Valla hem koltuk altım hem özel bölgemde kararma oldu. Ağdaya gittiğim kadın doğumdan bir süre sonra düzelir dedi ama bilmşyorum. Bakacağız artık bir çaresineKızlar sizinde vücudunuzda özel bölgelerinizde kararmalar oldu mu gebelikte . Benim ilk gebeliğim ve çok fazla oldu . Beni çok rahatsız ediyor. Doğumdan sonra geçer mi ? Geçerse ne kadar sürede geçiyor ?
Ekstra bir şey yapmam lazım mı bir ürün falan almam . Böyle kalacaksa işim çok zor ağlarım valla
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kadınlar Kulübü'ne ücretsiz üye olmak için tıklayın...
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi cinnabon
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benimde son 2-3 haftadır çatlaklarım ekstra arttı ya. Alt karnımda var. Bir sürü krem, yağ sürüyorum ama çatlak oldu geneBenim genital bölgede oldu çatlaklarımdan sonra ona da baya bir takıldımArtık doğumdan sonra araştırmalara başlarım
Ama Hamilelik çizgisinin rengi çok koyulaşmadı bende. Annem durup durup bu niye koyulaşmadı diyor
Eklentiler
Ya benim göğüs uçlarım çok koyulaşmadı. Eskiye göre yarım ton ve ya 1 ton farketti.Benim göbeğimde siyah çizgi çatlama olmadı ama basenlerimde iki haftadır mor mor damarlar çıktı çatlak başladı sanırım koltuk altı ve genital bölgede kararmış göbekten göremiyordum aynayla basura bakcam derken gördüm görmez olaydım moralim bızuoldu eski haline döner inşallah doğumdan sonra bide eskiden bekarken emziren yakınların göğüslerini çok koyu renk görünce bi iğrenme gelmişti bana şimdi aynısı oldu uçlar çok koyulaştı benmde
Hayırlısı olsun canım , sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah. Kilosu falan nasıl ?Kizlar bizimde bugun kontrolumuz vardi 37+1 olduk normali bekliyorduk ama suyumuz cok azalmis riskli durumda persembe sabah 9 a sezeryanla alalim dedi
Aa haftamız günümüz aynı hayırlısı olsun hakkınızda oğlumu da 37+3 te doğurmuştum korkmayın artık gelişimleri tamamlandı sağlıkla gelsin inşallah benimde kontrol yarın bakalım ne diyecekKizlar bizimde bugun kontrolumuz vardi 37+1 olduk normali bekliyorduk ama suyumuz cok azalmis riskli durumda persembe sabah 9 a sezeryanla alalim dedi
Canım çatlak oluşumu genetik birazda, annem 6 çocuk doğurmuş göbeğimde hiç çatlam yok. Benim ilk gebeliğimde olmadı bunda da yok ama mesela ergenlikte bacaklarım falan çatladı bayağı göbeğimde yok anneminde öyle bacağında çatlak falan var ama göbekte hiç yok.Benimde son 2-3 haftadır çatlaklarım ekstra arttı ya. Alt karnımda var. Bir sürü krem, yağ sürüyorum ama çatlak oldu gene
Ama Hamilelik çizgisinin rengi çok koyulaşmadı bende. Annem durup durup bu niye koyulaşmadı diyor
Hemde nasıl ama geçiyor yaa ilkinde de olmuştu tam anlamıyla açıldı mı dersen yok ama bunda daha çok oldu sankiKızlar sizinde vücudunuzda özel bölgelerinizde kararmalar oldu mu gebelikte . Benim ilk gebeliğim ve çok fazla oldu . Beni çok rahatsız ediyor. Doğumdan sonra geçer mi ? Geçerse ne kadar sürede geçiyor ?
Ekstra bir şey yapmam lazım mı bir ürün falan almam . Böyle kalacaksa işim çok zor ağlarım valla
Doktorunla konuştun mu canım neymiş o gelen şeyYa benim göğüs uçlarım çok koyulaşmadı. Eskiye göre yarım ton ve ya 1 ton farketti.
