Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    223
Benim ilki biraz zorluydu,yani oda doktorum kaynaklı diye düşünüyorum attığı dikişleri bile hissetmiştim Araların da 4 yaş var bu üçüncü doğumum ikinci de cok cabuk gelişti 2 saat içinde dogum yaptım onda da dikişim vardı ama sıkıntı yaşamadım, bu doğumda da dediğim gibi çok şükür suni ile az bir destek verildi doktor ikinci dogum cabuk geliştiği için bırakmak istemedi 4 cm açıklıkla yarım saat içinde dogum yaptım.

Evet evet canımdan can gidiyordu aşırı yanıyordu sordum hocam galiba sıkıntı var dedim oda anlattı sağolsun
Kızlar sabah yatışım yapılacak 40 hafta oluyor tam. Kontrol edilecek artık doktorla birlikte karar vericez açılmam falan var mı ne yapacagız ne olacak bilmiyorum. Dua edin su gibi gelsin sağlıkla gelsin
İçini ferah tut canım. Her şey olacağına varır senin için en hayırlısı neyse o olsun sağlıcakla gelsin inşallah

Kızlar sabah yatışım yapılacak 40 hafta oluyor tam. Kontrol edilecek artık doktorla birlikte karar vericez açılmam falan var mı ne yapacagız ne olacak bilmiyorum. Dua edin su gibi gelsin sağlıkla gelsin
Allah yardımcın olsun inşallah su gibi akıp gitsin her şey

Allah yardımcı olsun canım benim de yatışım Çarşamba yapılacak İnşallah bebeği sağlıkla kucağına aldıktan sonra hikayeni paylaşmaya vaktin olursa çok sevinirim Eminim pozitif olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…