Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    211
bebegın kaka yapması 40 haftadan sonra daha yuksek ıhtımalmış.ondan oncekı haftalarda bebek strese gırmezse ,preeklampsı vs gıbı bır olumsuzluk yoksa beklenmezmiş. oyle bır sıkıntı olsa dunku muayene de doktor soylerdı. dun catı muayenesınden oldu buyuk ıhtımal. bana da acıklık kontolu yaptılar hafıf bır lekelenme oldu gectı. takıp edın gecmezse yıne bir acile gidin olmazsa.

bebegın kaka yapması 40 haftadan sonra daha yuksek ıhtımalmış.ondan oncekı haftalarda bebek strese gırmezse ,preeklampsı vs gıbı bır olumsuzluk yoksa beklenmezmiş. oyle bır sıkıntı olsa dunku muayene de doktor soylerdı. dun catı muayenesınden oldu buyuk ıhtımal. bana da acıklık kontolu yaptılar hafıf bır lekelenme oldu gectı. takıp edın gecmezse yıne bir acile gidin olmazsa.
İnternetten de baktım normal yazıyor ya bebek kanala girmeye başladığı zamanda olabiliyormuş sanırım belki doğum yaklasti☺️

Kizlar ayın 6snda sezaryen olmuştum hala daha akıntım geliyor.bazen kahve bazen turuncu bazen de kirmiizi.oglumda bukadar uzun surmemisti.miyomum vardı onlarda alınmış acaba ondan mı bukadar uzun sürdü anlamadım.
Kuzum benim ilk dogumda 40 gün lekelenme sürdü bazen kesildi bazen geri geldi 40im cikti kontrole gittim ertesi gün regl oldum🤣
Kızlar doğum yaklaşınca göğüslerde bir değişiklik oluyor mu . Yani böyle daha dolgun olur doğum yaklaştıysa diyorlar. Doğum yapan arkadaşlar bilir
Benimkiler tam tersi bir ay önce daha dolgundu şimdi hiç değil . Acaba daha çok mu var doğuma .
Yok bende hic bisey olmadi şişme vs hic olmadi dogurur dogurmazda sütüm geldi hurafelere inanmayin🤣 bunda da ayni dolgunluk molgunluk yok sadece uclari karardi ona bende şaşirdim bu sefer🤣
Kızlar sakın Gassal dizisini izlemeyin zaten hormonlar tavan 😅 Allah'ım gece gece ağlamamak için kendimi sıkıyorum 🥹
Ay kocam izlemis sakin izleme diyor hic merak etmedim zaten dedim instagramda icim dışım gassal oldu🤣
Kızlar benim bebek gece hiccc uyanmıyor kalkıyorum tuvalete gidiyorum evin içinde yürüyorum karnıma hafif hafif vuruyorum kalkmıyor sabah olunca kalkıyor anca hasta bebek diye çok korkuyorum 😥
Kiz daha ne istiyosun geceleri uyuyan bebek olur insallah korkulcak bisey degil ki bu sakiin🤗
Kızlar ya biraz önce tuvalette çok değişik mukuslu sarı kocaman ve biraz sert bir şey geldi elime. Daha doğrusu şöyle oldu peçeteyle sildim bir şey hissettim elimi attım bildiğiniz elimle çektim ve baya büyük sümüğümsü bir parça geldi. Ben enfeksiyon için antibiyotik kullanıyorum acaba ondan mı oldu diye düşündüm. Sizce doktora gitmelik bir şey mi. Resmini çektim ama iğrenç bir görüntü olduğu için atmıyorum buraya. Ama büyük bir balgam gibi de hayal edebilirsiniz. Sarı renk
2022 agustos analarinda biri o akintiyi atmisti öğkk aklima geldi yine 🤣 bi hafta sonra da dogurmustu herhalde nişan sanirim o

Kızlar sizinde vücudunuzda özel bölgelerinizde kararmalar oldu mu gebelikte . Benim ilk gebeliğim ve çok fazla oldu . Beni çok rahatsız ediyor. Doğumdan sonra geçer mi ? Geçerse ne kadar sürede geçiyor ?
Ekstra bir şey yapmam lazım mı bir ürün falan almam . Böyle kalacaksa işim çok zor ağlarım valla 😊

