• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Ben de sabahtan beri sümük çıkarmaya çalışıyorum. Ama çok geride ya da ben ittim iyice bilmiyorum 😂 sesli nefes alıyo bu gün çok. Serum fizyolojikle nasıl temizlicem bilmiyorum çok korkuyorum ondan da.
Korkma canım kolay çıkıyo yan yatır genzine akmasın zaten sümük varsa yumuşayıp çıkıyor ya da uca geliyor kolay temizleniyor

Aynen. Ne zaman yaramazlik yapsam cocugumun kakasi yesile kendisi gaz bombasina dönüyor🤦

Benim iki cocugumda da süt alerjisi kaynakli egzama bu sekilde. Sizinde oyle olabilir. Baska sebep egzamasi olabilir ve egzama olmayabilir. Doktorlardan daha bikgili degilim ama bir kismindan daha merhametliyim bence. O yuzden tedbiren süt hic olmazsa peynir diyeti yapmanizi tavsiye ederim. Kaybedilecek birsey yok nasilsa. ☺️☺️
Kaka yeşil olunca noluyo 3 gündür çoğunlukla yeşil yapıyor

Korkma canım kolay çıkıyo yan yatır genzine akmasın zaten sümük varsa yumuşayıp çıkıyor ya da uca geliyor kolay temizleniyor
Tam olarak nasıl yapıcam? Burun deliklerine yan yatırıp 2-3 damla sıksam biraz bekleyip silsem yeterli olur mu

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-25-17-47-28-350_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2025-01-25-17-47-28-350_com.instagram.android.webp
    103,1 KB · Görüntüleme: 24
Canım bize bu kremi önerdi dr.gidip aldık bı kaç kez sürdüm çok ii geldi hatta şimdi sürmüyorum geçti.bide sakallı bıyıklı kişiler opmesin ondan da tahriş gibi oluyor
Bizede hem bunu hemde balm olan var avakado lu imonu önerdi biz onu aldık iyi geldi simdilik

Kızlar doğum paralarına baktınız mı 300 TL yazıyor bende e devlette o kadarki yatcak acaba Ocak dogumluyum oysaki

Kızlar bide ben göğüs kalkanı kullaniyorum bundan önce gümüş kapak.kullaniyodum kalkan daha iyi geldi ama hijjenik gelmiyor bide hafif bı yara var gene gümüş kapak mi taksam

Bnm bildigim anne sutu yerine mama fazla verilince yesile donuyo bazen.
Kızlar doğum paralarına baktınız mı 300 TL yazıyor bende e devlette o kadarki yatcak acaba Ocak dogumluyum oysaki
Resmi gazetede daha yayinlanmamis yeni dogum izni, o yüzden eski ucret gorunuyo. Hukumet milletin agzina bal çaldı bakalim verirlerse seyret:)

Kizlar konusuldu mu bilmiyorum ama bebemde bugun ilk kez sümük gordum ve cikaramadim. Burun aspiratoru ne aldiniz siz?

Ben de sabahtan beri sümük çıkarmaya çalışıyorum. Ama çok geride ya da ben ittim iyice bilmiyorum 😂 sesli nefes alıyo bu gün çok. Serum fizyolojikle nasıl temizlicem bilmiyorum çok korkuyorum ondan da.
Baby Vac kullanıyorum. Oğlumda almıştım 5 sene önce kızım da geçen gün burnu dolmuştu onda da kullandım bütün sumugu çekti
İlk sütü çok alınca oluyor son süt yağlı onu almazsa

Korkulacak bişey yok canım yan yatır yarım birinr yarım birinr sıkıyoruz biz kafasını falan tuttumuz için biraz fazla ağlıyor bazen

8. Hafta atağı başlayan oldu mu? Bizimki 2 gündür delirmeye başladı. 7 haftalık salı günü 7 bitip 8 başlayacak. Geç doğduğu için atağı erken mi başladı acaba? Normal zamanında doğsa dün 8. Hafta başlayacaktı.

8. Hafta atağı başlayan oldu mu? Bizimki 2 gündür delirmeye başladı. 7 haftalık salı günü 7 bitip 8 başlayacak. Geç doğduğu için atağı erken mi başladı acaba? Normal zamanında doğsa dün 8. Hafta başlayacaktı.
Ay bu hafta atak mı var yaa, bebeker biraz kendine gelseydi.. neler oluyor canım bu atakta, nasıl başladı sizin?

Back