Belkide canım teşekkür ederim cevabın içinGenelde veriyorlar canım düşük olmasını engelliyor diye biliyorum belki birdahaki gidişinde verir sana da
Aynı benimde o şekilde canım hicbisi vermedi sadece folik asit başlattı, 15 Mayıs çağırdıBana da vermedi canım. Sadece muayene etti, kese henüz belirli belirsiz gözüküyor 15-20 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi. Folik asit başlattı, yeme içmede harekette vs dikkat etmem gerekenleri anlattı. Bu kadar
Hoş geldinnnMerhaba bugün buraya dahil oldum sanırım Allah'ıma şükürler olsun son regl başlangıcı 8 nisam
İnanması çok zor canım , haklısınTeşekkür ederim kızlar ama kan sonucunu almadan inanamıyorum nedense
Gözün aydın canımm sağlıkla gelsin bebiş inşallahMerhaba bugün buraya dahil oldum sanırım Allah'ıma şükürler olsun son regl başlangıcı 8 nisam
Bende sizin gibiyim bugün kan vericemTeşekkür ederim kızlar ama kan sonucunu almadan inanamıyorum nedense
Amin teşekkürlerGözün aydın canımm sağlıkla gelsin bebiş inşallah
Evet canım doğal yolla ama 3. Gebeliğim olacak insallah oğlum 20 aylık ve hâlâ emziriyorum aslında korunuyordum da hamile kalmama şaşkınım suanİnanması çok zor canım , haklısınne zamandır istiyordunuz , doğal yollarla mı hamile kaldın ?
Hadi hayırlısı güzel sonuçlar alırız insallah dün verdim ben kan ama aile hekimliği olduğu için henüz düşmedi e nabıza bekliyorumBende sizin gibiyim bugün kan vericem
Genelde gece 12 de düşüyordu baktinizmiHadi hayırlısı güzel sonuçlar alırız insallah dün verdim ben kan ama aile hekimliği olduğu için henüz düşmedi e nabıza bekliyorum
Evet bakıyorum ama yok henüzGenelde gece 12 de düşüyordu baktinizmi
ne gibi belirtilerin oldu? çok tebrik ederim bu aradaMerhaba.. bugün adetim iki gün gecikince gebelik testi yaptım. Sürpriz bir şekilde gebe olduğumu öğrendim.. korku ve kaygı içerisindeyim uyku bile tutmuyortahmini doğum 10 Ocak gösteriyor…
göğüs hassasiyeti var mı peki?Bel ağrım yok benim, karında şişkinlik bende de var
göğüs hassasiyeti var mıBnde de hiç olmuyor sadece aşırı bel ağrısı ve karnımın altında şişkinlik oluyor 4. haftadayım
çok tebrik ederim canım, ne gibi belirtiler olduMerhaba sat 5 Nisan dı 3 Mayıs Cuma regl günümdü yaşadığım kramplardan şüphelenerek cuma günü tesadüf bir şekilde test yaptım silik çizgi gördüm ama bugün aile hekimliğine kan verdim sonucum çıkmadı henüz merakla bekliyorum ama testlerin yanlış olma ihtimali varmıdır sizce prodoctor marka erken gebelik testi 4 defa yaptım sonuç aynı
nasıl belirtiler oldu acaba, çok tebrik ederim darısı başımızaMerhaba bugün buraya dahil oldum sanırım Allah'ıma şükürler olsun son regl başlangıcı 8 nisam
Evet şişkinlik ve dokununca bile acıyorgöğüs hassasiyeti var mı
Çok hafif göğüs ucu hassasiyeti yaşadım emzirdiğim için şüphelenmedim ama canım koku hassasiyeti vardı çok belirtide yaşamadım doğrusu hafif hafif oldu geçtiçok tebrik ederim canım, ne gibi belirtiler oldu