Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Galiba ben eleniyorum
Ay sen nsptin gittin mi doktora sağlıkla kavuşun canim
Cihazla alakali olabilir strese girme bana 35te araba sürmeyi birak dedi dr

Canım suni sancı ile epidurel alacak mısın
Yok bana anestezi tehlikeli diye bebek büyük diye suni sancı ile alacaklar işte. Bir hafta sonra imkansız olurmuş normal doğum.
İnşallah seninki bekler ama benim 100'ü bulan 3 tane var.
Açıklık muayenesi yaptılar mı belkide açıklığınız vardır ya da biraz doktorlar oynayınca kolaylaşıyor açılma
Yaptılar açıklık yok. Ve çok da acımıyor. Üstüne bir de çatı muayenesi yaptılar tekrardan kısmen uygunmuşum normal doğuma.
Ben 1 haftadır ne uyuduğumu ne uyandığımı anlıyorum. Ama sınav falan derdinden. Şimdi bugün evimde bir uyuyayım yarın gideyim diye düşündüm sabahtan. Hiç halim yok çünkü. Ama yine de arayıp soracağım. Çok teşekkür ederim. Belki yarın gelir oğlum. 24.12.24 bebesi olur.

İlk önce şırıngayla vermeyi tercih ediyorlar ama bizim beslediğimiz zaman olursa şırınga ile veremem diye düşündüm . Kaşık biberon isteyen hastaneler de oluyormuş .
Ben eşimde tekim yaşadığımız şehirde acil doğum olursa eczaneye gitse ben bebekle tek kalırım zor olur diye hazır edeyim demiştim ama mama seçemedim . Haftaya pazartesi özeldeki doktoruma randevum var ona sorucam mama alayım mı diye

Canım sor doktoruna da bir sakıncası yoksa bence de yarın git. Normal doğumda enerjiye ihtiyacın olacak . Güzel dinlen duanı et kendini hazırla birden apar topar gitme . Tabi doktorun da olur derse bizim benişler önden gidiyordu ben de 2 de doktora gidicem bakalım benimki ne diyecek ama asıl özeldeki randevum haftaya .
İnşallah senin kolayca hızlıca olur da bana umut olursun canım dualarım seninle

H humasah34 canım sakin ol seni çok korkutmuş doktor bir de araba kullanıyorum dıyorsun lütfen dikkat et .
Ben aynı gün içinde iki doktora gittim birisi 2850 ölçtü biri 3100 ölçtü düşünsene . O cihazlar çok yanıltıcı . Gönlünü ferah tut

Tarih cok guzel insallah hersey gonlunce olur guzel bir dogum sureci gecirirsin

Ya bu kasik biberon ben almadim en on 5 yil once dogum yaptim istememislerdi isterlermi gerekli birsey mi ?

Merhaba, bi sorum olacaktı sizin kanda ki enfeksiyon değeriniz kaçtı acaba benim ilk gün crp 10 su bugün ki tahlillerde 69 çıktı
Çok yüksek çıkmış , antibiyotik başladılar değil mi ?
Kızlar hastane çantasına mama kutusunun tamamını mı koydunuz ve mamayı yapmak için ne tarz bir ürün koymuştunuz ben kabin boy valize sığamıyorum
Evet canım ben kuyunun tamamını koydum , açtıktan sonra ömrü kısalıyor mamanın. Hipp combiotic aldım ben. Hastanede Aptamil veriyorlarmış ama ben Aptamil kullanmak istemedim. Orta boy valizin varsa ona geç bence
Evet hipp için iyi diyorlar bende hipp aldım hastanede Aptamil veriyorlarmış onu istemedim, ben biberon da koydum valla gerekirse hastanede şırıngayla verirler zaten.
Ay cok heyecanlandim ve gerildim dogumlar basladi her dogum yapanin yerine sanki bende doguma giriyorum gibi
Ay bende senin gibiyim , aşırı heyecanlandım doğumları gördükçe

Şimdi çıktım özel den kilosuna takmadım bu bpd ölçümü için devletteki doktor gelişim geriliği var diyip başka açıklama yapmayınca çok gerildim şimdi bu doktor güzelce açkladı sorun yok 2 haftaya kadar da normalmiş suyum azalmış ama biraz birde hava yağmurlu arabayı nasıl sürdüm anlamadım

Kizlar pıtır pıtır dökülüyorsunuz yaaa ocağa doğuracak kaç kişi kaldik acaba
Valla bende aynısını dün eşime dedim korkuyorum ocak anası olmak istiyorum ama kalmıcak kimse ocağa galiba
Yani olabiliyor örneklerini okudum çok canım. Dert etme kilosu falan çok iyi. Doktoruna danış eğerki riskli bi durum yoksa yarın git bu gece mental anlamda hazırla kendini iyice

Çok şükür canım , iyi yaptın başka doktora gitmekle için rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…