- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #12.481
Merhaba sevgili anneler ya ankara'da detaylı ultrasın iki hoca arasında kalakaldım Eyüp Ekici, Hüseyin Dumanlı, bu kararsızlık beni bitirecek, yok mu beni yönlendirebilecek birileri yalvarırımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hindistan cevizi yağı ve bioderma atoderm kullanıyorum dönüşümlü.selamlar kızlarkarın çatlağınız için neler kullanıyorsunuz acaba, bugüne kadar hiç yoktu bu hafta itibari ile başlıyor gibi avokado yağı kullanıyordum ama sanırım yetersiz
Bende de var sen hangi atodermi kullanıyorsun 500 ml olanı mı büyük boy canımHindistan cevizi yağı ve bioderma atoderm kullanıyorum dönüşümlü.
Ben bunu kullanıyorum. Gebelikle birlikte cildim çok kurudu pul pul dökülme başladı araştırdım bunu buldum aldım çok iyi geldi. Güvenilir ve temiz içerikmiş.Bende de var sen hangi atodermi kullanıyorsun 500 ml olanı mı büyük boy canım
bende bundan kullanıyorum ellerimdeki egzamaya bile faydası oldu çok da yumuşacık yapıyorBen bunu kullanıyorum. Gebelikle birlikte cildim çok kurudu pul pul dökülme başladı araştırdım bunu buldum aldım çok iyi geldi. Güvenilir ve temiz içerikmiş.
Güzel araştırmışsın canım bende önceden kullanıyordum sonra aynı şikayetlerden dermatologa gittim ve bunu yazdı tekrar bu bebeğe de kullanılıyormuş.haberin olsunBen bunu kullanıyorum. Gebelikle birlikte cildim çok kurudu pul pul dökülme başladı araştırdım bunu buldum aldım çok iyi geldi. Güvenilir ve temiz içerikmiş.
Ellerdeki egzama sebebi çok sabunla haşır neşir olmak benimde var bende kullanıyorum bunu eldiven önerdi aynı zamanda doktor günde rahat 20 kere elimi yıkıyorumbende bundan kullanıyorum ellerimdeki egzamaya bile faydası oldu çok da yumuşacık yapıyor
sabundan ziyade benim yediklerim yapıyor canım sabunu değiştirdim yine fayda etmedi ta ki yediklerimi değiştirene kadarEllerdeki egzama sebebi çok sabunla haşır neşir olmak benimde var bende kullanıyorum bunu eldiven önerdi aynı zamanda doktor günde rahat 20 kere elimi yıkıyorumen az
Geçmiş olsun diyeyim, geçsin gitsin ins.Kızlar şeker yüklemesi yaptırdım maalesef bende şeker çıktı doktor diyet önerdi şuan için düşmezse iğne kullanacam
Teşekkür ederim canım inşallahGeçmiş olsun diyeyim, geçsin gitsin ins.
Diyetle dengelenir ins.![]()
Çok geçmiş olsun benim de daha sonuçlar çıkmadı bekliyorum. Diyetle düzelir hiç stres yapma stres de şekeri yükseltir ara öğünlü beslenme düzenine geç.Kızlar şeker yüklemesi yaptırdım maalesef bende şeker çıktı doktor diyet önerdi şuan için düşmezse iğne kullanacam
Oooooooo27+0 dayız ve +14 kg ile yol devam ediyorgeçen kilolar konuşulmuş o zaman bakamamıştım sanırım en yüksek kg bende
![]()
Mesajının altında vücut kitle endeksi ile ilgili bilgilerde yazıyor.Oooooooomaşallah
kaçtın ki zayıflar daha çok alıyor genelde
![]()
Hahahaha çok tatlısın. Bende 77 oldum ve çok geldi memeler kocaman oldu artık doğumdan sınra acil kilo vermem lazımMesajının altında vücut kitle endeksi ile ilgili bilgilerde yazıyor.
63müs 77 olmuş. Hala benden 8 kg zayıf.Üstelik boyu da benden 5 cm uzun.
Üzülemicem kusura bakmayın![]()
YaaMesajının altında vücut kitle endeksi ile ilgili bilgilerde yazıyor.
63müs 77 olmuş. Hala benden 8 kg zayıf.
Üstelik boyu da benden 5 cm uzun.
Üzülemicem, kusura bakmayın![]()
Lütfen birlikte hamilelik öncesi kilomuza dönelimHahahaha çok tatlısın. Bende 77 oldum ve çok geldi memeler kocaman oldu artık doğumdan sınra acil kilo vermem lazım
Ben de 20 kilo alıp kızımı doğurduğum kilodayım şu an.Yaaçok güldüm. Büyük oğlumda 78 le doğuma girmiştim açıkcası beni ürkütüyo strese sokuyo bu durum
![]()