Ben şunu aldım, inşaAllah gerek kalmaz böyle şeylere, hemen sütümüz gelir ve emer bebişlerimizMama da mı aldınızbende şey soracaktım tam süt gelene kadar mama veriliyor ya (oğlumda hastaneden karsilamislardi) onu biberon ile vermek meme reddine sebep oluyormus şırınga ile vermişlerdi. Siz bunun için bı şey aldınız mı meme reddi yapmayan bı şey kaşık biberon vs gibi
Canım baya yüksek çıkmış doktorun ne diyorMerhaba, bi sorum olacaktı sizin kanda ki enfeksiyon değeriniz kaçtı acaba benim ilk gün crp 10 su bugün ki tahlillerde 69 çıktı
Galiba ben eleniyorumKizlar pıtır pıtır dökülüyorsunuz yaaa ocağa doğuracak kaç kişi kaldik acaba
Canım suni sancı ile epidurel alacak mısınBen hastaneden yeni geldim eve. Nst'de sancilarim yüzde 100'ü görüyormuş. İkinci kez Nst çektiler yine öyleydi. Ama ben hiç sancı ağrı hissetmiyorum. Hatta ultrasonda bile kontrol ederken başka bir doktor dedi ki ben burada kontaminasyon hissediyorum. Ağrın var mı falan. Dedim ağrım yok. Meğer varmış ağrım. Tekrar Nst'de sancim çıktı yine. Benim bebek hareketi zannettiğim her şey sancı imiş. Bir de bebek 3650 gram, biz bir hafta daha beklersek bu bebek normal doğmaz. Biz de size anestezi vermek istemiyoruz. Suni sancı ile doğumu başlatacağız bugün gelin yatış yapın dediler. Ama asla bugün gitmek istemiyorum. Yarın gitsem olur herhalde. Sancı bu kadar olup hissetmeyen oluyor mu ya?
Açıklık muayenesi yaptılar mı belkide açıklığınız vardır ya da biraz doktorlar oynayınca kolaylaşıyor açılmaBen hastaneden yeni geldim eve. Nst'de sancilarim yüzde 100'ü görüyormuş. İkinci kez Nst çektiler yine öyleydi. Ama ben hiç sancı ağrı hissetmiyorum. Hatta ultrasonda bile kontrol ederken başka bir doktor dedi ki ben burada kontaminasyon hissediyorum. Ağrın var mı falan. Dedim ağrım yok. Meğer varmış ağrım. Tekrar Nst'de sancim çıktı yine. Benim bebek hareketi zannettiğim her şey sancı imiş. Bir de bebek 3650 gram, biz bir hafta daha beklersek bu bebek normal doğmaz. Biz de size anestezi vermek istemiyoruz. Suni sancı ile doğumu başlatacağız bugün gelin yatış yapın dediler. Ama asla bugün gitmek istemiyorum. Yarın gitsem olur herhalde. Sancı bu kadar olup hissetmeyen oluyor mu ya?
Verdiği kağıtta bpd bir hafta geri de çıkmış onu kastetti herahlde 34+6 bpd 33+5 yazıyor kiloyu takmıyorum artık özel hastahaneye gidiyorum şuan internette mikrosefali birşeyler yazyor ağlicam şuan araba sürüyorum birde bu haldeCanım gerilikten kastı kilosu ise onu hiç dert etme sonuçta miadinda doğan 4 kilo bebek ile 2.50 kilo bebek arasında sağlık açısından fark yoktur. Kilo başlı başına sağlık göstergesi değildir. Önemli olan organ gelişimini tamamlamasıdir. Benim doktorum da çok kızar kilo takıntısı yapan annelere
Benim kız kardeşim de hiç hissetmiyordu sancıları, hatta suni sancı verdiler onu da hissetmedi.Ben hastaneden yeni geldim eve. Nst'de sancilarim yüzde 100'ü görüyormuş. İkinci kez Nst çektiler yine öyleydi. Ama ben hiç sancı ağrı hissetmiyorum. Hatta ultrasonda bile kontrol ederken başka bir doktor dedi ki ben burada kontaminasyon hissediyorum. Ağrın var mı falan. Dedim ağrım yok. Meğer varmış ağrım. Tekrar Nst'de sancim çıktı yine. Benim bebek hareketi zannettiğim her şey sancı imiş. Bir de bebek 3650 gram, biz bir hafta daha beklersek bu bebek normal doğmaz. Biz de size anestezi vermek istemiyoruz. Suni sancı ile doğumu başlatacağız bugün gelin yatış yapın dediler. Ama asla bugün gitmek istemiyorum. Yarın gitsem olur herhalde. Sancı bu kadar olup hissetmeyen oluyor mu ya?
Kilosu değil bence problem özel e gidiyorum şu an kafaya takacam çünkü bpd 1 hafta geri yazyor ultrason kağıtta şeker var o mu etkiledi acaba 2 hafta önceki muayenede haftasıyla uyumluymuş bpd şimdi baktım fotolardanHiç endişelenme her ultrason ve Dr ölçümü farklı olabiliyor. Kaldi ki benim bebeğim geçen hafta 2 hafta geriye düştü ilki de öyleydi. Yrn alacaklar. Yani bebeğinin kilosu gayet iyi doğsa bile sıkıntı olmaz kafaya takma lütfen. Deneyimle sabit ben 2,5 yıl önce yaşadım şimdi de aynı şeyi yasiyorum. Gerçekten acil ve sıkıntılı bir durumdan şüphelenseler zaten hemen almayı teklif ederler. O nedenle sen o doktora takılma derim
1 hafta geride olması ve ya ileride olması sıkıntı değilki, hiç endişelenmeyin.Verdiği kağıtta bpd bir hafta geri de çıkmış onu kastetti herahlde 34+6 bpd 33+5 yazıyor kiloyu takmıyorum artık özel hastahaneye gidiyorum şuan internette mikrosefali birşeyler yazyor ağlicam şuan araba sürüyorum birde bu halde
Bende öyleyim benim özellikle boğazım iğrenç birşey öyle bir yanıyorki anlatamamKızlar artık ağlamak istiyorum geceleri uyuyamıyorum mide yanmasından boğazıma kadar yanıyor. Uykudan uyanacak ksdsr kötü. Uykular haram oldu artık.
