- 27 Kasım 2018
- 3.458
- 3.880
Hips mamayı bilmiyorum cnm .hipp marka çok iyi diye biliyorum.kızıma bugün eczaneye baktık hipp marka yokmuş sipariş verdi eczane.kizim sarılık olduğu için mama denicem bide.anne sütü sarılığı oluyormuş.nette bı grupta okumuştum .bugün kan alan hemşire de dedi.anne sütünden geçen sarilik oluyor bide mama deneyin die.sizlerinde aklınızda bulunsun.allah korusun sarılık fln olacak olursa bebelerBen kaşık biberon koydum ama mama alamadım . Daha doğrusu ne alacağımı bilemedim . Hips iyi dediler ama içeriğinde palm yağı var diye eşim aldırmadı . Ne alıcam bilmiyorum
Çok teşekkür ederim ama hastanedeyim 2 gündür enfeksiyon geçmeyene kadar da taburcu olamicam bu yüzden burda pekte doğal şeylere yönelemiyorum hastanede imkanlar kısıtlı maalesefOndan yuksektir ben ihlamur ictim bol bol tavuk suyu corbasi karabiberli normal kendi ilaclarim.magnezyum , vitamin kullandim parol bile almadim canim allah sifa versin cok gecmis olsun.dogal yollara yonel evdemisin insallah bebege gecmez merak etme
Evet bende hamileliğimin ortalarında aynı soğuk algınlığım olmuştu bir paket antibiyotik kullanmıştım ama nedense şimdi uygun görmüyorlar son haftalar olduğu içindir diye düşünüyorumÇok ilginç ben gebeliğim boyunca 2 kere augmentin kullandım , enfeksiyon bebek için çok daha tehlikeli. Ama demekki antibiyotiğe ihtiyacınız yoktur bu şekilde de düşeceğini düşünüyordur doktorunuz
Evet ilk geldiğim gün 10’du ertesi gün 69 a yükseldi bir anda bu kadar yükselmesi çok garipBen enabizdan baktığımda 11di.senin daha yüksek çıkmış.
Yapip getirebilecek biri yok mu canim.en azindan ihlamur cok iyi geliyorÇok teşekkür ederim ama hastanedeyim 2 gündür enfeksiyon geçmeyene kadar da taburcu olamicam bu yüzden burda pekte doğal şeylere yönelemiyorum hastanede imkanlar kısıtlı maalesef
Eşim var ondan isterim artık inşaALLAH faydasını görürüm çok teşekkür ederimYapip getirebilecek biri yok mu canim.en azindan ihlamur cok iyi geliyor
Inaallah canim sifa olur insallah kacinci haftadaydinEşim var ondan isterim artık inşaALLAH faydasını görürüm çok teşekkür ederim
Sezeryan mi canim hayirlisi ile kucagina al insallah saglikli sihatliBen de 39+0 la yarın sabah kızıma kavuşacağım inşallahhem çok mutluyum hem üzülüyorum artık içimde hissedemeyeceğim diye biraz heyecan biraz korku şu an öyle bi duygu karışımı yaşıyorum ki anlatamam
Yok aslında benim bahsettiğim de aynı hipp marka . Ben yanlış yazmışım canımHips mamayı bilmiyorum cnm .hipp marka çok iyi diye biliyorum.kızıma bugün eczaneye baktık hipp marka yokmuş sipariş verdi eczane.kizim sarılık olduğu için mama denicem bide.anne sütü sarılığı oluyormuş.nette bı grupta okumuştum .bugün kan alan hemşire de dedi.anne sütünden geçen sarilik oluyor bide mama deneyin die.sizlerinde aklınızda bulunsun.allah korusun sarılık fln olacak olursa bebeler
Evet canım sezaryen olucam darısı herkesin başına inşallahSezeryan mi canim hayirlisi ile kucagina al insallah saglikli sihatli
Ölçümlere takılmamak lazım doktorum aksine bir şey demiyorsaKızlar bugün kontrolüm vardı kafama bi şey takıldı 34 haftaya göre 42 cm bebeğin boyu çok kısa değil mi birde 39. cu haftada sezeryan yapacakmış doktor öyle yapıyorum dedi çok geç değil dimi
Sağlıkla gelsinnn doğum yapan ve yapacak olan arkadaşları gördükçe beni de heyecan basıyor hepimiz için süreç güzel geçsin bebişlerimize sağlıkla kavuşalımBen de 39+0 la yarın sabah kızıma kavuşacağım inşallahhem çok mutluyum hem üzülüyorum artık içimde hissedemeyeceğim diye biraz heyecan biraz korku şu an öyle bi duygu karışımı yaşıyorum ki anlatamam
Valla arkadaşimin bir tabiri var dağda yaşamiyoruz alinirBen de aldım şimdi mamadanbulunsun çantada yine de . Doktora sormadım ama
Benim çok fazla ağrim olmasina hatta değneksiz yürüyememe rağmen doktorumuz 38. Haftayi mutlaka tamamlamamiz lazim dedi. Bebek içerde ne kadar çok kalirsa o kadar iyi dedi. O yüzden 39. Hafta geç degil.Ölçümlere takılmamak lazım doktorum aksine bir şey demiyorsaBenim henüz doğum şeklim belli değil ama 38.haftada çatı muayenesi olacağım o zaman belli olacak buna göre düşündüğümde 39 geç değil bence
Sağlıkla kolaylıkla al kuzunu kollarına sanımBen de 39+0 la yarın sabah kızıma kavuşacağım inşallahhem çok mutluyum hem üzülüyorum artık içimde hissedemeyeceğim diye biraz heyecan biraz korku şu an öyle bi duygu karışımı yaşıyorum ki anlatamam
Ayyyy , sağlıkla gelsin inşallah çok kolay bir doğum olsunBen de 39+0 la yarın sabah kızıma kavuşacağım inşallahhem çok mutluyum hem üzülüyorum artık içimde hissedemeyeceğim diye biraz heyecan biraz korku şu an öyle bi duygu karışımı yaşıyorum ki anlatamam
Amin inşaALLAHInaallah canim sifa olur insallah kacinci haftadaydin