Kızlar sizinde vücudunuzda özel bölgelerinizde kararmalar oldu mu gebelikte . Benim ilk gebeliğim ve çok fazla oldu . Beni çok rahatsız ediyor. Doğumdan sonra geçer mi ? Geçerse ne kadar sürede geçiyor ?
Ekstra bir şey yapmam lazım mı bir ürün falan almam . Böyle kalacaksa işim çok zor ağlarım valla 😊
Benimde koltuk altim kararmış umarim geciyordur killanma oluyor sonra dökülüyor ama kararma ilk hamileligimde olmamişti

Bazen bebek kaka yapinca böyle kahverengi bişey gelebiliyormus sanırım öyle bişey geldi aklıma kendimi.korkuttjm
Bebegin suyundan geliyor diye biliyorum canım mukus tıkacı atılınca da eski kan kahverengi gelebilirmis dün çatı muayenesinde ne dedi doktor açılma yumuşama falan

Benim ilkinde gobek deligi etrafinda olmustu gecti ama bu sefer de koltuk altımda oldu inşallah gecer diye umuyorum inşallah yani 🤭

Benim genital bölgede oldu çatlaklarımdan sonra ona da baya bir takıldım😄Artık doğumdan sonra araştırmalara başlarım

Kızlar benim bebek gece hiccc uyanmıyor kalkıyorum tuvalete gidiyorum evin içinde yürüyorum karnıma hafif hafif vuruyorum kalkmıyor sabah olunca kalkıyor anca hasta bebek diye çok korkuyorum 😥
Canım benim bebişte öyle geceleri sakin sabah benle kalkıyor. Geçen gece oğlum ( 16 aylık olan) kalktı 2 saat kadar uyumadı o sıarada bebiş uyuyordu tam ben oğlumu da uyuttum elimi karnıma koyup dürttüm sen misin dürtten resmen rahatsız edip uyandırdım acayip kudurdu içerde 😅 uyuyordu uyandırdım muhtemelen o yüzden korkma o da uyuyordur
Günaydınlar evet yılın son günü az kaldı kavuşmalara Mustafa Kemal de gece içerde baya fıldır fıldır döndü yavrum tospik bir birey olduğu için çok dönmez diyordu ama resmen kayıyor ordan oraya Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin zaman azaldıkça heyecan da oluyor haliyle izin konuları can sıkıcı maalesef ücretsiz izne çıkınca sadece maaş değil özlük hakları da kesiliyor kademe ilerleme sigorta vs bu da bizi düşündürüyor mayıstan bu yana bir laf atıldı gerisi yok çıksın da ne zaman çıkarsa çıksın her anne bebeğiyle vakit geçirmeli bize yetişmesi mucize gibi geliyor ama bakalım
Evet beni de en çok etkileyen özlük haklarının kesilmesi. Ben sözleşmeliyim günüö dolsun da tayin istiyim diyorum ama ücretsiz izne çıkarsam çok uzatayacak süre. İnşallah yetişir bize
Ay güldürdün kız beni 😂 ya çok heyecan yaptım ya nişansa , doktora gitmeye korkuyorum valla 🙈 bugün doğmasın yarını beklesin 😂
Kız nişan olabilir hakkaten ama serklaja rağmen nasıl oluyor kiii oluyormuş demekki 🥹 amann şunun şurasında ocağa ne kaldı 11 saatcik az daha tut içinde 🤭 ayy şaka maka her şeyin hayırlısı sağlıkla gelsin de ne zaman gelirsen gelsin 🥰

Yani ben öyle bi kararmışım gibi kara üzüm habbesi gibi olmuşum geçen farkettim 🥲 meme uçlarım bitter çikolata gibi olmuş ki ilk gebeliğimde asla böyle değildi , sezaryen dikiş yerim bile kararmış ve hatta yüzüm bile inşallah geçer 🥲🥲
Benimde koltuk altim kararmış umarim geciyordur killanma oluyor sonra dökülüyor ama kararma ilk hamileligimde olmamişti
Aynne canım bende de olmamıştı, artan hormonlardan diyor google amca ama inşallah indiğinde de geçer

