Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    231
2. Memeyi teklif edin diyolar ya. Eşit emzirebilmek için sanırım. Benim hiç tek memede susmadığı için böyle bi ikileme düşmemiştim
Ayy kizz bizimkide normalde öyle de bilmiyom nasıl oldu bende hemen aranmasin diye altını alıp verdim meme bu sıralar sütüm iyice azaldı sebebini anlamadım ya herşeyden de yiyorum sağlıklı sağlıksız bacım diyete baslicam bugün karar verdim

Merhabalar, ben şubat anneleri grubundayım 26 ocakta kızımı dünyaya geldi 65 günlüğüz kızım rsv imiş bugün test pozitif çıktı.
Hiç istemem ama bu grupta geçiren bir anne oldu mu? Olduysa bazı sorularım olucak

Benim oğlum rsv oldu, bronşite çevirdi sonra da şükür atlattık

Ben de bi kadın buldum instagramdan. Hem süt arttırıcı hem yağlandırıcı tarifler, yönlendirmeler yapıyomuş hem de diyetisyen. Ona başlıcam. Aldığım tarifleri atarım buraya yararlansın isteyen. Valla canıma tak etti sulu süt

Ayy canım benim faydasını görürsün inşallah yaglandiran besinler neler paylaşırmisin bizimlede

Bende sağip dolaba koyduğum da su görüntüsü resmen yağ çok.cok.az.sadexe üst katman
Benim de öyle. İncecik. Katman bile değil. Bi bölümü boş. Çocuk ondan 45 dk bazen 1 saatte emmek istiyo. Ondan da süt yetmiyo ve yağlanmıyo da memede kalmadığı için düzgün. Günde 3 kere falan mama veriyorum. Allahtan güzel kilo alıyo

Bende şimdi mama vermryr çalışıyorum içmiyor gazı var sanırım iki gündür nohut yedim mafetti çocuğu uyumuyorda napcam ben

Bende şimdi mama vermryr çalışıyorum içmiyor gazı var sanırım iki gündür nohut yedim mafetti çocuğu uyumuyorda napcam ben
Valla karnına masaj yapıp bacaklarını katlayarak bastırıyorum ben baya. Ben de çilek yedim bizimkine çok gaz yapıyo. Yarım saatte inanılmaz bir gaz çıkarttım öyle uyudu şükür. Yememek lazım 1 ay daha. Sonra kendileri çıkarmaya başlarlar herhalde

Gaz durumunu unuttum sonradan aklıma geldi ya bir süre daha yemek yavrum mafoldu

Kızlar bebelere kirli sepeti kullanıyormusunuz kullanıyorssniz nasıl bisry paylasirmisiniz almamıştım almak istiyorum lazım oluyormuş

Yok cnm.aralikta yaptım erken doğum.nasip deilmis bize napalim
Asilari ise rotayı ,3 ve 5.aylarda rotarix yaptircaZ .ilk dozu yaptırdık zaten.
Menenjit de 3 ile 5.aylarda değil 6.aydan sonra yaptırılıyor.
Valla herkes kendi aile hekiminin yada çocuk drunun söylediğine göre yaptırsın.ne desek boş.

Sağlık ocağına menenjit sordum doktorun karar veriyor dedi nezaman baslanacagina önümüzdeki hafta gidicem bende kontrole sorarım artık hepsi farklı söylüyor galiba. Kesin yaptırmak gerekirmi bu aşıyı da acaba

Kızlar bebelere kirli sepeti kullanıyormusunuz kullanıyorssniz nasıl bisry paylasirmisiniz almamıştım almak istiyorum lazım oluyormuş
Canım ben kullanıyorum bizim evde çamaşır makinesinin dili olsa konuşsa çamaşır ile kurutma yakında isyan edecek eşim ve benim çamaşırlar ayrı yıkanıyor ikizlerin çamaşırları ayrı bebeğin ayrı yıkanıyor hepsini ayrı yerde biriktiriyorum ben oyuncak koyulan ikili sepetlerden aldım birine ikizlerim çamaşırlarımı diğerini bebeğin çamaşırlarını koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…