Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    211
Kızlar sizinde vücudunuzda özel bölgelerinizde kararmalar oldu mu gebelikte . Benim ilk gebeliğim ve çok fazla oldu . Beni çok rahatsız ediyor. Doğumdan sonra geçer mi ? Geçerse ne kadar sürede geçiyor ?
Ekstra bir şey yapmam lazım mı bir ürün falan almam . Böyle kalacaksa işim çok zor ağlarım valla 😊
Valla hem koltuk altım hem özel bölgemde kararma oldu. Ağdaya gittiğim kadın doğumdan bir süre sonra düzelir dedi ama bilmşyorum. Bakacağız artık bir çaresine 🤷🏼‍♀️

Benim genital bölgede oldu çatlaklarımdan sonra ona da baya bir takıldım😄Artık doğumdan sonra araştırmalara başlarım
Benimde son 2-3 haftadır çatlaklarım ekstra arttı ya. Alt karnımda var. Bir sürü krem, yağ sürüyorum ama çatlak oldu gene 😔🤷🏼‍♀️
Ama Hamilelik çizgisinin rengi çok koyulaşmadı bende. Annem durup durup bu niye koyulaşmadı diyor 😂

Eklentiler

• IMG_2116.jpeg
    IMG_2116.jpeg
    139,1 KB · Görüntüleme: 140
Benim göbeğimde siyah çizgi çatlama olmadı ama basenlerimde iki haftadır mor mor damarlar çıktı çatlak başladı sanırım🤦🏼‍♀️ koltuk altı ve genital bölgede kararmış göbekten göremiyordum aynayla basura bakcam derken gördüm görmez olaydım moralim bızuoldu eski haline döner inşallah doğumdan sonra😰 bide eskiden bekarken emziren yakınların göğüslerini çok koyu renk görünce bi iğrenme gelmişti bana şimdi aynısı oldu uçlar çok koyulaştı benmde😒
Ya benim göğüs uçlarım çok koyulaşmadı. Eskiye göre yarım ton ve ya 1 ton farketti. 🤷🏼‍♀️

Kizlar bizimde bugun kontrolumuz vardi 37+1 olduk normali bekliyorduk ama suyumuz cok azalmis riskli durumda persembe sabah 9 a sezeryanla alalim dedi
Aa haftamız günümüz aynı hayırlısı olsun hakkınızda oğlumu da 37+3 te doğurmuştum korkmayın artık gelişimleri tamamlandı sağlıkla gelsin inşallah 🙏 benimde kontrol yarın bakalım ne diyecek

Benimde son 2-3 haftadır çatlaklarım ekstra arttı ya. Alt karnımda var. Bir sürü krem, yağ sürüyorum ama çatlak oldu gene 😔🤷🏼‍♀️
Ama Hamilelik çizgisinin rengi çok koyulaşmadı bende. Annem durup durup bu niye koyulaşmadı diyor 😂
Canım çatlak oluşumu genetik birazda, annem 6 çocuk doğurmuş göbeğimde hiç çatlam yok. Benim ilk gebeliğimde olmadı bunda da yok ama mesela ergenlikte bacaklarım falan çatladı bayağı göbeğimde yok anneminde öyle bacağında çatlak falan var ama göbekte hiç yok.

Kızlar sizinde vücudunuzda özel bölgelerinizde kararmalar oldu mu gebelikte . Benim ilk gebeliğim ve çok fazla oldu . Beni çok rahatsız ediyor. Doğumdan sonra geçer mi ? Geçerse ne kadar sürede geçiyor ?
Ekstra bir şey yapmam lazım mı bir ürün falan almam . Böyle kalacaksa işim çok zor ağlarım valla 😊
Hemde nasıl ama geçiyor yaa ilkinde de olmuştu tam anlamıyla açıldı mı dersen yok ama bunda daha çok oldu sanki

Benim de hiç çatlağım yoktu canım ama bu hafta başladı benim de :(

Benim de koyulaşmadı incecik gölge gibi bir şey var orada😂Ay yok çatlaklar olacaksa oluyor ne sürsen geçmiyor doğumdan sonra bakacağız artık geçtiği kadar🤷🏻‍♀️

Kızlar ya biraz önce tuvalette çok değişik mukuslu sarı kocaman ve biraz sert bir şey geldi elime. Daha doğrusu şöyle oldu peçeteyle sildim bir şey hissettim elimi attım bildiğiniz elimle çektim ve baya büyük sümüğümsü bir parça geldi. Ben enfeksiyon için antibiyotik kullanıyorum acaba ondan mı oldu diye düşündüm. Sizce doktora gitmelik bir şey mi. Resmini çektim ama iğrenç bir görüntü olduğu için atmıyorum buraya. Ama büyük bir balgam gibi de hayal edebilirsiniz. Sarı renk
Nişan olabilir cnm
Kuzum benim ilk dogumda 40 gün lekelenme sürdü bazen kesildi bazen geri geldi 40im cikti kontrole gittim ertesi gün regl oldum🤣

