Hastaneden döndüm. Dr tahlil sonuçları ile tansiyon ve şeker takibini iyi gördü. Ara ara ölçmeye devam et. İki hafta sonra yine göreyim seni dedi. İdrarda enfeksiyon çıkmıştı. Onun için kültür verdim. Üreme olursa gel, olmazsa bol su iç ilaçsız geçirelim dedi.
“Göbekler artık iyice çıkmıştır.” Mı ?
Benimki özerkliğini ilan etti. Benden bağımsız bi varlık olarak geziyor

Akşamları olan ağrın, belki gün içindeki koşturma ve ayakta kalmanın vermiş olduğu bi yorgunluktandır
Aminnnn!
Arkadaşım hastanede. Her gün arayıp yazıp sormak da istemiyorum. Psikolojisini tahmin edersiniz. Bi de arayanlara durum anlatmak her sefer canını yakıyor
Kendine söylememişler ama eşi dedi ki, Dr lar suyu bittiği ve bebek hareket edemediği için eklemlerinde fiziki bi özür olabilir, hazırlıklı olun demiş.

Hiç umut vermiyorlar. Hiç. Gıcık oluyorum o Dr lara.

Çok ünlü, iyi ve pahalı bi hastanede kalıyor ama psikolojik destek anlayış çok eksik.
Ama ben inanıyorum. İns dedikleri gibi olmayacak. Sağlıkla gelecek o kız.
Annesinin bi sıkımlık canı kalmış. Devamlı kanaması ve ağrısı var. Ama bebeğin gelişimi haftasıyla uyumlu. Diyorum ki, yediğin her lokma içtiğin her yudum bu cazgır kızına gidiyor. Cok yaman olacak. Çok mücadeleci.
BDT 1 Ağustos. Galiba bugün 24+6. 3-4 hafta daha dayanabilirse alacaklar. En az 1 kg olmasını bekliyorlar. Aklınıza geldikçe dua edin bacılarım.
Mutlaka söyle Dr a. Tansiyon cihazında bi sorun yoktur di mi ?
Ben eklempsi nöbeti sebebiyle şehir hastanesine gittiğimde, hemşire tansiyonların nasıl dedi. Ben de çok yükselmedi ama şikayetlerim fazla dedim. O dijital cihazlara 6 ayda bi kalibrasyon ayarı yapılmalı. Doğru ölçmüyor olabilir dedi.

ben de henüz yeni aldım cihazı. Ama aklıma da takıldı bu konu.
Sen de ihmal etme bacım. Dr bilsin.
Çok şükür bacım

Korkulacak bi durum yokmuş hamdolsun. İyi ki Dr lar hastaneler var.
Benimki de şehir hastanesinde yapıldı ama diyorum ya neye göre bu uygulamalar değişiyor bilemiyorum. Sanki her hastane kendi kararını veriyor gibi..
Kaçlıktı yüklemen bilmiyorum ama bitmiştir sanırım. Şimdi sana afiyet olsun