Çocuga göre bence şuan alacak mısınız? bizimki hala park yatakta yatıyor,arabalı yatak aldık 1 sene oldu çok istedi diye ama pişmanım içine girmesi zor çıkması zor kendi de yatmak istemiyor şuan alacak olsam normal yatak alırdım hatta 1.5luk olanlardanKızlar bi sorum olacak size. Şimdi ben küçük sepet beşik ve park yatak aldım. Mobilyalara bakarken bugün yatak konusunda çok arada kaldım. Montessori, büyüyen karyola ve direkt normal standart baza yatak olarak baktım. Bazalara modüler korkuluk satılıyormuş aslında. Montessoriler bana fazla hantal ve yer kaplıyor gibi geldi. Neyi tercih etsem bilemedim. Tecrübeli analar, nolur bi fikir verin. Park yatağı kullanamayacak yaşa geldiğinde hangi yatak daha mantıklı olur
Bende aynılarını almıştım geçen ayBen de bu ikisini aldı hemen
Eşim kadınlar kulübüne girmeni engelleyeceğim diyor alışveriş yaptıkçaEki Görüntüle 3467397
Benim ilk gebeliğim ama etafımda annişler var montesorri aldılar en son 3 farklı yatak denemesinden sonraKızlar bi sorum olacak size. Şimdi ben küçük sepet beşik ve park yatak aldım. Mobilyalara bakarken bugün yatak konusunda çok arada kaldım. Montessori, büyüyen karyola ve direkt normal standart baza yatak olarak baktım. Bazalara modüler korkuluk satılıyormuş aslında. Montessoriler bana fazla hantal ve yer kaplıyor gibi geldi. Neyi tercih etsem bilemedim. Tecrübeli analar, nolur bi fikir verin. Park yatağı kullanamayacak yaşa geldiğinde hangi yatak daha mantıklı olur
Dün benimde tek taraflı oldu uzunda sürdü bugün yok cok şükür yarın doktora gidecegim sorarım yineKızlar bugün yoğun şekilde sağ kasık ağrısı yaşadım sebebi nedir acaba ya? 17. Haftadayım benim gibi olan var mı?
Almayı düşünüyordum aslında ama çocuğu biraz takip edip sonra almak daha mı iyi olur?Çocuga göre bence şuan alacak mısınız? bizimki hala park yatakta yatıyor,arabalı yatak aldık 1 sene oldu çok istedi diye ama pişmanım içine girmesi zor çıkması zor kendi de yatmak istemiyor şuan alacak olsam normal yatak alırdım hatta 1.5luk olanlardan
Baza ister istemez bir tık yüksek kalacak ilk etapta korkuluk bile alsam yanına. Kafam çok karıştı vallahi arada kaldımBenim ilk gebeliğim ama etafımda annişler var montesorri aldılar en son 3 farklı yatak denemesinden sonra
Yan korkuluklada bence normal boy yere yakın bi yatak olur bence
Hepsine bayıldım. Güle güle giyinsin.Ebebek kargom geldi bedenler o kadar farklı ki kimi küçük kimi büyük ama çok tatlılar içim açıldı renkli renkli
Öyle bence bende simdi almayacağım bazı cocuklar yattığı gibi kalkiyor bazısı yatağın diger tarafından çıkıyorAlmayı düşünüyordum aslında ama çocuğu biraz takip edip sonra almak daha mı iyi olur?
Baza ister istemez bir tık yüksek kalacak ilk etapta korkuluk bile alsam yanına. Kafam çok karıştı vallahi arada kaldım
Sanada geçmiş olsun canım normal bişey olsunda gerisi mühim değilDün benimde tek taraflı oldu uzunda sürdü bugün yok cok şükür yarın doktora gidecegim sorarım yine
Kızlar bugün yoğun şekilde sağ kasık ağrısı yaşadım sebebi nedir acaba ya? 17. Haftadayım benim gibi olan var mı?
17.haftada bnm de olmuştu kuzum.Kızlar bugün yoğun şekilde sağ kasık ağrısı yaşadım sebebi nedir acaba ya? 17. Haftadayım benim gibi olan var mı?
Hepsi çok güzel ya sağlıkla giydirmeyi nasip etsin Rabbim inşallahEbebek kargom geldi bedenler o kadar farklı ki kimi küçük kimi büyük ama çok tatlılar içim açıldı renkli renkli
Teşekkür ederiz aminnHepsi çok güzel ya sağlıkla giydirmeyi nasip etsin Rabbim inşallahkız bebeğe kıyafet almak da ayrı güzel oluyordur erkeklerde sınırlı sanki
Evet güzel olur i, fikir oluyor hem böyle hepimizeHerkes aldıklarını, beğendiklerini koleksiyon şeklinde atsa fikir olur meselaBen aynı markalara takılıp kaldım. Farklı şeyler görmek istiyorum. Artık YouTube bebek alışverişi linklerini sardım. Hamur'u da oradan görmüştüm
Evet güzel şeylere benziyorlar canımBende aynılarını almıştım geçen ayçok kaliteli ve iş görür bişey canım
Hayırlı olsun bizede haber verinMerhaba kızlar. Burada yeniyim. 16 haftalık hamileyim. Yarın cinsiyet için doktor randevum var. Heyecandan kaç gündür yerimde duramıyorum. Kızım olsun istiyorum ama erkek olursa da çok mutlu olacağım. Yeter ki sağlıkla gelsin bebeklerimiz
Ayy bunlara bayıldım rengarennkk ben mağaza gidince ne alsam diye dönüp duruyorum hepsi çok güzellerEbebek kargom geldi bedenler o kadar farklı ki kimi küçük kimi büyük ama çok tatlılar içim açıldı renkli renkli
Bende ahşap beşikleri merak salmistim onlarda kullanışlı mi acabaÖyle bence bende simdi almayacağım bazı cocuklar yattığı gibi kalkiyor bazısı yatağın diger tarafından çıkıyorpark yatak uzun süre götürür sizi zaten
Ayyy renklere bak cıvıl cıvılEbebek kargom geldi bedenler o kadar farklı ki kimi küçük kimi büyük ama çok tatlılar içim açıldı renkli renkli
Hic önermem bizim var kurmayacağım bile bikac ay sonra sarkmaya sallanmaya başlıyor atıyorlar kendilerini bir yerlerini vuruyorlar en güzeli park yatakBende ahşap beşikleri merak salmistim onlarda kullanışlı mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?