Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Bende devlete gitmiştim gitmez olaydım 2 asistan ölçüm yaptı resmen, güya karın çevresi gerideydi ilerde çıktı başı 10 gün küçük fl 1 hafta küçük çıktı yani ne diyim bilmiyorum. Benim doğum yapacağım hastanede anestezi dr u yoktu o yüzden bi devlete de gidim dedim ama orda da kime denk gelirsen o giriyormuş sezaryene . Dedim şimdi asistan girer falan mazallah şehir dışına gitmeye bile razıyım bi daha da devlete gitmem

Ölçümlerde farklılık olabiliyor aynı ölçümlerde iki farklı doktor farklı yorumlar da yapabiliyor.Ben iki doktora gidiyorum yorucu oluyor birazAsistan birkaç kere ölçüm yaptı mı

Benimde öyle aşırı sert hareketleri 36+3 deyim . Geçen kontrolde doktor dönmüş baş aşağı demişti yerimi rahatladı noldu anlamadım

ayyy çok heycanlı az kalmış Maşallah tontiş olcak sizin kızçe Sağlıkla kucağnıza alırsınız inşallah

İlginç bi şekilde bende şimdi normalim gece değişik bi enerji geliyo heralde bebelere en son saate baktığmda sabah 5 di zor uyudum bnde şimdi beyefendiyi raharsız ediyorum müzik açıyorum sırayla bu işler

Bende de durum aynı işte
Ameliyata da o gün hangi dr'a denk geldiysen artık, asistan konusunda bir bilgim yok onların tek girdiğini sanmıyorum.
Ölçümlerde farklılık olabiliyor aynı ölçümlerde iki farklı doktor farklı yorumlar da yapabiliyor.Ben iki doktora gidiyorum yorucu oluyor birazAsistan birkaç kere ölçüm yaptı mı
Bpd 34 ile uyumlu çıkınca acıyıp onu 35 hafta ile uyumluya çıkardı geçen ki muayenede herşey uyumluydu. Sadece suyun fazla dedi bende şimdiye kadar kimse öyle bişey demedi deyince, biraz sınırın üstünde dedi ne hikmetse bu sefer bir şey demedi asistan hanım

Ayy şimdi hatırladım ilk ölçümün de 38 hafta ile uyumlu demişti. İyice çorba yapmiş yaa sonra ölçüp 2 hafta geri daha sonra da 1 e düşürdü hanımefendi

Maşallah sağlıkla gelsin inşallah

Çok az kaldııHepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize

Maşallah canım sağlıkla gelsin inşallah kaçıncı haftadasin şuan

Selam kızlar bugün kontrolum.vardi 35+5 haftaligim. Nst sancı çıktı benim doğum hanede yatırdılar düzenli sancı çıkmadığı için eve gönderdiler. Ama takipler 3 günde bir olacakmis. Doktorumun demesine göre 1 hafta daha dayanirsa 37 haftada alırız sezeryana dedi.

Oyyy maşallah kuzucuğa büyümüş valla prensesbizim de yarın kontrolümüz var , 36+2 olmuş olacağız bakalım ne kadar olmuş
ay bence de anestezi ile aldır dikişi. Çok az kaldııı
Büyüdüler vallahi canım, hepsine maşaAllah
Evet çok az kaldı, bugünlere geldiğimizde inanamıyorum, çok şükür anestezi ile isteyeceğim, doğumhanede alınacakmış bir de çok korktum, oracıkta doğuruveririm yoksa
Böyle de bir poz verdi sıpa

Eklentiler

• 20241220_131814.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 89
Merhaba. Nasılsın? Epeydir yazmadın. İnşallah bebis de sen de iyisinizdir.
Merhaba oğluşum 1700 gr oldu hatırlarsanız 600 gram doğmuştu minik adam şu an en düşük seviyede burundan oksijene devam ediyor. Ondan da kurtulursak belki emzirme denemeleri yapabiliriz normal doğum tarihi 25 ocaktı. Sanırım bir sorun çıkmazsa o tarihlerde evimizde olacağız

Maşallah. Çok mutlu oldum. Rabbim size bağışladı oğlunuzu. Yakında eve çıktık biz haberinizi de almak nasip olsun inşallah.

Nasıl sevindim anlatamam. Ne kadar güçlü bir insan olacak şimdiden belli allahım koynunda uyuttuğun günleri de en kısa sürede göstersin

Minik ama çok güçlü bir bey oİnşallah en kısa sürede sağlıkla yuvanıza götürürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…