Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Merhaba sevgili anneler ya ankara'da detaylı ultrasın iki hoca arasında kalakaldım Eyüp Ekici, Hüseyin Dumanlı, bu kararsızlık beni bitirecek, yok mu beni yönlendirebilecek birileri yalvarırımm

Bende de var sen hangi atodermi kullanıyorsun 500 ml olanı mı büyük boy canım
Ben bunu kullanıyorum. Gebelikle birlikte cildim çok kurudu pul pul dökülme başladı araştırdım bunu buldum aldım çok iyi geldi. Güvenilir ve temiz içerikmiş.

Eklentiler

• {156736}_{}_{28103B}.webp
    {156736}_{}_{28103B}.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 35
Ben bunu kullanıyorum. Gebelikle birlikte cildim çok kurudu pul pul dökülme başladı araştırdım bunu buldum aldım çok iyi geldi. Güvenilir ve temiz içerikmiş.
Güzel araştırmışsın canım bende önceden kullanıyordum sonra aynı şikayetlerden dermatologa gittim ve bunu yazdı tekrar bu bebeğe de kullanılıyormuş.haberin olsun 💕

Ellerdeki egzama sebebi çok sabunla haşır neşir olmak benimde var bende kullanıyorum bunu eldiven önerdi aynı zamanda doktor günde rahat 20 kere elimi yıkıyorum 🥹 en az
sabundan ziyade benim yediklerim yapıyor canım sabunu değiştirdim yine fayda etmedi ta ki yediklerimi değiştirene kadar

Oooooooo 🤩 maşallah 😃 kaçtın ki zayıflar daha çok alıyor genelde 😃❤️
Mesajının altında vücut kitle endeksi ile ilgili bilgilerde yazıyor.

63müs 77 olmuş. Hala benden 8 kg zayıf. :63:
Üstelik boyu da benden 5 cm uzun.

Üzülemicem, kusura bakmayın :p:-)

Mesajının altında vücut kitle endeksi ile ilgili bilgilerde yazıyor.

63müs 77 olmuş. Hala benden 8 kg zayıf. :63:Üstelik boyu da benden 5 cm uzun.

Üzülemicem kusura bakmayın :p:-)
Hahahaha çok tatlısın. Bende 77 oldum ve çok geldi memeler kocaman oldu artık doğumdan sınra acil kilo vermem lazım

Yaa 😅😅 çok güldüm. Büyük oğlumda 78 le doğuma girmiştim açıkcası beni ürkütüyo strese sokuyo bu durum 😬😬
Ben de 20 kilo alıp kızımı doğurduğum kilodayım şu an.

Tartıda gördüğüm sayılar, manasız birer rakam şimdi benim için. Napakkkk?! :KK45:
Battı fishing yan going :p

Back
X