Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Canım sor doktoruna da bir sakıncası yoksa bence de yarın git. Normal doğumda enerjiye ihtiyacın olacak . Güzel dinlen duanı et kendini hazırla birden apar topar gitme . Tabi doktorun da olur derse 🥰😘 bizim benişler önden gidiyordu ben de 2 de doktora gidicem bakalım benimki ne diyecek ama asıl özeldeki randevum haftaya .
İnşallah senin kolayca hızlıca olur da bana umut olursun canım dualarım seninle 😘🌹
İyi haberlerle gelin inşallah bizimki kontrolde 3300 cikti boyu 50 cm hep bikac gün öndeydi ilk defa böyle çıktı doktor bence beklemez 39/40 dedi sizin doktorunuz ne diyecek bakalım

Kızlar selam:) Doğuma dah 4 haftam var ve ben +12 kilo aldım. İlk doğumda (sezaryen) +21. kilo almıştım ve doğumdan 3 ay sonra 25 kilo vermiştim. Şimdi kiloya takık birisi olarak sormak istediğim ikinci doğumlarda da kilo vermesi kolay olur mu yksa dedikleri gibi 2. de kilo vermek daha mı zordur.

Kızlar selam:) Doğuma dah 4 haftam var ve ben +12 kilo aldım. İlk doğumda (sezaryen) +21. kilo almıştım ve doğumdan 3 ay sonra 25 kilo vermiştim. Şimdi kiloya takık birisi olarak sormak istediğim ikinci doğumlarda da kilo vermesi kolay olur mu yksa dedikleri gibi 2. de kilo vermek daha mı zordur.
Canım ben 30 kilo aldım neredeyse ama şuan sadece bebeğim sağlıklı dogdunsa veririm kafasıyla kendimi motive ediyorum

Şimdi çıktım özel den kilosuna takmadım bu bpd ölçümü için devletteki doktor gelişim geriliği var diyip başka açıklama yapmayınca çok gerildim 😞 şimdi bu doktor güzelce açkladı sorun yok 2 haftaya kadar da normalmiş suyum azalmış ama biraz birde hava yağmurlu arabayı nasıl sürdüm anlamadım
Stres olman çok normal arkadaşım dediğim gibi bana da devlette karnı geriden geliyor suyu az dediler.1hafta sonra kontrole çağırdılar.Gittiğimde bu sefer normal ölçüldü suyu da iyi dedi🙏🏻

Çok teşekkür ederim inanın foruma yeni girdim. Ay uykusuzum ama uyuyamıyorum. İyiyim de. Arada doğuran arkadaşlarımız olmuş galiba. @tinygirl sadeve bacaklari ayakları bile çok tatlı minik kızının. Sağlıkla mutlulukla büyüsün. Başka doğuran oldu mu? 🙃
Ben yarın tam 38 haftayı bitirmiş olacağım ve doktor randevum var. Zaman yaklaştıkça aşırı heyecanlanıyorum aynı zamanda korkuyorum. Sanki biraz daha mı karnımda dursa diye düşündüğüm oluyor. Ya da çıksa da bir görsem hasret gidersem sevsem diye düşünüyorum. İyice sona geldik. Hepimiz için inşallah saglikli kolay doğumlar olsun🙂
Ayy görünce heycanlandim canım inşallah hayırlısıyla herşey çok güzel olur sağlıcakla bebisini kavuşursun ☺️

Yazan arkadaşlar ben zaten normalde de drama quenn bi insanım 😄 sorun yok dedi doktor kilosu da 2580 çıktı suyum azalmış ama sorun değil dedi. Ay ben artık doğurmak istiyorum 😅
Of ben de doğurmak istiyorum bazen ama hiç hazır hissetmiyorum kendimi😄Bir şey düşünmemeye çalışıyorum artık o am geldiğinde Allah ne verdiyse yaşayıp görücez😂

Ben kaşık biberon koydum ama mama alamadım . Daha doğrusu ne alacağımı bilemedim . Hips iyi dediler ama içeriğinde palm yağı var diye eşim aldırmadı . Ne alıcam bilmiyorum 🤷‍♀️
Canım maalesef hiçbir mama masum değil hepsinde istenmeyen maddeler var ama Hipp en iyisi. Benim doğum yaptığım hastane Sma aldırmıştı 1 2 ay onu kullandık ama çok gaz yapmıştı oğluma sonra araştırıp Hipp aldık evet palm yağı var ama anne sütünde de palm yağı benzeri bişey varmış o yüzden hippte anne sütüne yakın bi mama. Oğlum 16 aylık hala kullanıyorum. Bu arada en uygun ebebekte satılıyor 😁🤭
Ben şırıngayla verilir diye kaşık biberonda koymamıştım mamada almadım ama hipp i aralık grubunda duymuştum yenidoğanda vermişler gaz yapmamış arkadalımda hep ondan kullanmıştı ben mamada almadım gerek olursa doktor bi marka önerir eczaneden alırz diye düşündüm ama kaşık biberon mantıklıymış
Evet cidden oğlumda da gaz sorunu olduğu için Hipp e geçmiştik memnunuz

