Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Ben kaşık biberon koydum ama mama alamadım . Daha doğrusu ne alacağımı bilemedim . Hips iyi dediler ama içeriğinde palm yağı var diye eşim aldırmadı . Ne alıcam bilmiyorum 🤷‍♀️
Hips mamayı bilmiyorum cnm .hipp marka çok iyi diye biliyorum.kızıma bugün eczaneye baktık hipp marka yokmuş sipariş verdi eczane.kizim sarılık olduğu için mama denicem bide.anne sütü sarılığı oluyormuş.nette bı grupta okumuştum .bugün kan alan hemşire de dedi.anne sütünden geçen sarilik oluyor bide mama deneyin die.sizlerinde aklınızda bulunsun.allah korusun sarılık fln olacak olursa bebeler

Ondan yuksektir ben ihlamur ictim bol bol tavuk suyu corbasi karabiberli normal kendi ilaclarim.magnezyum , vitamin kullandim parol bile almadim canim allah sifa versin cok gecmis olsun.dogal yollara yonel evdemisin insallah bebege gecmez merak etme
Çok teşekkür ederim ama hastanedeyim 2 gündür enfeksiyon geçmeyene kadar da taburcu olamicam bu yüzden burda pekte doğal şeylere yönelemiyorum hastanede imkanlar kısıtlı maalesef

Çok ilginç ben gebeliğim boyunca 2 kere augmentin kullandım , enfeksiyon bebek için çok daha tehlikeli. Ama demekki antibiyotiğe ihtiyacınız yoktur bu şekilde de düşeceğini düşünüyordur doktorunuz
Evet bende hamileliğimin ortalarında aynı soğuk algınlığım olmuştu bir paket antibiyotik kullanmıştım ama nedense şimdi uygun görmüyorlar son haftalar olduğu içindir diye düşünüyorum 🤷‍♀️

Çok teşekkür ederim ama hastanedeyim 2 gündür enfeksiyon geçmeyene kadar da taburcu olamicam bu yüzden burda pekte doğal şeylere yönelemiyorum hastanede imkanlar kısıtlı maalesef
Yapip getirebilecek biri yok mu canim.en azindan ihlamur cok iyi geliyor

Ben de 39+0 la yarın sabah kızıma kavuşacağım inşallah ☺️ hem çok mutluyum hem üzülüyorum artık içimde hissedemeyeceğim diye 🥹 biraz heyecan biraz korku şu an öyle bi duygu karışımı yaşıyorum ki anlatamam 😇🙄
Sezeryan mi canim hayirlisi ile kucagina al insallah saglikli sihatli

Hips mamayı bilmiyorum cnm .hipp marka çok iyi diye biliyorum.kızıma bugün eczaneye baktık hipp marka yokmuş sipariş verdi eczane.kizim sarılık olduğu için mama denicem bide.anne sütü sarılığı oluyormuş.nette bı grupta okumuştum .bugün kan alan hemşire de dedi.anne sütünden geçen sarilik oluyor bide mama deneyin die.sizlerinde aklınızda bulunsun.allah korusun sarılık fln olacak olursa bebeler
Yok aslında benim bahsettiğim de aynı hipp marka . Ben yanlış yazmışım canım 🥰 ebebekten aldım ben de bugün

Kızlar bugün kontrolüm vardı kafama bi şey takıldı 34 haftaya göre 42 cm bebeğin boyu çok kısa değil mi birde 39. cu haftada sezeryan yapacakmış doktor öyle yapıyorum dedi çok geç değil dimi

Kızlar bugün kontrolüm vardı kafama bi şey takıldı 34 haftaya göre 42 cm bebeğin boyu çok kısa değil mi birde 39. cu haftada sezeryan yapacakmış doktor öyle yapıyorum dedi çok geç değil dimi
Ölçümlere takılmamak lazım doktorum aksine bir şey demiyorsa🌺Benim henüz doğum şeklim belli değil ama 38.haftada çatı muayenesi olacağım o zaman belli olacak buna göre düşündüğümde 39 geç değil bence

Ben de 39+0 la yarın sabah kızıma kavuşacağım inşallah ☺️ hem çok mutluyum hem üzülüyorum artık içimde hissedemeyeceğim diye 🥹 biraz heyecan biraz korku şu an öyle bi duygu karışımı yaşıyorum ki anlatamam 😇🙄
Sağlıkla gelsinnn doğum yapan ve yapacak olan arkadaşları gördükçe beni de heyecan basıyor hepimiz için süreç güzel geçsin bebişlerimize sağlıkla kavuşalım 😍😍😍

Ben de aldım şimdi mamadan 🌸 bulunsun çantada yine de . Doktora sormadım ama
Valla arkadaşimin bir tabiri var dağda yaşamiyoruz alinir🤣 benim hastane mama ve süt sagma mak. getirmeyin diyor zaten orda veriyorlar gerek olursa diye bence devlette bile veriyorlardir

Ölçümlere takılmamak lazım doktorum aksine bir şey demiyorsa🌺Benim henüz doğum şeklim belli değil ama 38.haftada çatı muayenesi olacağım o zaman belli olacak buna göre düşündüğümde 39 geç değil bence
Benim çok fazla ağrim olmasina hatta değneksiz yürüyememe rağmen doktorumuz 38. Haftayi mutlaka tamamlamamiz lazim dedi. Bebek içerde ne kadar çok kalirsa o kadar iyi dedi. O yüzden 39. Hafta geç degil.

Ayyyy , sağlıkla gelsin inşallah çok kolay bir doğum olsun 🙏🏻🥰

X