Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    211
Merhaba kızlar, bugün yine kontrolümüz vardı bizim, cuma günü 3150 gram olan bebem bugün 37+6 da 3500 kg 50 cm olmuş küçük dana 🤭
Doktor doğurana kadar 4 olur gibi geliyor sezaryeni iyice düşün sen dedi, çok kararsız kaldım, hala kanala da girmemiş baş aşağı ama 😑
Evde emekle dedi bana, kanala girmesi için işe yarıyormuş ama dizlerim beni taşımıyor yapamıyorum 🤭
Allah hepimizin sonunu hayretsin, sağlıkla doğuralım inşaAllah 🤲🥰
Ayy sesli güldüm küçük danaya 🤣 maşallah diyelim 🧿
Yaw ben oğlumun oyuncaklarını emekleyerek topluyorum hiç öyle yapmayım bari sezaryen olacak durduk yerde kanala girmesin aboo 🙃

Ay bu arada azıcık yorulsam ya da ayakta dursam regl sancısı giriyor aşırı sinir bozucu eski ağrılı sancılı günlerim geliyor aklıma hamilelikte de kurtulamadık bu sancıdan yaa

Ben size asıl boynumu göstereyim kızlar. Tek boynum olsa yine iyi omzum, ensem, koltuk altıma kadar her yer böyle yüzlerce benle doldu. Hep yara yapıyorum, bi kese bile yapamadım boynuma aylardır. Doktor da doğumdan 4 5 ay sonra geçer bazılarında leke olur bazılarında ben dedi. Diğer benlerimde büyüdü. Göbeğimdeki küçücüktü devasa oldu 🤦🏼‍♀️ Normalde de benli biriyim ama bu da biraz abartı bence 🤣

Eklentiler

• IMG_20241231_180041.jpg
    IMG_20241231_180041.jpg
    92,6 KB · Görüntüleme: 76
Bebegin suyundan geliyor diye biliyorum canım mukus tıkacı atılınca da eski kan kahverengi gelebilirmis dün çatı muayenesinde ne dedi doktor açılma yumuşama falan
Çatı muayenesi ebe yapti canım sadece nornalmdoguma.suan uygun dedi ama bebek biraz daha kilo alırsa olmaz dedi bende biraz korktuğum için acıdan o an bişey soramadım ya 🙄haftaya tekrar gidicem

Kızlar sizinde vücudunuzda özel bölgelerinizde kararmalar oldu mu gebelikte . Benim ilk gebeliğim ve çok fazla oldu . Beni çok rahatsız ediyor. Doğumdan sonra geçer mi ? Geçerse ne kadar sürede geçiyor ?
Ekstra bir şey yapmam lazım mı bir ürün falan almam . Böyle kalacaksa işim çok zor ağlarım valla 😊
Benim özel bölgemde var kararma canım bide kooltuk altın biraz kararmış gibi geliyor daha önce koltuk altımda hiç yoktu inşallah geçer ne diim☺️

Benim özel bölgemde var kararma canım bide kooltuk altın biraz kararmış gibi geliyor daha önce koltuk altımda hiç yoktu inşallah geçer ne diim☺️
Benim de hiç yoktu canım ya hatta baya beyazdı . Kızkardeşim hep derdi senim niye bu kadar beyaz diye . Şimdi çok siyah ya vücudumdan bağımsız gibi 😞😞ben baya beyaz tenliyim o yüzden göze batıyor ben bu şekilde koltukaltım görünen tshirt bile giyemem

Kızlar ben aşırı gerginim bu arada tahammül seviyem yerlerde ota boka sinirlenip ağlıyorum nedir bu doğuma az kaldı hormonlar tavan mı yani 😵‍💫
Yalnız değilsin ben de öyleyim eşim hiçbir şey söylememeye çalışıyor bana yoksa sonuçları pek iyi olmuyor ya ağlama ya da sinir patlaması😂Rüyalarımda bile aşırı sinirleniyorum son zamanlar oldu bu

Kızlar doktora resimde attım telefonla da konuştuk resmi görünce bana belli etmemeye çalıştı ama sesinde bi şaşkınlık vardı galiba nişan geldi. Doktor, panik olacak bir şey yok hamilelikte olabilir artık son haftalara geldin kanaman olursa hemen haber ver bana dedi sadece 😅
hayirlisi olsun hakkinizda canim 🌸

Kızlar merhaba ben aslında haziran anneleri grubundayım ama bi sorunum hakkında size sormak istedim. 16. Hafta kontrolümde sol arter damarda (bebeği besleyen damar)çentik varmış biraz . Sağdakinde sorun yok . Bu durumu yaşayan var mı? Şuan nasılsınız
merhaba çentikten dolayi tek arterle mi besleniyor dendi. benim detaylı ultrasonda bebek tek arterli denildi ama centik falan söylenmedi. sadece tek arterden dolayi ilerde gelisim geriliği olursa erken doğum olur dediler. arter durumundan olusabilecek anomaliler icin detaylı inceleme yaptı ayrıntılı ultrason doktoru. cok sukur olumsuz bjsey
söylemedi. suan 31+2deyiz gelişimi iyi diyolar. beslenmeye dikkat edin. yemeklerden sonra sola dönüp yatmaya çalışın. kendinizi cok yormamaya çalışın. insALLAH sizin de sorunsuz ilerler.bir de bana burda birisi kirmizi pancar yeyin demisti bebege kan akisina iyi geliyomus. her salataya eklemeye calisiyorum belki siz de kullanırsınız.

Benim de hiç yoktu canım ya hatta baya beyazdı . Kızkardeşim hep derdi senim niye bu kadar beyaz diye . Şimdi çok siyah ya vücudumdan bağımsız gibi 😞😞ben baya beyaz tenliyim o yüzden göze batıyor ben bu şekilde koltukaltım görünen tshirt bile giyemem
Ay inşallah dedikleri gibi düzelir doğumdan sonra bu kararmalar

Back
X