Bizim bebe de B kan grubu canım oluyomus öyle olunca bir öyle dediler bilmiyorjm benimki 0 grupDoktorda beslenmeyle alakalı olmaz bazen dedi benim bebegimde 0 ben B yim alakası var mı acaba 2 saati hic gecmiyor kilo alımıda oldu tabi bunu kimseye anlatamiyorum mama ver illa diyorlar mama vercem desem verme derler
Bende emziriyorum bir süre sonra emerken memeyi itip ağlıyor doymuyor herhalde deyip doktora danıştım mama veriyorum ondan sonra uyuyorDoktor ne derse onu yap arkadaşım.Benim eşimde başta çocuk doymuyor diye düşünüp mama verelim diyordu sonradan ikna oldu gerek olmadığına
benimki de çıplak kalmayı sevmiyordu şimdi alıştı.Ama karnı açsa ya da gazı varsa hala durmuyor.Altını açmadan önce sırtına masaj yapıyorum biraz oyalıyorum öyle altını alıyorum
Ben de 83le doğuma girdm dün tartıldım 76ydım.Kızlar ben şok oldum bugün 6 gün oluyor sezeryan olalı ve ilk kez cesaret edip tartıya çıktım. 8 kilo vermişimtek yaptığım bol bol su ve komposto içmek
Nasıl başvurdunuz canım? Başvuru formunu doldurup postalayın falan diyor öyle mi? İnternet başvurusu bulamadım benBiz başvuru yaptık ama daha almadik
Ben de 74 75 gibi bir kilo ile girdim doğuma sabah aç karnına tartıldım 65 kilo olmuşum 63 kilo ile hamile kalmıştım sevindim ama oğlumda da böyle olmuştu sonra emzirirken tükettiğim şeyler sayesinde kilo almıştım canları sağ olsunKızlar ben şok oldum bugün 6 gün oluyor sezeryan olalı ve ilk kez cesaret edip tartıya çıktım. 8 kilo vermişimtek yaptığım bol bol su ve komposto içmek
çok geçmiş olsun inşallah biran önce geçerYok dikiş yerleri sert zaten de içerde sağ tarafta baya yumru gibi bi şey var merak ettim başkasında da oldu mu acaba diye
Merhaba ben 39+2 de burada bir arkaşım söylemişti yürüyüş ve merdiven çıkma diye. Denedim yarım saat kadar yürüdüm ve 4 kat merdiven çıktım gece sancım tuttu sabah doğurdumMerhaba ben de Ocak anası değilim takip ediyordum uzaktan bu dediğiniz yöntemi kaçıncı haftadan sonra uygulamak risksiz olur
Doğuran ve doğuracak olan herkese bebişiyle güzel bir sene diliyorumSağlıkla büyür hepsi inşallah
Valla cok zor bi de oglum hasta oldu bana gecti anneme gecti bebek haric hepimiz beta virüsü olduk sürünüyoruz adetaCanım benim Allah yardımcın olsun biz tek bebeye zor bakıyoruzbazen kendimi çok kötü hissediyorum yetisemeyince çok ağlayınca kv devreye giriyor
SüpersinnKızlar ben şok oldum bugün 6 gün oluyor sezeryan olalı ve ilk kez cesaret edip tartıya çıktım. 8 kilo vermişimtek yaptığım bol bol su ve komposto içmek
Çok şükür bugün 6 günlük olduk bile canımDodine canım doğum yaptın mı
Evet ben ortam çok sıcak diye düşünüyordum demek böyle hissedenler varmışKızlar sizlere bir sorum olacak. Emzirirken aşırı uyku hali geliyor mu size? Kızımda olmuyordu ama şimdi oğlumda her emzirmede uyku ilacı içiyormuşum gibi kapanıyor gözlerim. Karşı koyamıyorum resmen
Nereden başvurdunuz canımBiz başvuru yaptık ama daha almadik
İlk kez bugün farkına vardım. Lavaboya gidip geldim oda da böyle ılık ılık bir koku var nasıl güzel nasıl insanin iliklerine işliyorEvet ben ortam çok sıcak diye düşünüyordum demek böyle hissedenler varmışo değil de yeni bebeklerde böyle odaya girdiğiniz zaman içeride tatlı bir koku loş Bir ışık tatlı bir sıcaklık oluyor ya beşikte yatan bebeğine bakıyorsun çok tatlı bu İlk zamanlar ya
Memeyi ittiğinde süt geliyor mu diye bakıyor musun ? Acaba süt mü az meme reddi mi var. Allah hepimizin yardımcısı olsunBende emziriyorum bir süre sonra emerken memeyi itip ağlıyor doymuyor herhalde deyip doktora danıştım mama veriyorum ondan sonra uyuyor
Ben de 9 kilo vermişim her şeyi de yiyip içiyorum ne zaman dikkat etmeye başlasamKızlar ben şok oldum bugün 6 gün oluyor sezeryan olalı ve ilk kez cesaret edip tartıya çıktım. 8 kilo vermişimtek yaptığım bol bol su ve komposto içmek
başvuru nereye yapılıyorBiz başvuru yaptık ama daha almadik
Canım yasa kesinleşmiş ama daha faaliyete geçmemiş o yüzden biraz bekleyin diyolar başvuran çoğu kişiye azıcık para yatmış. Öyle diyolar yani. Bende beklemedeyim o yüzdenKızlar yeni doğum yardımına başvuran var mı? 5000 lira mı aldınız?
ayy bunu ben aşırı yaşıyorumKızlar sizlere bir sorum olacak. Emzirirken aşırı uyku hali geliyor mu size? Kızımda olmuyordu ama şimdi oğlumda her emzirmede uyku ilacı içiyormuşum gibi kapanıyor gözlerim. Karşı koyamıyorum resmen
Kızlar 3 günde 380 gram vermişti Tuniş kilo vermesi %11di. Yoğun bir anne sütü programı yaptım. Her gün malt içeceği içtim, süt arttırıcı ne varsa yemeye çalıştım. Akşamları yatmadan iki göğsümü de dibine kadar sağıp yağlı sütlerle gece besledim. 4 günde 200 gram geri aldıKaç günde verdi 300 gramı? Tuniş de ilk gün 120gr ikinci gün 90 gr verdi. Bugün doktorla görüştüm ilk 5 gün kilo vermesi normal, 10. Gün doğum kilosuna dönmesi lazım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?