Ya deme benimde gecen hafta 50 lerde iki kere sancim cikti yarin tekrar gidicem insalah cikmazda 1 hafta daha bekler diye dua ediyorum. Acikligina baktilar mi ? Belki acikikta var suni ile normal dogum yapman senin icin daha iyi ise onu tercih et saglik herseyden onemli insallah saglikla kucagina alirsin.Ben hastaneden yeni geldim eve. Nst'de sancilarim yüzde 100'ü görüyormuş. İkinci kez Nst çektiler yine öyleydi. Ama ben hiç sancı ağrı hissetmiyorum. Hatta ultrasonda bile kontrol ederken başka bir doktor dedi ki ben burada kontaminasyon hissediyorum. Ağrın var mı falan. Dedim ağrım yok. Meğer varmış ağrım. Tekrar Nst'de sancim çıktı yine. Benim bebek hareketi zannettiğim her şey sancı imiş. Bir de bebek 3650 gram, biz bir hafta daha beklersek bu bebek normal doğmaz. Biz de size anestezi vermek istemiyoruz. Suni sancı ile doğumu başlatacağız bugün gelin yatış yapın dediler. Ama asla bugün gitmek istemiyorum. Yarın gitsem olur herhalde. Sancı bu kadar olup hissetmeyen oluyor mu ya?
Devlette ki dr lar korkutma meraklisi sinir oluyorim. Sanki butun bebekler fabrika uretimi gibi tek tip olmak zorunda kimisi zayif olur kimisi kilolu kisa veya uzun bunlar bir kriter olmamali . 3 4 haftalik gerilik tamam arastirilsinda yani boyle 1 2 hafta insaninin canini sikmak icin yaptiklarini dunusunuyorum artikVerdiği kağıtta bpd bir hafta geri de çıkmış onu kastetti herahlde 34+6 bpd 33+5 yazıyor kiloyu takmıyorum artık özel hastahaneye gidiyorum şuan internette mikrosefali birşeyler yazyor ağlicam şuan araba sürüyorum birde bu halde
Ayy ben bile heycanlandım burdanGaliba ben eleniyorum
Canım hiç korkma benimde kızımda öyle söylemişti başka bi doktor hiç gelişmemiş çoçuğun gelişimi geri de demişti bende senin gibi çok üzüldüm baya ağlamıştım da daha sonra devlette ki doktora gittim sadece çocuğum haftasına göre zayıf olduğu için öyle söylemiş dedi ve gerçekten de suyum az olduğu için 36 hafta da doğumum oldu kızım sadece zayıf doğdu hatta çok şükür sağlığı yerindeydi küveze bile koymadılar ertesi gün taburcu olduk ve sık sık emzirdim çok çabuk toparladı kilosu o yüzden sıkma sakın canını gelişimi geriden demesi kilosunun haftasına göre az olduğu anlamındadır inşaALLAH sağlıkla evladını kucağına alırsın2 hafta önce muayene oldum. 2 hafta sonra gel dedi doktorum ama yokmuş bugün . Bilemem ne demek yani devlette olsa bir açıklama yapılmz mı ve ben evde düştüğümü söyledim acilde alttan muayene ettirmedm dedm sadece buna iyi yapmışsn dedi nst den çıkıp başka hastaneye gidecem
Canım ben her kontrole gitigimde bir hafta ya geride de oluyor BDP + fl +HC yada ilerde oluyor . Her hafta gitigimde ölçümler tutmuyor birbirini ya geri yada ileri oluyor. Doktorum hiç problem yapmadı bugüne kadar. Boşuna canını sıkıyorsunVerdiği kağıtta bpd bir hafta geri de çıkmış onu kastetti herahlde 34+6 bpd 33+5 yazıyor kiloyu takmıyorum artık özel hastahaneye gidiyorum şuan internette mikrosefali birşeyler yazyor ağlicam şuan araba sürüyorum birde bu halde
2 gündür hastanede tedavi oluyorum zaten tahlil aldıktan sonra sonuç için doktor henüz gelmedi bende bekliyorum inşaALLAH enfeksiyon bebeğe geçmemiştirCanım baya yüksek çıkmış doktorun ne diyor
Yaa doktora diyordum bazen ağrılarım oluyor doğursan sancın olsa anlarsın diyorduBen hastaneden yeni geldim eve. Nst'de sancilarim yüzde 100'ü görüyormuş. İkinci kez Nst çektiler yine öyleydi. Ama ben hiç sancı ağrı hissetmiyorum. Hatta ultrasonda bile kontrol ederken başka bir doktor dedi ki ben burada kontaminasyon hissediyorum. Ağrın var mı falan. Dedim ağrım yok. Meğer varmış ağrım. Tekrar Nst'de sancim çıktı yine. Benim bebek hareketi zannettiğim her şey sancı imiş. Bir de bebek 3650 gram, biz bir hafta daha beklersek bu bebek normal doğmaz. Biz de size anestezi vermek istemiyoruz. Suni sancı ile doğumu başlatacağız bugün gelin yatış yapın dediler. Ama asla bugün gitmek istemiyorum. Yarın gitsem olur herhalde. Sancı bu kadar olup hissetmeyen oluyor mu ya?