Kızlar merhaba ben aslında haziran anneleri grubundayım ama bi sorunum hakkında size sormak istedim. 16. Hafta kontrolümde sol arter damarda (bebeği besleyen damar)çentik varmış biraz . Sağdakinde sorun yok . Bu durumu yaşayan var mı? Şuan nasılsınız

Neye göre oluyor bu anlamıyorum. Herkeste olmuyormuş . Bende çok çok fazla oldu .
İnstagramdaki ünlü hamilelere hiç uğramıyor maşallah 😊😊 hepsinin her yeri kar beyaz
Benim göbeğimde siyah çizgi çatlama olmadı ama basenlerimde iki haftadır mor mor damarlar çıktı çatlak başladı sanırım🤦🏼‍♀️ koltuk altı ve genital bölgede kararmış göbekten göremiyordum aynayla basura bakcam derken gördüm görmez olaydım moralim bızuoldu eski haline döner inşallah doğumdan sonra😰 bide eskiden bekarken emziren yakınların göğüslerini çok koyu renk görünce bi iğrenme gelmişti bana şimdi aynısı oldu uçlar çok koyulaştı benmde😒

Benim göbeğimde siyah çizgi çatlama olmadı ama basenlerimde iki haftadır mor mor damarlar çıktı çatlak başladı sanırım🤦🏼‍♀️ koltuk altı ve genital bölgede kararmış göbekten göremiyordum aynayla basura bakcam derken gördüm görmez olaydım moralim bızuoldu eski haline döner inşallah doğumdan sonra😰 bide eskiden bekarken emziren yakınların göğüslerini çok koyu renk görünce bi iğrenme gelmişti bana şimdi aynısı oldu uçlar çok koyulaştı benmde😒
Çoğumuz aynı durumdayız galiba 🌸 ya ben şuan olandan şikayetçi değilim ama sonra geçer mi tek korkum o . Bazı kadınlarda geçmiyormuş lazerle tedavi ediliyormuş . Bu kadar zorluğum üstüne bir de onunla uğraşmayız umarım .

Çoğumuz aynı durumdayız galiba 🌸 ya ben şuan olandan şikayetçi değilim ama sonra geçer mi tek korkum o . Bazı kadınlarda geçmiyormuş lazerle tedavi ediliyormuş . Bu kadar zorluğum üstüne bir de onunla uğraşmayız umarım .
Sorma vallahi geçen gün duşta aynada görünce yaşlı bir hindiyle göz göze geldim gibi hissettim kendimi. Tipi değişmiş çirkinleşmiş. İnş düzelir yoksa çok sinir olurum😂😂😂

nişan olabilir mi?

Canım doktorunun telefonu varsa sor valla ben gittim dün numarasını almayı unuttum 🙄 bendede arada peceteye silince kahvemsi akıntı geliyor dün sormuştum bir iki kere böyle akıntım oldu diye normal dedi doğum yaklaştığı için ama bugün gene oldu

Son gün hepinizden bir şeyler gelmeye başladı kızlar 😊😊 bence hemen doktora yazın 🙏🏻🌹 cinnabon cinnabon senin dediğin aynı nişan sanki canım ya bize de haber ver doktor ne diyecek. 3 34brc34 canım seninki de bence muayneden sonra artmış olabilir .
Bir de hepiniz bebişin hareketlerini sayın kızlar 👧

2022 agustos analarinda biri o akintiyi atmisti öğkk aklima geldi yine 🤣 bi hafta sonra da dogurmustu herhalde nişan sanirim o

Kız nişan olabilir hakkaten ama serklaja rağmen nasıl oluyor kiii oluyormuş demekki 🥹 amann şunun şurasında ocağa ne kaldı 11 saatcik az daha tut içinde 🤭 ayy şaka maka her şeyin hayırlısı sağlıkla gelsin de ne zaman gelirsen gelsin 🥰

Kızlar doktora resimde attım telefonla da konuştuk resmi görünce bana belli etmemeye çalıştı ama sesinde bi şaşkınlık vardı galiba nişan geldi. Doktor, panik olacak bir şey yok hamilelikte olabilir artık son haftalara geldin kanaman olursa hemen haber ver bana dedi sadece 😅

Back
X