Ah keşke olsaKızlar şimdi haberlerde izledim. Doğum izninin 1 yıla çıkarılması hakkında görüşmelere başlamışlar. Bize de vurur mu acaba. Çok heyecanlandım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah keşke olsaKızlar şimdi haberlerde izledim. Doğum izninin 1 yıla çıkarılması hakkında görüşmelere başlamışlar. Bize de vurur mu acaba. Çok heyecanlandım![]()
Korkma canım kolay çıkıyo yan yatır genzine akmasın zaten sümük varsa yumuşayıp çıkıyor ya da uca geliyor kolay temizleniyorBen de sabahtan beri sümük çıkarmaya çalışıyorum. Ama çok geride ya da ben ittim iyice bilmiyorumsesli nefes alıyo bu gün çok. Serum fizyolojikle nasıl temizlicem bilmiyorum çok korkuyorum ondan da.
Ay ben de amozonu iptal edip çok daha uyguna dolaptan aldım.Nafir kitaptan ikinci el sipariş verdim
Kaka yeşil olunca noluyo 3 gündür çoğunlukla yeşil yapıyorAynen. Ne zaman yaramazlik yapsam cocugumun kakasi yesile kendisi gaz bombasina dönüyor
Benim iki cocugumda da süt alerjisi kaynakli egzama bu sekilde. Sizinde oyle olabilir. Baska sebep egzamasi olabilir ve egzama olmayabilir. Doktorlardan daha bikgili degilim ama bir kismindan daha merhametliyim bence. O yuzden tedbiren süt hic olmazsa peynir diyeti yapmanizi tavsiye ederim. Kaybedilecek birsey yok nasilsa.![]()
Tam olarak nasıl yapıcam? Burun deliklerine yan yatırıp 2-3 damla sıksam biraz bekleyip silsem yeterli olur muKorkma canım kolay çıkıyo yan yatır genzine akmasın zaten sümük varsa yumuşayıp çıkıyor ya da uca geliyor kolay temizleniyor
Kaka yeşil olunca noluyo 3 gündür çoğunlukla yeşil yapıyor
Bizede hem bunu hemde balm olan var avakado lu imonu önerdi biz onu aldık iyi geldi simdilikCanım bize bu kremi önerdi dr.gidip aldık bı kaç kez sürdüm çok ii geldi hatta şimdi sürmüyorum geçti.bide sakallı bıyıklı kişiler opmesin ondan da tahriş gibi oluyor
Bnm bildigim anne sutu yerine mama fazla verilince yesile donuyo bazen.Kaka yeşil olunca noluyo 3 gündür çoğunlukla yeşil yapıyor
Boş şırıngaya çekip onunla sıkacaksınız damladan ziyade 0,5 ml şeklinde her iki tarafaTam olarak nasıl yapıcam? Burun deliklerine yan yatırıp 2-3 damla sıksam biraz bekleyip silsem yeterli olur mu
Bnm bildigim anne sutu yerine mama fazla verilince yesile donuyo bazen.Kaka yeşil olunca noluyo 3 gündür çoğunlukla yeşil yapıyor
Resmi gazetede daha yayinlanmamis yeni dogum izni, o yüzden eski ucret gorunuyo. Hukumet milletin agzina bal çaldı bakalim verirlerse seyret:)Kızlar doğum paralarına baktınız mı 300 TL yazıyor bende e devlette o kadarki yatcak acaba Ocak dogumluyum oysaki
Kizlar konusuldu mu bilmiyorum ama bebemde bugun ilk kez sümük gordum ve cikaramadim. Burun aspiratoru ne aldiniz siz?
Baby Vac kullanıyorum. Oğlumda almıştım 5 sene önce kızım da geçen gün burnu dolmuştu onda da kullandım bütün sumugu çektiBen de sabahtan beri sümük çıkarmaya çalışıyorum. Ama çok geride ya da ben ittim iyice bilmiyorumsesli nefes alıyo bu gün çok. Serum fizyolojikle nasıl temizlicem bilmiyorum çok korkuyorum ondan da.
İlk sütü çok alınca oluyor son süt yağlı onu almazsaKaka yeşil olunca noluyo 3 gündür çoğunlukla yeşil yapıyor
Biz yarım bir buruna yarım bir buruna çıkıyoruz sonra üfleyerek çekiyoruz canımKorkma canım kolay çıkıyo yan yatır genzine akmasın zaten sümük varsa yumuşayıp çıkıyor ya da uca geliyor kolay temizleniyor
Bizimki baby pulus yedek uc aldık bideKizlar konusuldu mu bilmiyorum ama bebemde bugun ilk kez sümük gordum ve cikaramadim. Burun aspiratoru ne aldiniz siz?
Korkulacak bişey yok canım yan yatır yarım birinr yarım birinr sıkıyoruz biz kafasını falan tuttumuz için biraz fazla ağlıyor bazenBen de sabahtan beri sümük çıkarmaya çalışıyorum. Ama çok geride ya da ben ittim iyice bilmiyorumsesli nefes alıyo bu gün çok. Serum fizyolojikle nasıl temizlicem bilmiyorum çok korkuyorum ondan da.
Ay bu hafta atak mı var yaa, bebeker biraz kendine gelseydi.. neler oluyor canım bu atakta, nasıl başladı sizin?8. Hafta atağı başlayan oldu mu? Bizimki 2 gündür delirmeye başladı. 7 haftalık salı günü 7 bitip 8 başlayacak. Geç doğduğu için atağı erken mi başladı acaba? Normal zamanında doğsa dün 8. Hafta başlayacaktı.