Erkekmiiii nedennn öyle dedinnnBnm yuksekilik şükür hiç olmadı maşallah diyim.hep düşük durur benim .ama oda kötü.
Senin erkek olcak sanki cnm.
Ben oğlumda pandemi de Mart'ta doğum yaptım.disari cikamiyorduk.o yüzden evde uzun kollu zıbın giydirmedim.bide İstanbul marttan sonra baya sıcak oluyordu.
Çorap genelde ellerine taktım ben.yuzunu cizmesin die.patikli tulum giydirdim üstüne bazen çorap giydirdim okadar.disari cikamiyorduk Mart'ta doğdu.pandemiydi yasak vardı .
Al kesinlikle canim evde bulunsun bana dr ozellikle bilekten olcen alma dedi.Bende tansiypn aleti almam lazımm diğer hamileliğimde tansiyon problemi yaşamıştım ama bende hiç belirti olmuyor
Evet beli açıldımı derdide olmaz uyku içinde kundak alacağım örtü örtmek zararlıymış allah korusunBen de patikli alacağım galiba zaten patikli tulum aldım genelde ben alt üst giydirmektense tulum seviyorum. Şimdi içine aldığımı da patikli alırım 5'li galiba.
Benım arkadaslarımda var güzel bi marka kumaşlarıda sert kaliteli leke tutmaz gibiKızlar hamur markasından alışveriş yapan var mı ? Burada beğendiğim bir desenden set yapmayı düşünüyorum anne bebek çantasında taşırım dedim.Ne kadar gerekli bilmiyorum ama tipleri çok tatlı geldi.
Uzunda al kisada canim ben uzun kolullari giydirip uzerine salopet gydiriyorum cok tatli oluyorKızlar bu bebişlerin içine giyeceği atlet yerine geçen beyaz zıbınları uzun kol mu alıyorsunuz kısa kol mu? Ocak doğumlular ya ne alınması lazım? Ben bu konuda fazla acemiyim ilk bebiş pek fikrim yok açıkçasıcinsiyet belli değil ama onlar unisex bari onları alayım bende nefsimi oyalayım
Ya hangi marka kullanıyosunAl kesinlikle canim evde bulunsun bana dr ozellikle bilekten olcen alma dedi.
Ben de kundaklayacağım eski usul ama. Gidip kundak için kundak bezi seçip alacağız annemle sonra kundak yapacağız. Little Gusto'dan ben de kundak almayı düşündüm. Çünkü gerçekten ürünlerine bayıldım. Eminim kundakları da iyidir.Evet beli açıldımı derdide olmaz uyku içinde kundak alacağım örtü örtmek zararlıymış allah korusun
Amin insallah kuzum sağol.Yaa çok tatlılar pembe rengini çok seviyorum benim bebiş erkek pembe bir şey bakamıyorumGüle güle kullansın inşallah
İçimden öyle geçti kuzumErkekmiiii nedennn öyle dedinnn
Canım turnosol kağıdı nasıl kullanılıyor bi de rengi nasıl olursa su olduğu anlaşılıyor ya da çişEbebek ten indirimden aldıklarım geldi kızlar yumuşacık hepsi . Özellikle yeşil hırkaya bayıldım(9ay)
Ay önce kazançları fiyat sandım ne kadar ucuz dedim sonradan fiyatı fark ettimKızlar hamur markasından alışveriş yapan var mı ? Burada beğendiğim bir desenden set yapmayı düşünüyorum anne bebek çantasında taşırım dedim.Ne kadar gerekli bilmiyorum ama tipleri çok tatlı geldi.
Ben iplikli alacağım. Çok kusuyorlar ilk aylarda. Kollu veya kısa kollu zıbınları değiştirmek zor oluyor. İplikli olunca kirlenmiyorKızlar bu bebişlerin içine giyeceği atlet yerine geçen beyaz zıbınları uzun kol mu alıyorsunuz kısa kol mu? Ocak doğumlular ya ne alınması lazım? Ben bu konuda fazla acemiyim ilk bebiş pek fikrim yok açıkçasıcinsiyet belli değil ama onlar unisex bari onları alayım bende nefsimi oyalayım
İplilerde üşütmezler mi yaBen iplikli alacağım. Çok kusuyorlar ilk aylarda. Kollu veya kısa kollu zıbınları değiştirmek zor oluyor. İplikli olunca kirlenmiyor
Ben aldım ama henüz gelmedi. Çanta içi için kullanışlı bence.Kızlar hamur markasından alışveriş yapan var mı ? Burada beğendiğim bir desenden set yapmayı düşünüyorum anne bebek çantasında taşırım dedim.Ne kadar gerekli bilmiyorum ama tipleri çok tatlı geldi.
Ahahha keşkeeeAy önce kazançları fiyat sandım ne kadar ucuz dedim sonradan fiyatı fark ettim
Bizim evimiz sıcak oluyor. Dışarı çıkarken de arabayla gidiyoruz her yere. O açıdan sorun olmaz bizim.İplilerde üşütmezler mi ya
Bu deseni de çok güzelmişBen aldım ama henüz gelmedi. Çanta içi için kullanışlı bence.
HAMUR Anne Bebek Bakım Çantası Yenidoğan Alt Açma Değiştirme Düzenleyici Çantası Organizer Solid Bej Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HAMUR Anne Bebek Bakım Çantası Yenidoğan Alt Açma Değiştirme Düzenleyici Çantası Organizer Solid Bej yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl HAMUR Fermuarlı Kirli Temiz Islak Kuru Bebek Çamaşır Giysi Kıyafet Çok Amaçlı Makyaj Çantası Solid Bej Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HAMUR Fermuarlı Kirli Temiz Islak Kuru Bebek Çamaşır Giysi Kıyafet Çok Amaçlı Makyaj Çantası Solid Bej yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Life Net Medikal Tansiyon Aleti, Ãst Koldan Tansiyon Ãlçer, Nabız Ãlçer, Usb GiriÅli Wbp-108. Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunu canimYa hangi marka kullanıyosun
İpli dediğiniz ince askılı mi oluyor acabaBizim evimiz sıcak oluyor. Dışarı çıkarken de arabayla gidiyoruz her yere. O açıdan sorun olmaz bizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?