çok ağrı çekiyordum
Benim ki üç cm falandı sanırım ameliyat naısl oldu süreci nasıldı. Ben sadece ilişki sırasında ciddi ağrı yaşıyorum regl nadir böyle ciddi ağrılı geçiyordu. Normal doğum da geneli gidiyormuş deniliyor kontrole gitmedim duruyor mu gitti mi diye duruyorsa bende ameliyat olabilirim

Sağamıyorum canım, göğüs uçlarım yarıldı hep, sapma makinesi çok kötü yaptı benim memitoları 😟 ancak emziiriyorum
Kantaron yağın varsa sür canım bana çook iyi gelmişti, benimde yarılmıştı yanıyordu hep, sürdüğüm gün bile iyi hissettim, saatte 1 sürüyordum kurudukça

Benim ki üç cm falandı sanırım ameliyat naısl oldu süreci nasıldı. Ben sadece ilişki sırasında ciddi ağrı yaşıyorum regl nadir böyle ciddi ağrılı geçiyordu. Normal doğum da geneli gidiyormuş deniliyor kontrole gitmedim duruyor mu gitti mi diye duruyorsa bende ameliyat olabilirim
Bence kist ameliyatı sezaryen doğumdan daha zordu sanırım hormonlar doğum ağrısını hissettirmedi bana ama yine de ikisi de iki gün sonra hissettirmiyor kendini çok zor diyemem ama çok ağrısız bir işlem de değil. Ben sezaryen dogurdum o yüzden normal Doğumla gidiyor mukonusunu hiç bilemiyorum

Back