Kızlar bizde geldik 37+6 da 3.500 Gr doğduk. Sütüm akmasada damlıyor bebise yetmiyor gibi geliyor ama emzirmeye ten tene temasa devam. Sezeryan dikislerim ağrıyor ama biliyorum ki bir gün sonra iyileşecek iyi olacak. İlk sezeryan olacak arkadaşlar şunu düşünsun o an evet şimdi ağıli ama geçecek,
Tekim aanıyordum benimkide öyle kan uyuşmazlığı sarılık olmasa direticem ama aç kalsın istemiyorum mamada veriyorum çünkü memede ne kadar hediğini anlamıyorum mamada hemen lıkır lıkır içip uyuyor
Okurken tansiyonum yükseldi ya yeni doğum yapmış birine trip atmak nedir allah aşkına. Bi de öyle habersiz tüm aile gelmiş. Emziren kadının evine öyle habersiz erkekle ve kalabalık gelinir mi ya. Valla bu tür sıkıntılar hep bizde yaşanıyor. Allah yardımcın olsun. İnş ilk ve son olur sıkıntısız geçer günleriniz bebişinle
Aynen neyse ki eşim de anlayisli ki ailesine karşı benim muhatap olmama gerek kalmadan cevabı verebildi. Ama oda bende üzüldük. Ne gerek var üç günlük dünyada.
Neyse ki bebişim ve ben iyiyiz bu Dünya da her şeye bedel. Doğumu bekleyen arkadaşlarım sagsaglim güzel haberlerle gelin haydi