Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Devlet mi özel mi canım. Belki öylesine kurduğu bı cümledir hastası değilsin ya huzursuz olma kötü düşünme. Gerilikler ilerilikler hep tahmin sonuçta doğunca bambaşka çıkıyor sonuçlar

Ya kendi hastası bile değilsin niye bu şekilde konuşup seni endişelendiriyor ki çok saçma. Kendi doktoruna en son ne zaman muayene olmuştun ? O böyle bir şeyden bahsetmişmiydi hiç ?

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım

Devlet mi özel mi canım. Belki öylesine kurduğu bı cümledir hastası değilsin ya huzursuz olma kötü düşünme. Gerilikler ilerilikler hep tahmin sonuçta doğunca bambaşka çıkıyor sonuçlar
Devlet canım kendi doktorum çok iyi ilgili .
Dediğin gibi hastası değilim diye de olabilir . Ben bilmediğim için soruyorum gerilikten kastınız ne kilosu mu kendide mi birşey var dedim bilemem yani gelişimi geri dedi şimdi burdan kalkıp başka hastahaneye gidecem sırf kafam rahat etsin diye.

Ya kendi hastası bile değilsin niye bu şekilde konuşup seni endişelendiriyor ki çok saçma. Kendi doktoruna en son ne zaman muayene olmuştun ? O böyle bir şeyden bahsetmişmiydi hiç ?
2 hafta önce muayene oldum. 2 hafta sonra gel dedi doktorum ama yokmuş bugün . Bilemem ne demek yani devlette olsa bir açıklama yapılmz mı ve ben evde düştüğümü söyledim acilde alttan muayene ettirmedm dedm sadece buna iyi yapmışsn dedi nst den çıkıp başka hastaneye gidecem

Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah çok güzel geçecek sağlıkla gelsin
canım endişelenme doktorun açıklama yapar.Daha önceki muaynelerde bana da bir kere karnı geride kalmış haftaya bakalım beslenmesi nasıl dedi.Diğer gidişimde kilo almıştı.Takibini yapan doktorun daha iyi yorumlar

Evet canım bencede başka hastaneye git için rahat etsin

Merhaba, bi sorum olacaktı sizin kanda ki enfeksiyon değeriniz kaçtı acaba benim ilk gün crp 10 su bugün ki tahlillerde 69 çıktı

Sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah, güzel heberlerinizi bekliyoruz, darısı başımıza

Kızlar hastane çantasına mama kutusunun tamamını mı koydunuz ve mamayı yapmak için ne tarz bir ürün koymuştunuz ben kabin boy valize sığamıyorum

Devlet neden böyle ya tmm iş yoğunluğu vs ama hamile bı kadına bı şeyi söylerken bal gibide biliyorlar evham yapacağını hangi anne bunu aman olsun diye kulak ardı eder. Sen kötü düşünme yinede cihazı vs öyle gösteriyordur

Kızlar hastane çantasına mama kutusunun tamamını mı koydunuz ve mamayı yapmak için ne tarz bir ürün koymuştunuz ben kabin boy valize sığamıyorum
Mama da mı aldınız bende şey soracaktım tam süt gelene kadar mama veriliyor ya (oğlumda hastaneden karsilamislardi) onu biberon ile vermek meme reddine sebep oluyormus şırınga ile vermişlerdi. Siz bunun için bı şey aldınız mı meme reddi yapmayan bı şey kaşık biberon vs gibi

Kaşık biberon aldım sadece yanıma

Ben kaşık biberon koydum ama mama alamadım . Daha doğrusu ne alacağımı bilemedim . Hips iyi dediler ama içeriğinde palm yağı var diye eşim aldırmadı . Ne alıcam bilmiyorum

Canım gerilikten kastı kilosu ise onu hiç dert etme sonuçta miadinda doğan 4 kilo bebek ile 2.50 kilo bebek arasında sağlık açısından fark yoktur. Kilo başlı başına sağlık göstergesi değildir. Önemli olan organ gelişimini tamamlamasıdir. Benim doktorum da çok kızar kilo takıntısı yapan annelere

Ben kaşık biberon koydum ama mama alamadım . Daha doğrusu ne alacağımı bilemedim . Hips iyi dediler ama içeriğinde palm yağı var diye eşim aldırmadı . Ne alıcam bilmiyorum
Ben şırıngayla verilir diye kaşık biberonda koymamıştım mamada almadım ama hipp i aralık grubunda duymuştum yenidoğanda vermişler gaz yapmamış arkadalımda hep ondan kullanmıştı ben mamada almadım gerek olursa doktor bi marka önerir eczaneden alırz diye düşündüm ama kaşık biberon mantıklıymış

Hiç endişelenme her ultrason ve Dr ölçümü farklı olabiliyor. Kaldi ki benim bebeğim geçen hafta 2 hafta geriye düştü ilki de öyleydi. Yrn alacaklar. Yani bebeğinin kilosu gayet iyi doğsa bile sıkıntı olmaz kafaya takma lütfen. Deneyimle sabit ben 2,5 yıl önce yaşadım şimdi de aynı şeyi yasiyorum. Gerçekten acil ve sıkıntılı bir durumdan şüphelenseler zaten hemen almayı teklif ederler. O nedenle sen o doktora takılma derim

Mama almana gerek yoktu bence canim ama mamayi acarsan tarihinkisalir kullanim ömrü 3 hafta onlarin 3 hafta sonra çöp oluyor malesef

[
Hastaneden veriyorlar mis ilk aşamada kuzum ben öyle duydum doğum yapan arkadaşımdan sonra o verdikleri mamadan almıştı arkadaşım bebişi sevdiği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…