Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    223
Denemediğim bir tek bu kaldı deneyelim bakalım işe yararsa yazarim. Bilgi için tesekkurler

Yok dikiş yerleri sert zaten de içerde sağ tarafta baya yumru gibi bi şey var merak ettim başkasında da oldu mu acaba diye
Yumru var mı bilmiyorum ama benimde sağ tarafım daha çok ağrı ve baskı oluyordu doktor çok normal oraya çok fazla düğüm atıyoruz bağırsakları için dedi.
Kızlar sezeryan olanlar ve olacaklar. Doktor kacıncı haftanızda doğum kararı verdı?
40+0

Benim normal doğum dikişlerim aşağıda malesef

Yumru var mı bilmiyorum ama benimde sağ tarafım daha çok ağrı ve baskı oluyordu doktor çok normal oraya çok fazla düğüm atıyoruz bağırsakları için dedi.

40+0
Aaaa sağ tarafta ki ağrının sebebi o muymus son iki gündür ölüyorum zannediyorm her yataktan kalktığımda. Bugün elhamdülillah iyiyim birden iyileştim sanki. Karnımı sarmak da çok işe yaradı sanırım

İlk cocugunuzdamı 37 +6 aldılar
Oğlum 39+0 da kendi suyu patlattı acil.sezeryama alınmıştım. Bunda da 39 a kadar bekleme taraftariydi doktor ama bebek kanala girip önceki dikişlerimi zorlamış o yüzden hemen aldilar

Anne sütü sarılığı diye bir şey varmış.Bir de benim kan grubum 0 bebeğiminki A bu da yatkınlık yapar dedi ama fark ettiğimiz sarılığı çok olmadı.2 saatte bir alarm kurup emzirdim sadece.

Benim kendi açılmam ilerlemedi hep ebe alttan muayene ile ilerletti açıkçası 5 cm e kadar sonra ben ıkındım pilates topunda zıpladım ebeler bastırdı derken tam açıklıkla doğumhaneye alındım

Kızlar bebeğim altını değiştirmekten hiç hoşlanmıyor çok ağlıyor sesi gidecek kadar. Normalde bebekler rahatlar alt değiştirilirken bizim ki çok huysuzlanıyor. Neden olabilir acaba benim givi böyle birşey yaşayan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…