Amin canımTebrikler sağlıcakla gelsin bebişinizAdetiniz geçmiş miydi kaçıncı gün tahlil yaptırdınız
Teşekkür ederim canım , sağlıkla ilerlesin inşallah hamileliklerimizYaa çok sevindim canımm gözün aydın
Yaa erkenden almış oldunuz güzel haberiAmin canımbenim ki tüp bebek adet ile pek alakam yok o yüzden ama normalde test yapmam gereken tarih 11 mayıstı ben erken test yaptırdım
Teşekkür ederim canım , sağlıkla ilerlesin inşallah hamileliklerimiz
Evet beta artışını takip etmek gerekiyor ben perşembe ve cumartesi de kan vereceğimYaa erkenden almış oldunuz güzel haberiKan tahlili verenleri gördükçe benim de yaptırasım geliyor ama beta artışını takip etmek de çok stresli geliyor bakalım hangi duygum baskın gelecek
Adete 4 gün kala silik çizgiyle başladım tekrarladım koyulaşmaya başladı cumartesi adet olmam lazımdı olmadım testi tekrarladım baya koyulaştı ilk ve son testin görselleri de ekledimEvet beta artışını takip etmek gerekiyor ben perşembe ve cumartesi de kan vereceğimkaset test alıp çizginin koyulaşmasını da takip edebilirsin senin adetin gecikmişmiydi?
baya kızarmış senin çizgin , bence artık kan verebilirsin erken değilAdete 4 gün kala silik çizgiyle başladım tekrarladım koyulaşmaya başladı cumartesi adet olmam lazımdı olmadım testi tekrarladım baya koyulaştı ilk ve son testin görselleri de ekledim
Zaten dayanamayacağım galiba herkes test veriyor iyi sabrettimOoo
baya kızarmış senin çizgin , bence artık kan verebilirsin erken değilkese görünür muhtemelen sende
Hayırlı olsun kaç gün gecikmeniz vardiKızlar kan testi yaptırmıştım akşam , sonuç 278 çıktı
çok tebrik ederim canımMerhaba arkadaşlar ben de aranizdayim artık. Bugün kese göründü. inşallah hayırlısıyla devamı da gelir. İsteyen herkes hayırlısıyla ve sağlıkla bebeğini kucağına alır inşallah...
Kaçıncı haftadasınız acabaMerhaba arkadaşlar ben de aranizdayim artık. Bugün kese göründü. inşallah hayırlısıyla devamı da gelir. İsteyen herkes hayırlısıyla ve sağlıkla bebeğini kucağına alır inşallah...
Teşekkür ederim. Embriyo transferi sonrası kanda tespit edildi.çok tebrik ederim canım, ne gibi belirtiler oldu ?
Orasını henüz tam olarak bilemiyorum. Yani İnternet hesaplama sitelerine göre 4+6. Ama bugün doktora sorduğumda bebeği görüp ölçüp ona göre net bilgi verebilirim şu an bir şey söylemek için erken dedi. Hani tutunma tarihi falan değişebiliyor ya tüp bebekte o sebeple sanırım henüz net değil.Kaçıncı haftadasınız acaba
Teşekkür ederimHayırlı olsun kaç gün gecikmeniz vardi
Hayırlı olsun sağlık ocağında kan verdim dün. Gece çıkar diye bekliyorum hala yokTeşekkür ederimtüp bebek canım benim ki gecikme yok
Bugün öğlene kadar çıkar benceHayırlı olsun sağlık ocağında kan verdim dün. Gece çıkar diye bekliyorum hala yok
Maşallah canım hayırlı olsun sat ne zamandı seninKızlar kan testi yaptırmıştım akşam , sonuç 278 çıktı
Teşekkür ederim canımMaşallah canım hayırlı olsun sat ne zamandı senin
Devlete randevu almıştım şimdi tekrar burdada işyerleri acabaBugün öğlene kadar çıkar bence
Devlet hastanesinde daha çabuk çıkıyor sonuç. Bizim buradaki 1,5 saat sonra çıkıyorDevlete randevu almıştım şimdi tekrar burdada işyerleri acaba
ne gibi belirtilerin oldu? çok tebrik ederim bu arada