Canım 3 4 gündür bende de bulantı var sanırım normalmiş bebek mideye baskı yaptığı için36+2 deyiz özellikle yemeklerden sonra tutuyor benimkini hıçkırıksormadım hiç ama şimdi kontrole gidiyorum bir sorayım canım
Kızlar ben 16. Haftadan beri afedersiniz hiç kusmamıştım, az önce arabaya bindim ve inmem bir oldu yolun ortasında kustumöyle böyle değil bir de alt tarafta da ağrım var bir değişik, bunlar doğum belirtisi olamaz değil mi artık herşeyi doğuma yoruyorum, psikolojim hiç iyi değil
Tamamdır alayım canımÖdem için ananas çok iyi geliyor zaten doğuma yakın ananas yemek çok faydalı ödem olmasa bile
Ayy doğumlar iyice yaklaşmaya başladı hadi hayırlısıyla inşallahKızlar günümüz belli oldu 2 ocaktı listeye göre 31 Aralık yaptılar. Burclarla aram pek yok sanırsam oğlak oluyor oglak mı iyiydi yay mı,
İnatçılık problem değil diğer 2 abisi de keçiAyy doğumlar iyice yaklaşmaya başladı hadi hayırlısıyla inşallahoğlaklara iyi diyorlardı ama onlarda biraz inatçı gibi
MaşallahKızlar selam, ben de bgn kontrole gittim. Bebek kilo almayı durdurmuş. Salı günü alacaklar24.12.24 bebeği birtane de benden geliyor 2500gr civarı doğacak 36+4 te almış olacaklar. hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım insallah.
Neden durmuş ki suyu mu azalmaya başlamış acaba biraz erken değil miKızlar selam, ben de bgn kontrole gittim. Bebek kilo almayı durdurmuş. Salı günü alacaklar24.12.24 bebeği birtane de benden geliyor 2500gr civarı doğacak 36+4 te almış olacaklar. hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım insallah.
İnşallah acele etmezlerBizimkide en son baş aşağı dönmüştü ama bu kadar sertleşince korkutuyo beni dışarı çıkmak için sabırsızlanıyor gibi tepiniyo
Kabin boya nasıl sığdınız anlatır mısınız?Vay vay ne güzel günler alınmış heyecanlı günler başlıyorbende en minimal şekilde hastane çantasını hazırladım. İlk gebeliğimde orta boydu bunda kabin boya çok rahat sığdık sadece kişisel bakım ürünleri kaldı deodorant nemlendirici falan almam lazım onlarda eklense tamamız
Bu arada hastaneye sadece kapı süsünü götüreceğim, balon ve hoşgeldin bebeğim yazısı da aldım ama inanın hiç uğraşamamilginç bi şekilde eşim istersen ben hallederim dedi ben şok ama hepi topu bi gün kalacağım orda ziyan olacağına evde süsleme yapacağım ben
Hemen anlatıyorumKabin boya nasıl sığdınız anlatır mısınız?
Aynısını yapmışım ama ben sığamıyorumHemen anlatıyorum
Bebeğe bi organizere hemşireye verilecekleri koydum
Bez
Alt üst takım
Zıbını
Şapka eldiven
Penye battaniyesi
Bebeğe extra 2 takım
Penye battaniye
3 zıbın
2 çorap
2 eldiven
1 kalın batanniye
1 müslin örtü
Yedek şapka
1 tülbent
Kendime;
Sabahlık
2 pijama takımı
1 emzirme sütyeni
1 atlet
3 külot
2 çorap
Terlik
Baş örtüsü
Gümüş kapak
( meme ucu kremini de koyacağım şu an kullandığım için koymadım)
15 adet bez
1 ıslak mendil
2 alt açma örtüsü
Pişik kremi
Sadece benim kişisel bakım eşyalarım kaldı
Bu da olmalı dediğiniz bişey varsa yollayın gelsin kızlar
Yaaaa maşallah çok az kaldııııTeyzeleri bizim tarihimiz belli oldu bir aksilik olmazsa kızım 24.12 salı günü dünyaya gelecek inşallahKilomuz 3800 olmuş bakalım doğumdan sonra doktorun ölçümü doğru cikacak mı Bana heyecan bastı sona geldik
Ooo maşallah 26 sına kadar biraz daha kilo da alırEvet bizde aksilik olmazsa sabirsiz davranmazsa 26.12 kavuşuyoruz oğluş ile 3600 kg 52 cm boyumuz aşağı yukarı oynayabilir dedi bakalım
Çekmeyin , çekmeyin demişBüyüdüler vallahi canım, hepsine maşaAllah
Evet çok az kaldı, bugünlere geldiğimizde inanamıyorum, çok şüküranestezi ile isteyeceğim, doğumhanede alınacakmış bir de çok korktum, oracıkta doğuruveririm yoksa
Böyle de bir poz verdi sıpa
Evet bu markanın ürünleri güzel , ben şuan kıyafet alımını durdurdum ama sonrasında alacağım bu markadan , listemde varKızlar instada takip ettiğim sayfa vardı ordan sipariş vermiştim indrim var baya kaliteli geldi ürünleri dehala kendini alışverişte durduramayanlar varsa 4 takım alt üst 1250 tuttu
Ah çok şükür canım , ne güzel haber bu böyleMerhabaoğluşum 1700 gr oldu hatırlarsanız 600 gram doğmuştu minik adam şu an en düşük seviyede burundan oksijene devam ediyor. Ondan da kurtulursak belki emzirme denemeleri yapabiliriz normal doğum tarihi 25 ocaktı. Sanırım bir sorun çıkmazsa o tarihlerde evimizde olacağız
Yaa 31 Aralık değilde 1 Ocak olsa olmuyor mu , sordun mu doktora ? 2024 değilde 2025 olmuş olurKızlar günümüz belli oldu 2 ocaktı listeye göre 31 Aralık yaptılar. Burclarla aram pek yok sanırsam oğlak oluyor oglak mı iyiydi yay mı,
Ay 24 ün de 2 bebiş geliyorKızlar selam, ben de bgn kontrole gittim. Bebek kilo almayı durdurmuş. Salı günü alacaklar24.12.24 bebeği birtane de benden geliyor 2500gr civarı doğacak 36+4 te almış olacaklar. hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım insallah.
Yaaa 3 gün sonra yaniHerkese sağlıklı doğumlar diliyorum öncelikle :) bende kısmetse pazartesi sezaryen olacağım 38+3 olmuş olacağım :)