Ay evet içim sallandı resmen korktum. Aklım durdu bir anda tüm kötü senaryolar gözümün önünden geçti valla ben kolej tarafında oturuyorum ona rağmen baya hissettim. Allah beterinden korusunAnkaradaki arkadaşlar depremi hissettiniz mi? Çok kısa sürdü ama yatağı baya salladı. Tam yavrumu emziriyordum çok korktum ne yapacağımı bilemedim. Uyudu ama yanından ayrılamadım başka deprem olursa diye. Anne olmadan önce umursamazdım. Sonra bide ağladım ben yavrumu nasıl koruyacağım diye. Allah hepimizin yavrusunu korusun
Adet gibi 5 6 gün sürdü. Ben adet görmeye başladım sandım. Diğer ay olmayınca hamileyim diye korktumHiç duymadım canım kaç gün sürer acaba
Evet Yenimahalledeyim bende 19.katta oturuyoruz kısa sürdü ama fena sallandıkAnkaradaki arkadaşlar depremi hissettiniz mi? Çok kısa sürdü ama yatağı baya salladı. Tam yavrumu emziriyordum çok korktum ne yapacağımı bilemedim. Uyudu ama yanından ayrılamadım başka deprem olursa diye. Anne olmadan önce umursamazdım. Sonra bide ağladım ben yavrumu nasıl koruyacağım diye. Allah hepimizin yavrusunu korusun
Bnm de oyleydi önce doktora sordum. O bi anda gelir yine ara ara dedi. Hakkaten de oyle oldu.Kızlar benim kanamam bitti ya üç hafta sürdü normal mi
Gece inmek derken? Anlamadim:)Gece inmek zor olur diye ben yapamadım kolaymı
Gece inmek derken? Anlamadim:)
Ben de aynısını yaşadım biz bebekle kalmamız gerekirken bebeği o tuttu ben iş yaptım sonuç bebek mememi emmiyor sağmaktan biberon yıkamaktan sıkıldım ama bebeği zorlayınca da ağlıyor hatta bana küsüyor gibi derin derin bakıyorAhh ahh hep yalnızız bize kendimizden başka.kimseden fayda yok kv geldi bebekle ilgilenecek diye yemek yap çamaşır vs gene herşey bana kaldı neyse bişey demiyorum
Kakasını yapabiliyor mu peki bizim bebişte geçen çok gazlıydı besleyip gazını çıkarmazsak mideden bağırsağa inince 2 gün kalıyormuş o nedenle kendi memeyi bırakınca gaz çıkarmasını sağlamak lazım arkadaşım zeytinyağlı makyaj pamuğuyla poposuna yağ sürdü hatta biraz içine itti hafiften ertesi gün 2 defa kaka yaptı baya baya birikmiştiKızlar hiç gaz için acile giden oldu mu? Durduramıyorum bebişi. Sadece memede biraz sakinliyo. Karnı zırıl zırıl çok şiş. H bişey fayda etmedi acilde bişey yapıyolar mı?
Canım arkadaşımın bebeği de böyleydi kolikti. Kakasını da yapamıyordu o yüzden hepten hastanelik oluyordu lavman yapıyorlardı sürekli bebeğe mecburen. Ama ilk önce kakasını yapamıyorsa bir çay kaşığı ile zeytinyağı var önce.Kızlar hiç gaz için acile giden oldu mu? Durduramıyorum bebişi. Sadece memede biraz sakinliyo. Karnı zırıl zırıl çok şiş. H bişey fayda etmedi acilde bişey yapıyolar mı?
Kakasını yapabiliyor mu peki bizim bebişte geçen çok gazlıydı besleyip gazını çıkarmazsak mideden bağırsağa inince 2 gün kalıyormuş o nedenle kendi memeyi bırakınca gaz çıkarmasını sağlamak lazım arkadaşım zeytinyağlı makyaj pamuğuyla poposuna yağ sürdü hatta biraz içine itti hafiften ertesi gün 2 defa kaka yaptı baya baya birikmişti
2 gün kaka yapamadı dün kulak çubuğuyla zeytinyağı sürdüm poposuna. 10 dk içinde yaptı rahatladı. Bu gün de aynısını yapmak istemiyorum bi uyarıcıyla kaka yapmaya alışırsa daha kötü olur diye. Bu gün yine yapmadı kaka. Gazla hafif sürüntü gibi gelmiş bezine 1 kez. Yorulup bi 5 dk kucakta uyuyo onun dışında sürekli ağlıyoCanım arkadaşımın bebeği de böyleydi kolikti. Kakasını da yapamıyordu o yüzden hepten hastanelik oluyordu lavman yapıyorlardı sürekli bebeğe mecburen. Ama ilk önce kakasını yapamıyorsa bir çay kaşığı ile zeytinyağı var önce.
Normalde sürekli kaka yapardı beze biz de 2 gündür bunu yaşıyoruz açıyoruz bezde sadece çiş var biraz masaj bacak hareketi ile yapıyor kakayı. Gaz damlası mı zorluyor diye düşünüyorum. Siz bir şey kullanıyor musunuz?Kızlar bezini çıkarıp, alt değiştirme örtüsüne koyuyorum bebişi. Bacaklarını karnına dopru ittiriyorum ve gazını çıkarıyor kakasını yapıyor. Bez varken bacaklar tam gitmiyor sanırım, o zaman rahat yapamıyor. Bu yöntemi tavsiye ederim
Ben isterim, zaten şuan buraya yazıyorum ya da küçük çocuğu olan arkadaşlarımla konuşuyorum sadeceAnkaralilar. Bebislerimiz az büyüsün havalarda isinsin bi toplasalim ayol. Bebislerimiz bi tanissin
Maflor ve nurse harvey kullanıyorum. Daha mı iyi daha mı kötü karat veremedim ben deNormalde sürekli kaka yapardı beze biz de 2 gündür bunu yaşıyoruz açıyoruz bezde sadece çiş var biraz masaj bacak hareketi ile yapıyor kakayı. Gaz damlası mı zorluyor diye düşünüyorum. Siz bir şey kullanıyor musunuz?
Canım bizimde öyle krize girdi ağlamaktan sonra birden yoruldu uykuya daldı sakin ol masaj yap ben öyle yapıyorum bugün gene bugün gün odadan çıkamadım uyumuyorKızlar hiç gaz için acile giden oldu mu? Durduramıyorum bebişi. Sadece memede biraz sakinliyo. Karnı zırıl zırıl çok şiş. H bişey fayda etmedi acilde bişey yapıyolar mı?
Yatağa koyuyorum salona geçiyorum gözlerini açıyor ,Maflor ve nurse harvey kullanıyorum. Daha mı iyi daha mı kötü karat veremedim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?