Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Kizlar mama gerekir ise hastaneden veriyorlar ve genelde hipp combiotic en iyisi palm yagi hepsinde var malesef ama anne sütüne yakin olan hipp digerlerinde glukoz var aklinizda olsun daha çok meme reddi yapiyor diyorlar ben 2 ay vermek zorunda kalmiştim mama hipp combiotic kullandim icerik olarak en iyisi o birde keçi sütlü olan var golden goat icerigune hic bakmadim onu arastirabilirsiniz

Ben şunu aldım, inşaAllah gerek kalmaz böyle şeylere, hemen sütümüz gelir ve emer bebişlerimiz

Ben hastaneden yeni geldim eve. Nst'de sancilarim yüzde 100'ü görüyormuş. İkinci kez Nst çektiler yine öyleydi. Ama ben hiç sancı ağrı hissetmiyorum. Hatta ultrasonda bile kontrol ederken başka bir doktor dedi ki ben burada kontaminasyon hissediyorum. Ağrın var mı falan. Dedim ağrım yok. Meğer varmış ağrım. Tekrar Nst'de sancim çıktı yine. Benim bebek hareketi zannettiğim her şey sancı imiş. Bir de bebek 3650 gram, biz bir hafta daha beklersek bu bebek normal doğmaz. Biz de size anestezi vermek istemiyoruz. Suni sancı ile doğumu başlatacağız bugün gelin yatış yapın dediler. Ama asla bugün gitmek istemiyorum. Yarın gitsem olur herhalde. Sancı bu kadar olup hissetmeyen oluyor mu ya?

Canım suni sancı ile epidurel alacak mısın

Açıklık muayenesi yaptılar mı belkide açıklığınız vardır ya da biraz doktorlar oynayınca kolaylaşıyor açılma

Verdiği kağıtta bpd bir hafta geri de çıkmış onu kastetti herahlde 34+6 bpd 33+5 yazıyor kiloyu takmıyorum artık özel hastahaneye gidiyorum şuan internette mikrosefali birşeyler yazyor ağlicam şuan araba sürüyorum birde bu halde

Benim kız kardeşim de hiç hissetmiyordu sancıları, hatta suni sancı verdiler onu da hissetmedi.
Olabiliyormuş böyle şeyler.

Kilosu değil bence problem özel e gidiyorum şu an kafaya takacam çünkü bpd 1 hafta geri yazyor ultrason kağıtta şeker var o mu etkiledi acaba 2 hafta önceki muayenede haftasıyla uyumluymuş bpd şimdi baktım fotolardan

1 hafta geride olması ve ya ileride olması sıkıntı değilki, hiç endişelenmeyin.
3 haftaya kadar normal sayılabiliyor diyor hatta bazı doktorlar, kaldı ki ultrason cihazından çok farkediyor ölçümler, ben iki doktor takipli devam ediyorum i, aynı gün ölçümlerde dahi 250 gram kadar farklılık çıktığı oldu.
Lüfen korkmayın, internettede bir sürü şey yazıyor oraya hele hiç bakmayın.

Ya deme benimde gecen hafta 50 lerde iki kere sancim cikti yarin tekrar gidicem insalah cikmazda 1 hafta daha bekler diye dua ediyorum. Acikligina baktilar mi ? Belki acikikta var suni ile normal dogum yapman senin icin daha iyi ise onu tercih et saglik herseyden onemli insallah saglikla kucagina alirsin.

Devlette ki dr lar korkutma meraklisi sinir oluyorim. Sanki butun bebekler fabrika uretimi gibi tek tip olmak zorunda kimisi zayif olur kimisi kilolu kisa veya uzun bunlar bir kriter olmamali . 3 4 haftalik gerilik tamam arastirilsinda yani boyle 1 2 hafta insaninin canini sikmak icin yaptiklarini dunusunuyorum artik

Canım hiç korkma benimde kızımda öyle söylemişti başka bi doktor hiç gelişmemiş çoçuğun gelişimi geri de demişti bende senin gibi çok üzüldüm baya ağlamıştım da daha sonra devlette ki doktora gittim sadece çocuğum haftasına göre zayıf olduğu için öyle söylemiş dedi ve gerçekten de suyum az olduğu için 36 hafta da doğumum oldu kızım sadece zayıf doğdu hatta çok şükür sağlığı yerindeydi küveze bile koymadılar ertesi gün taburcu olduk ve sık sık emzirdim çok çabuk toparladı kilosu o yüzden sıkma sakın canını gelişimi geriden demesi kilosunun haftasına göre az olduğu anlamındadır inşaALLAH sağlıkla evladını kucağına alırsın

Canım ben her kontrole gitigimde bir hafta ya geride de oluyor BDP + fl +HC yada ilerde oluyor . Her hafta gitigimde ölçümler tutmuyor birbirini ya geri yada ileri oluyor. Doktorum hiç problem yapmadı bugüne kadar. Boşuna canını sıkıyorsun

Yaa doktora diyordum bazen ağrılarım oluyor doğursan sancın olsa anlarsın diyorduEe nasıl oluyor bu? Canım sağlıkla gelsin bebişin bir tanıdığım gebelik 37.haftada suni sancı ile normal doğum yaptı onun süreci çok güzel ilerlemişti inşallah senin de öyle olsunBen olsam beklemezdim giderdim karar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…