Benim de hiç çatlağım yoktu canım ama bu hafta başladı benim deBenimde son 2-3 haftadır çatlaklarım ekstra arttı ya. Alt karnımda var. Bir sürü krem, yağ sürüyorum ama çatlak oldu gene
Tamamen eski haline dönmüyor o zamanHemde nasıl ama geçiyor yaa ilkinde de olmuştu tam anlamıyla açıldı mı dersen yok ama bunda daha çok oldu sanki
Valla canım ben doğumdan sonra lazere gittim öyle biraz daha açıldı rengi ama tamamen açılmadı sağlık olsun artık rengi değil işlevi diyeceğizTamamen eski haline dönmüyor o zaman
Benim de koyulaşmadı incecik gölge gibi bir şey var oradaAy yok çatlaklar olacaksa oluyor ne sürsen geçmiyor doğumdan sonra bakacağız artık geçtiği kadarBenimde son 2-3 haftadır çatlaklarım ekstra arttı ya. Alt karnımda var. Bir sürü krem, yağ sürüyorum ama çatlak oldu gene
Nişan olabilir cnmKızlar ya biraz önce tuvalette çok değişik mukuslu sarı kocaman ve biraz sert bir şey geldi elime. Daha doğrusu şöyle oldu peçeteyle sildim bir şey hissettim elimi attım bildiğiniz elimle çektim ve baya büyük sümüğümsü bir parça geldi. Ben enfeksiyon için antibiyotik kullanıyorum acaba ondan mı oldu diye düşündüm. Sizce doktora gitmelik bir şey mi. Resmini çektim ama iğrenç bir görüntü olduğu için atmıyorum buraya. Ama büyük bir balgam gibi de hayal edebilirsiniz. Sarı renk
Abowww 40dan hemn sonra regl mi oldun oğlumda 8 ay sonra olmuştum.lekelneme de olmamıştı.ama kızımda hala devam ediyor 20gundurKuzum benim ilk dogumda 40 gün lekelenme sürdü bazen kesildi bazen geri geldi 40im cikti kontrole gittim ertesi gün regl oldum
Yok bende hic bisey olmadi şişme vs hic olmadi dogurur dogurmazda sütüm geldi hurafelere inanmayin bunda da ayni dolgunluk molgunluk yok sadece uclari karardi ona bende şaşirdim bu sefer
Ay kocam izlemis sakin izleme diyor hic merak etmedim zaten dedim instagramda icim dışım gassal oldu
Kiz daha ne istiyosun geceleri uyuyan bebek olur insallah korkulcak bisey degil ki bu sakiin
2022 agustos analarinda biri o akintiyi atmisti öğkk aklima geldi yine bi hafta sonra da dogurmustu herhalde nişan sanirim o
Oldu oldu kararma koltuk altı özel bölgede.ama geçiyor.Kızlar sizinde vücudunuzda özel bölgelerinizde kararmalar oldu mu gebelikte . Benim ilk gebeliğim ve çok fazla oldu . Beni çok rahatsız ediyor. Doğumdan sonra geçer mi ? Geçerse ne kadar sürede geçiyor ?
Ben sadece kakao yağı surmustum çok catlagim olmadı .senin baya çatlamış kuzum.Benimde son 2-3 haftadır çatlaklarım ekstra arttı ya. Alt karnımda var. Bir sürü krem, yağ sürüyorum ama çatlak oldu gene
Bnm koyulasmisti.emzirdikce açılıyor.oglumdada aynısı olmuştu.Ya benim göğüs uçlarım çok koyulaşmadı. Eskiye göre yarım ton ve ya 1 ton farketti.
