Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    223
Kizlar benim bebegimin topuk kaninda tsh yuksek ciktigi icin yarin ucuncu topuk kanini vermeye gidecegiz. Cok endiseliyim. Aranizda boyle bir durum yasayan var mi tecrube edinen?

Benim kendi açılmam ilerlemedi hep ebe alttan muayene ile ilerletti açıkçası 5 cm e kadar sonra ben ıkındım pilates topunda zıpladım ebeler bastırdı derken tam açıklıkla doğumhaneye alındım
Peki sizce bende açılma olur muydu

Açılmam yokmuş şimdi yatış yaptık ip dedikleri şeyi taktılar açılma olsun diye bakalım. Nstde sancım çıktı. İnşallah akşama kadar doğurabilirim seninki de sağlıkla gelsin inşallah
Sonuç ne oldu inşallah sağ salim bebeğini kucağına almışsındır bir avazda

Ortalama 2 saate hafif sancılar başlar canım varsa eğer pilates topunda hareket et merdiven çık çömelmiş hareketi yap kendini iyi hissettiğin her an harekette ol bir de bol su iç çok iyi geliyor

Sonuç ne oldu inşallah sağ salim bebeğini kucağına almışsındır bir avazda
Etkilemek istemem kızlar ama pek iyi ilerlemedi. O ip bir anda sancıları aralıksız başlattı ve olmadı yani dayanamadım sezeryan oldum. Çok şükür ki bebeğim de ben de iyiyiz en önemlisi bu unuttum acıları

Önemli olan sen ve bebeğinin iyi olmasıBende o ip işe yaramamıştı 5 saatten fazla durmuştu.Üstüne suni sancı da denedim sancıları hissetmedim.Bebiş stres olunca sezaryen oldum.Şimdi yanımızdalar ya en önemlisi o

Kızlar 2 saatte bir emzirmeyi nasıl yapıyorsunuz ? Emzirme bitişinden sonra 2 saate alarm kurup direk emzirmek mi lazım ? Geceleri zor oluyor uyandırması . Bir de 2 saat için uykuda 2 saat mi olmalı yoksa uyanık veya uykuda fark etmez mi ? 12 günlük olduk ama uyandırması çok zor oluyor alarmı duymamışım dün gece 3 bucuk saat sonra kendi uyanıp ağladı.Günde en az 4 5 çişli bezi de oluyor

Hocam kan sulandırıcı kullandınız mı ben iğne kullanıyorum acaba kanamam ondan mı arttı diye de aklıma geldi
Hastane de bı iki gün kendileri vurdular.nobetdi Dr eve de yazmış 10tane.ama kendi doğum yaptiran Dr da yazmamış anlamadım.kanamanin sanmam ondan olduğunu.bnm de baya kanamam oldu ve sürdü .oğlumda 2 günde geçmişti
Bunda 40gun lekenmem dahil sürdü.40miz çıktı sukur lekelenme de bitti.
Kızlar göbek bağı düştükten sonra göbüşe bir şey sürdünüz mü ya da yaptınız mı? Bugün düştü Tunişin göbek bağı. Benle olan bağından kurtuldu
Oglumda da kızımda da bsy kullanmadım.
Bizim ışık verdiler 7ye düşünce vermediler taburcu olduk.ama evdeyken yine çıkmıştı.bsy yapmadılar.emzirdim ve gunde bı kez 30cc mama verdim.arada şekerli su verdim.bide bı kaç kere limonlu su verdim.evin içine doğan güneş varsa güneş isiginda kalsın.gunes ışığı da ise yararmis.ben yüzünü sürekli tutmuştum güneşe.
Gözün aydın canım Allah sağlıcakla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Kizlar benim bebegimin topuk kaninda tsh yuksek ciktigi icin yarin ucuncu topuk kanini vermeye gidecegiz. Cok endiseliyim. Aranizda boyle bir durum yasayan var mi tecrube edinen?
Bizim hastanede kaldığı süre zarfında almışlardı ve yüksek çıktı dediler.o sıra netten neler okumuştum.dr normal olabilir dedi.ikinci kez aldıklarında düştü demişlerdi.korkma düşer sizinde.
Kızlar sabah 9 da bende sezeryana giriyorum dualarınızda bana da yer verir misiniz
Sağlıcakla kucağına al bebeğini inşallah canım
Bebeğim artık evinde ve annesinin kucağında
Eki Görüntüle 3541099
Ay maşallah canım ya çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…