Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Merhaba
(39+5 )10.01.2025 saat 02.22 de oğlum Sefa kilosu 3430 gr / boyu 49 cm dünyaya geldi.Rabbim diğer arkadaşlara da nasip etsin sağlıkla inşallah

Cnm bornozlar yikandi sabah serilecek demissin dikkatimi cekti. Bir yerde bir uzman ki artik herkes uzman ama neyse bu mantıklı geldil bana. İslak camasir sekiz saatte kuflenmeye baslar demisti. O yüzden gozle gorulmese bile kuflenmeye baslamamasi icin camasiri islak birkamayacakmisiz. Rabi takdir senin

Sağ olasın canım benim

Bende hastannede ilk gün sütüm var sanıyordum bi sıktım gögsümü süt yok anında hemşireden mama istedim kan uyuşmazlığı olduğu için sarılık büyük risk olduğu için aç kalmasın istiyordum iyikide öyle yapmışım 3. Güne girdim sütğm yeni yeni çoğalıyor senin kaçıncı günde geldi neler yaptın canım

Bana bestlak damla çok iyi geldi. Sarılıkdan korktuğum için hastanede ilk geceden mamayı verdik biz dediğin gibi. Eve çıktığımız gün internetten görüş bestlak damla aldım ona başladım ertesi gün etki etti. Yani 3. Gün sütüm geldi. Birde marul ve dereotu yiyorum bol bol. Ama hala emzirme + mama şeklinde devam ediyoruz sadece emmeyle doymuyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…