Yok bende hic bisey olmadi şişme vs hic olmadi dogurur dogurmazda sütüm geldi hurafelere inanmayin🤣 bunda da ayni dolgunluk molgunluk yok sadece uclari karardi ona bende şaşirdim bu sefer🤣

Ay kocam izlemis sakin izleme diyor hic merak etmedim zaten dedim instagramda icim dışım gassal oldu🤣

Kiz daha ne istiyosun geceleri uyuyan bebek olur insallah korkulcak bisey degil ki bu sakiin🤗

2022 agustos analarinda biri o akintiyi atmisti öğkk aklima geldi yine 🤣 bi hafta sonra da dogurmustu herhalde nişan sanirim o
Abowww 40dan hemn sonra regl mi oldun 🫡😔oğlumda 8 ay sonra olmuştum.lekelneme de olmamıştı.ama kızımda hala devam ediyor 20gundur
Oldu oldu kararma koltuk altı özel bölgede.ama geçiyor.
Ben sadece kakao yağı surmustum çok catlagim olmadı .senin baya çatlamış kuzum.
Ya benim göğüs uçlarım çok koyulaşmadı. Eskiye göre yarım ton ve ya 1 ton farketti. 🤷🏼‍♀️
Bnm koyulasmisti.emzirdikce açılıyor.oglumdada aynısı olmuştu.

Bnm göbek bu çatlak çok olmadi.ortadaki yukardan aşağı çizgi biraz geç kayboluyor. Oğlumda da olmuştu o çizgi.bnm göbus daha inmedi🫡😔

Eklentiler

• 1000030428.jpg
    1000030428.jpg
    93,6 KB · Görüntüleme: 116
Kızlar tansiyonum normalde 9/6 çıkar hep bugün cok basim ağrıyor ve ayaklarım şiş bastıkca acıyor 14/8 çıktı tansiyonum doktorum limonlu su ic yarım saat sonra tekrar ölc beni ara dedi yaşayan var mı yüksek tansiyon

Canım çatlak oluşumu genetik birazda, annem 6 çocuk doğurmuş göbeğimde hiç çatlam yok. Benim ilk gebeliğimde olmadı bunda da yok ama mesela ergenlikte bacaklarım falan çatladı bayağı göbeğimde yok anneminde öyle bacağında çatlak falan var ama göbekte hiç yok.
Ya benim annemde de hiç çatlak yok muhtemelen baba tarafına çekmişim 😂
Doktorunla konuştun mu canım neymiş o gelen şey 🤔
Evet canım konuştum. Direk nişan demedi ama o da görünce şaşırdı sesinden anladım. Kanama olursa haber ver mutlaka gelmenize şimdi gerek yok dedi.
Bnm göbek bu çatlak çok olmadi.ortadaki yukardan aşağı çizgi biraz geç kayboluyor. Oğlumda da olmuştu o çizgi.bnm göbus daha inmedi🫡😔
Benimde yukarıda yok ama alt karnımda var 😅 allahtan yukarıda yok

Merhaba kızlar, bugün yine kontrolümüz vardı bizim, cuma günü 3150 gram olan bebem bugün 37+6 da 3500 kg 50 cm olmuş küçük dana 🤭
Doktor doğurana kadar 4 olur gibi geliyor sezaryeni iyice düşün sen dedi, çok kararsız kaldım, hala kanala da girmemiş baş aşağı ama 😑
Evde emekle dedi bana, kanala girmesi için işe yarıyormuş ama dizlerim beni taşımıyor yapamıyorum 🤭
Allah hepimizin sonunu hayretsin, sağlıkla doğuralım inşaAllah 🤲🥰

Kız benim özel bölgem benim değil gibi 😂 haftasonu aynadan bakma gafletinde bulundum kendimden korktum. Keşke bakmasaydım. Bilmemek mutluluktur 🤗
Senin çatlakların baya artmış canım benim karnımda yok pek ama bacaklarımda ve kalçamda var. Bende de çizgi koyulaşmadı. Belli belirsiz var. Göbek deliğim çıkıyor benim 🤣 ve kapkara. Kir falan değil kese bile yaptım morarma gibi daha çok. Ben de ekleyeyim göbüşümü😂

Eklentiler

• IMG_20241231_172342.jpg
    IMG_20241231_172342.jpg
    73,1 KB · Görüntüleme: 95
Kız benim özel bölgem benim değil gibi 😂 haftasonu aynadan bakma gafletinde bulundum kendimden korktum. Keşke bakmasaydım. Bilmemek mutluluktur 🤗

Senin çatlakların baya artmış canım benim karnımda yok pek ama bacaklarımda ve kalçamda var. Bende de çizgi koyulaşmadı. Belli belirsiz var. Göbek deliğim çıkıyor benim 🤣 ve kapkara. Kir falan değil kese bile yaptım morarma gibi daha çok. Ben de ekleyeyim göbüşümü😂
Ay o göbek deliği kararması bende de var cnm.hele doğumdan sonra daha da belirgin.yumuş yumuş olunca daha da kötü görünüyor 😔

Back
X