Kızlar ben de sabah 10 da sezaryendeyim. Çok korkuyorum ikinci olmasına rağmen ve birinci çok rahat geçmesine rağmen🙈 yine de insanım nihayetinde değişik duygular içindeyim. Lütfen bana çok dua edin. Bebeğimin kilosu da sınırda insallah kuveze girmez 🙏🌸
Çok heyecanlı inşallah çok güzel geçecek bebişin de yanından ayrılmayacak🌺🌺🌺

Kızlar bu arada geçen hafta kontrole gittiğimde sancım çıkmıştı Nst de dr um progestan vermişti 3 gün kullandım şu an çok şükür daha iyiyim çatı ağrıma bile iyi geldi. Benim doğumda 10 ocak diye konuşmuştuk tekrar sancım olursa yine kullanacağım

Kızlar ben de sabah 10 da sezaryendeyim. Çok korkuyorum ikinci olmasına rağmen ve birinci çok rahat geçmesine rağmen🙈 yine de insanım nihayetinde değişik duygular içindeyim. Lütfen bana çok dua edin. Bebeğimin kilosu da sınırda insallah kuveze girmez 🙏🌸
Korktuklarımızdan Allah bizi emin kılar inşallah. Bana da suni sancı verecekler. Başıma geleceği bilmediğim için hem korkuyorum hem de stres bitecek diye seviniyorum. İşin tuhaf tarafı gitmeden önce hastaneye kardeşim rüyasında bebeği görmüş doğmuş falan. Hem de iki kardeşim de. Ay gerçekten heyecanlı. İnşallah küveze kimsenin bebisi girmesin ama gireceklerse da sağlıkla çıkarlar inşallah.

Ay kurtarin beni kizlar fenalardayim😐 karnim bi anda cok buyudu ve alta dogru baski yapiyo. Zor nefes aliyorum. Uygulamaya gore 35+3 doktora gore 34+3 teyim. Haftya cuma isi bırakıyorum. Zorlanmam normal mi? 😞ay yetti bana bu hamilelik gercekten, ne calismak istiom ne de böyle tosun gibi gezmek. Bi de dr 23 ocak sezeryan dusunuom dedi ben nasil bekliycem o kadar😩

Ya bu kasik biberon ben almadim en on 5 yil once dogum yaptim istememislerdi isterlermi gerekli birsey mi ?
Yok canim istemiyorlsr şiringa ile veriyorlar gerekir ise
Valla bende aynısını dün eşime dedim korkuyorum ocak anası olmak istiyorum ama kalmıcak kimse ocağa galiba 😂

Yani olabiliyor örneklerini okudum çok canım. Dert etme kilosu falan çok iyi. Doktoruna danış eğerki riskli bi durum yoksa yarın git bu gece mental anlamda hazırla kendini iyice 🥰
Kiz sık disini ocakta doguralim🤣
Kızlar bu arada geçen hafta kontrole gittiğimde sancım çıkmıştı Nst de dr um progestan vermişti 3 gün kullandım şu an çok şükür daha iyiyim çatı ağrıma bile iyi geldi. Benim doğumda 10 ocak diye konuşmuştuk tekrar sancım olursa yine kullanacağım
Tut içinde bak beraber dogurcaz 🤣🤣🤣🤣

Her şey çok güzel olacak canım inşallah , dualarımız seninle 🥰🙏🏻🙏🏻🙏🏻 çok güzel bir doğum olacak ve bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın inşallah. 2. De olsan korkman çok normal , annelik böyle bir şey bence. Güzel haberlerini bekliyoruz ❤️
Ay kurtarin beni kizlar fenalardayim😐 karnim bi anda cok buyudu ve alta dogru baski yapiyo. Zor nefes aliyorum. Uygulamaya gore 35+3 doktora gore 34+3 teyim. Haftya cuma isi bırakıyorum. Zorlanmam normal mi? 😞ay yetti bana bu hamilelik gercekten, ne calismak istiom ne de böyle tosun gibi gezmek. Bi de dr 23 ocak sezeryan dusunuom dedi ben nasil bekliycem o kadar😩
Canım evet normal artık bu haftalarda. Ama inan bana bebeğin için ne kadar içerde kalırsa o kadar iyi , o yüzden biraz daha sabır annesi 🌸

Ay iyi bari ilaç işe yaramış , tut içinde Ocak annesi olacağız 😂

Hayırlısı olsun canım sağlıkla kavuşun inşallah 🤍🙏
Bende fenalardayım valla artık zaman dolsunda doğurayım diye dört göz bekliyorum 😂 benim doktor en son kontrolde 12-17 arası alırız demişti 35+1 iz bugün

Hayırlısı olsun canım sağlıkla kavuşun inşallah 🤍🙏

Bende fenalardayım valla artık zaman dolsunda doğurayım diye dört göz bekliyorum 😂 benim doktor en son kontrolde 12-17 arası alırız demişti 35+1 iz bugün
Iste demekki ben de size gore 1 hafta geriden takip ediyorum ondan bana da 23 ocak dedi :/

X