Bnm göbek bu çatlak çok olmadi.ortadaki yukardan aşağı çizgi biraz geç kayboluyor. Oğlumda da olmuştu o çizgi.bnm göbus daha inmediBenimde son 2-3 haftadır çatlaklarım ekstra arttı ya. Alt karnımda var. Bir sürü krem, yağ sürüyorum ama çatlak oldu gene
Eklentiler
Ya benim annemde de hiç çatlak yok muhtemelen baba tarafına çekmişimCanım çatlak oluşumu genetik birazda, annem 6 çocuk doğurmuş göbeğimde hiç çatlam yok. Benim ilk gebeliğimde olmadı bunda da yok ama mesela ergenlikte bacaklarım falan çatladı bayağı göbeğimde yok anneminde öyle bacağında çatlak falan var ama göbekte hiç yok.
Evet canım konuştum. Direk nişan demedi ama o da görünce şaşırdı sesinden anladım. Kanama olursa haber ver mutlaka gelmenize şimdi gerek yok dedi.Doktorunla konuştun mu canım neymiş o gelen şey
Benimde yukarıda yok ama alt karnımda var allahtan yukarıda yokBnm göbek bu çatlak çok olmadi.ortadaki yukardan aşağı çizgi biraz geç kayboluyor. Oğlumda da olmuştu o çizgi.bnm göbus daha inmedi
Merhaba kızlar, bugün yine kontrolümüz vardı bizim, cuma günü 3150 gram olan bebem bugün 37+6 da 3500 kg 50 cm olmuş küçük dana
Doktor doğurana kadar 4 olur gibi geliyor sezaryeni iyice düşün sen dedi, çok kararsız kaldım, hala kanala da girmemiş baş aşağı ama
Evde emekle dedi bana, kanala girmesi için işe yarıyormuş ama dizlerim beni taşımıyor yapamıyorum
Allah hepimizin sonunu hayretsin, sağlıkla doğuralım inşaAllah
Doktor doğurana kadar 4 olur gibi geliyor sezaryeni iyice düşün sen dedi, çok kararsız kaldım, hala kanala da girmemiş baş aşağı ama
Evde emekle dedi bana, kanala girmesi için işe yarıyormuş ama dizlerim beni taşımıyor yapamıyorum
Allah hepimizin sonunu hayretsin, sağlıkla doğuralım inşaAllah
Kız benim özel bölgem benim değil gibi haftasonu aynadan bakma gafletinde bulundum kendimden korktum. Keşke bakmasaydım. Bilmemek mutlulukturKızlar sizinde vücudunuzda özel bölgelerinizde kararmalar oldu mu gebelikte . Benim ilk gebeliğim ve çok fazla oldu . Beni çok rahatsız ediyor. Doğumdan sonra geçer mi ? Geçerse ne kadar sürede geçiyor ?
Senin çatlakların baya artmış canım benim karnımda yok pek ama bacaklarımda ve kalçamda var. Bende de çizgi koyulaşmadı. Belli belirsiz var. Göbek deliğim çıkıyor benim ve kapkara. Kir falan değil kese bile yaptım morarma gibi daha çok. Ben de ekleyeyim göbüşümüBenimde son 2-3 haftadır çatlaklarım ekstra arttı ya. Alt karnımda var. Bir sürü krem, yağ sürüyorum ama çatlak oldu gene
Eklentiler
Ay o göbek deliği kararması bende de var cnm.hele doğumdan sonra daha da belirgin.yumuş yumuş olunca daha da kötü görünüyorKız benim özel bölgem benim değil gibi haftasonu aynadan bakma gafletinde bulundum kendimden korktum. Keşke bakmasaydım. Bilmemek mutluluktur
Senin çatlakların baya artmış canım benim karnımda yok pek ama bacaklarımda ve kalçamda var. Bende de çizgi koyulaşmadı. Belli belirsiz var. Göbek deliğim çıkıyor benim ve kapkara. Kir falan değil kese bile yaptım morarma gibi daha çok. Ben de ekleyeyim göbüşümü