bugün gecikmenin ikinci günü canımMerhaba adetin kaçıncı gününde bu değerde çıktı.Vajinal ultrasonda görülebilir belki
Teşekkür ederim cumartesiye kadar 1500 ü geçer diye düşünüyorum ama bakalım hayırlısıBana doktor betahcg 1500 u geçsin öyle gel dedi keseyi görmek için. 2250 yi görünce ertesi gün doktora gittim . Buna rağmen karından görünmedi vajinal ultrason ile göründü kese. Bilginiz olsun.
inşallah canım Aminİnşallah sen de aramıza katıtılırsın canım sağlıkla
Evet dün sabah vermiştim bugün çıktı kadın doguma gittim yarın bidaha kan ver demişti artışa bakmak için sanırım. birdaha gidicem yarın kan vermeye bakalımEvet canım güzel bir değer dün vermiştin değil mi kanı ?
Belirtileriniz neydi acaba ? Yumurtlamadan itibaren kendinizde gördüğünüz değişimler neydiTeşekkür ederim regli 2 gün geçince yapmıştım o zaman çıktı.İnşallah siz de güzel haber alın
Vajinal ultrason dan ben biraz korkuyorum herhangi bir zarar olmaz herde değil olsa doktor yapmaz zaten sanırımBana doktor betahcg 1500 u geçsin öyle gel dedi keseyi görmek için. 2250 yi görünce ertesi gün doktora gittim . Buna rağmen karından görünmedi vajinal ultrason ile göründü kese. Bilginiz olsun.
Yok canım hiç bir zararı olmaz. Tüp bebek doktorları 8. Haftaya kadar hep alttan muayene yapıyorVajinal ultrason dan ben biraz korkuyorum herhangi bir zarar olmaz herde değil olsa doktor yapmaz zaten sanırım
Ben yumurtlama takibi yapmadım ama adet takvimine göre beklenen yumurtlamadan bir gün önce pembe lekelenmem oldu o gün olduğunu tahmin ediyorum sadece son zamanlarda gece tuvalete fazla çıkıyorum gaz sıkıntısı yaşıyorum bir de birkaç kere adet olacakmışım gibi anlık sancı oldu ama sürmedi hemen geçti bir de bu ara tansiyonum düştü birkaç kere ilgisi var mıdır bilmiyorumBelirtileriniz neydi acaba ? Yumurtlamadan itibaren kendinizde gördüğünüz değişimler neydi
Daha dün oldum vajinal ultrasonu bir sıkıntı olmadı. Genel olarak tedirgin olmakta haklısınız tabiki ama sorun olmuyor içiniz rahat olsunVajinal ultrason dan ben biraz korkuyorum herhangi bir zarar olmaz herde değil olsa doktor yapmaz zaten sanırım
İnşallah. Güzel haberler almanız dileğiyle...Teşekkür ederim cumartesiye kadar 1500 ü geçer diye düşünüyorum ama bakalım hayırlısı
Cok teşekkür ederim ilk gebelik olduğu için biraz tedirginim ama rahatladimDaha dün oldum vajinal ultrasonu bir sıkıntı olmadı. Genel olarak tedirgin olmakta haklısınız tabiki ama sorun olmuyor içiniz rahat olsunzaten ilerleyen zamanlarda direkt karından görünür alt tarafla uğraşmaya gerek kalmaz
Evet kuzum bugün gittim doktora Progestan verdi fitil olarak 3 gün kullan riske atmayalım dediKuzenim 9 gün yaşamıştı progestan kullanmıştı geçmişti şimdi sağlıklı bir oğlu var siz tedbir amaçlı doktorunuzla paylaşın isterseniz
Su içmeden gitmiştim alttan muayenede görüldü şükürBu betahcg değerine görünmeyen kese utansın
Gozunuzaydin çok şükürSu içmeden gitmiştim alttan muayenede görüldü şükür
su içmeden mi gitmek gerekiyormuş yada aç tok farkediyor mu kiSu içmeden gitmiştim alttan muayenede görüldü şükür
ben yazılanları anlamadım açıkçası24 Nisan transfer tarihim 6 Mayıs beta hcg 613 cuma gününe randevu aldım 4+4 oluyorum kese görünür mü ?? 8 Nisan adet tarihim çok mu erken doktor için ? Merak ediyorum
Bende dün vermiştim betam 760 çıktı yarın bidaha verecegim artışa bakmak için bende merak ediyorum kese yi nezaman görürüm24 Nisan transfer tarihim 6 Mayıs beta hcg 613 cuma gününe randevu aldım 4+4 oluyorum kese görünür mü ?? 8 Nisan adet tarihim çok mu erken doktor için ? Merak ediyorum