2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    231
Kızlar bu arada almadıysanız şu su oyun matından mutlaka alın. Yeni aldım ben çok sevdi Kuzey. Rahat 20 dakika oyalanıyor. Dokununca çıkan su sesinden mi artık yoksa balıkların hareket etmesinden mi bilmiyorum ama ilgisini çekti. Hem de tummy time yapıyor vücudu için de faydalı 👍🏻

Ben hep en dik pozisyonda kullanıyorum canım😁 uyuyakalirsa en aşağı kademeye getirirm

Aaa Ben bunu kaçırmışım başın sağ olsun bizim de bir Kontesimiz var 9 yaşında gerçekten bir yerden sonra evim bir üyesi oluyorlar 🩷

Ahahha çok oynuyormuş gibi oyuncaklarda dağıtmış 😁
En alt kademe koyuyorum artık baya çöküyor 3,kademeli diğer kademeler bana biraz dik geliyor oturuyomus gibi sıkıntı olmazmi acaba canım

En alt kademe koyuyorum artık baya çöküyor 3,kademeli diğer kademeler bana biraz dik geliyor oturuyomus gibi sıkıntı olmazmi acaba canım
Bende halen en alt kademede kullanıyorum aynen çöküyor kilosundan 😂 bi üst kademeye aldım onu da pek sevmedi tekrar en alta aldım ondan devam şu an

Aynısı canım aynısı ahhh ahhh eski mutlu gece uykularımız 🫠😂 senden 10 gün falan öndeyiz galiba Kuzey şu an 3 ay 16 günlük. Geceleri çok kötü geçmeye başladı misler gibi uyurdu eskiden ve emip hemen geri uykuya dalardı. Şimdi uyanınca uyumuyor kucakta sallıyorum 1 saat sonunda uyumuş oluyor ama 2 saat sonra tekrar uyanıyor. Eskiden 5 saatte bir kalkardı. Bende anlamadım sebebi ne 4.ay atağı diye düşünmüştüm ama bu dönem böyle geçecek kabullenmek lazım. Yine de ilk gece hafif bir çıldırdım 😭😭
Bizimde 3ay 15, gün gece uyaninca çabuk uyumuyor bir kaç gündür ilk gün çok uykusuzdum bende çıldırdim baya 😅 sonra erken uyumaya çalıştım bebeyle beraber ama sürekli uyanmaya başladı. Artk gazamiz mübarek olsun🤣

Kızlar bu arada almadıysanız şu su oyun matından mutlaka alın. Yeni aldım ben çok sevdi Kuzey. Rahat 20 dakika oyalanıyor. Dokununca çıkan su sesinden mi artık yoksa balıkların hareket etmesinden mi bilmiyorum ama ilgisini çekti. Hem de tummy time yapıyor vücudu için de faydalı 👍🏻
Balıklı olan mi bizde varda bayadir koymadım bugün fırsat olursa koyim muzukli oyuncaklar var bu sıra onlara sardık 😅bide piyonolu halı çıplak ayak koyuyorum bu sıra öyle daha çok seviyor sanki

Bizimde 3ay 15, gün gece uyaninca çabuk uyumuyor bir kaç gündür ilk gün çok uykusuzdum bende çıldırdim baya 😅 sonra erken uyumaya çalıştım bebeyle beraber ama sürekli uyanmaya başladı. Artk gazamiz mübarek olsun🤣
Heh tam olarak ben gel sarılalım canım 🫂 dün yedi buçukta uyuttum bende hemen uyudum valla ama öyle olunca da uykumu alsam da hayat denen bir şey kalmıyor moralim bozuluyor öbür türlüde uykusuz kalıyorum ayy napcaz 😂

Balıklı olan mi bizde varda bayadir koymadım bugün fırsat olursa koyim muzukli oyuncaklar var bu sıra onlara sardık 😅bide piyonolu halı çıplak ayak koyuyorum bu sıra öyle daha çok seviyor sanki
Evet müzikli, ışıklı oyuncaklarla da baya ilgileniyor. Çıplak ayak denememiştim öyle deneyeyim daha uzun durur belki 😜

Basın sağolsun canım minik yavruna çok üzüldüm bizim yok fakat öncesinde kuşumuz vardı insanim yavrusu gibi 🥺
Valla öyle oluyo. Dile kolay 12 sene. Nurlar içinde koşsun inş 🙏 sütüm çok azaldı. Ona da ayrıca üzülüyorum. Ellerimde ayak tabanlarımda kırmızı kırmızı noktalar çıktı. Korktum doktora gittim bulaşıcı mı diye. Çocuğa geçer diye ürktüm biraz. Strese üzüntüye bağlı egzama. Eldivenle alt değiştiriyorum şimdi. Bulaşmaz dedi ama pek güven vermedi bana

Bizimki de hiç sevmedi ya ben de faydalı olacağını düşünerek almıştım ama şu an bir köşede atılıyor inşallah ilerleyen zamanlarda da sever🙏

Kızlar bugün bebeği emzirdim tam kaldırıyorken ağız dolusu kustu acaba aç değilmiydi emzirdigimde ilk defa o şekilde kustu

Biz uyanıkken ya da odadayken tv açmıyoruz. Ben müzik açıyorum telefondan sürekli. Çocuk şarkıları ya da normal şarkılar. Trabzonspor marşlarına bayılıyor 🤣 çok delirirse de dualar açıyorum.
canım ben de mehter marşı açıyorum kopuz müzikleri de hoşuna gidiyor😂Normal şarkıları bez değiştirirken eşlik ederek dinletiyorum

Kızlar..
IMG_20250419_200457.webp

Sünnet yaptiran anneler deneyimlerinize ihtiyacım var. Sunnet sonrası nasıl gecti kac gunde iyileşti? Herhangi bir sıkıntı yasadiniz mi ve hangi ay yaptirdiniz? Bzimki sali olacak tam 3 ay bitiyo.

Kızlar biz diş ağrısı mı yaşıyoruz yoksa uyku gerilemesi mi onu çözemedik. Bazen canı acıyor gibi ağlıyor bazen sadece uykuya direniyor. Dün gece 5 kere falan uyandı normalde 2 uyanmayla biterdi gece. Dün gündüz 1 saat uyudu ağlayarak uyandı 😥çok zor sakinleştirdik. Uyku gerilemesi 3 aydan itibaren başlayabilirmiş.🤦🏼‍♀️
Bı Haftadır bnm kizce de 4 5 kez uyanmaya başladı.4 ayı geçtik biz.bizimde 2 kere uyanirdi. Sanırım bizde uyku gerilemesine başladık

Sünnet yaptiran anneler deneyimlerinize ihtiyacım var. Sunnet sonrası nasıl gecti kac gunde iyileşti? Herhangi bir sıkıntı yasadiniz mi ve hangi ay yaptirdiniz? Bzimki sali olacak tam 3 ay bitiyo.
Ben yaptırmak istiyorum ama eşim şekil bozukluğundan doları ileride yapılmasını istiyor.Çevremde duyduğum herkes erken yaptırmış ve çok memnun kalmış.İlk işemede biraz ağlıyorlarmış.Birkaç gün özenli olup sonrasında rahat geçiriyorlarmış
Banada ödeme aşamasında diyor canım nerden bakıyorsun yanlışmi baktım acaba
Canım sen baya erken başvurdun şahıs ödemelerine baktın mı ptt ye yatırılmıştır belki.Veya iban bilgilerini kaydettiysen hesabına yatmıştır

Back
X